Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Galaxy SIII Flashed 2 Boost Mobile

OP ghanafirst

23rd June 2012, 06:48 PM   |  #1  
ghanafirst's Avatar
OP Member
Flag Jefferson City, MO
Thanks Meter: 34
 
62 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
All his Big Brothers have been taken down ......... Epic 4G, EVO 4G, EVO Shift, EVO 3D, Epic 4G Touch, Nexus S. and even some VZN Phones have all been Flashed over to Boost Mobile, will the Almightily Heavy weight champion of the Smartphone WORLD be a challenge?? I'm planning to take him down (KTFO) as soon as I receive it in my Lake of the Woods next week. But if you take him down first tell us about it............Happy Flashing
The Following 5 Users Say Thank You to ghanafirst For This Useful Post: [ View ]
24th June 2012, 05:04 AM   |  #2  
ranchosteve's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 42
 
310 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
More
I am also waiting for mine to try and flash.

Does anyone one know if verizon gs3 also uses qualcom chipset?


Sent from my SPH-D710 using xda premium
24th June 2012, 11:04 AM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 11
 
62 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
i got mine today yey!! i flash it to my verizon prepaid account i also have the evo lte and the s3 feels alot faster and for some reason internet speeds are faster to... in advance qpst doesnt read it i tried avery version so your gonna need workshop for sure
Last edited by trezegol; 24th June 2012 at 11:07 AM.
The Following User Says Thank You to trezegol For This Useful Post: [ View ]
26th June 2012, 06:23 PM   |  #4  
ranchosteve's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 42
 
310 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
More
Quote:
Originally Posted by trezegol

i got mine today yey!! i flash it to my verizon prepaid account i also have the evo lte and the s3 feels alot faster and for some reason internet speeds are faster to... in advance qpst doesnt read it i tried avery version so your gonna need workshop for sure

CAn you give us a step by step? I have always flashed Samsung's phones/pads with qpst. How do you go about doing the CDMA workshop? thanks
26th June 2012, 06:27 PM   |  #5  
JUSMEJOSE's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 218
 
1,269 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
I might get a GS3 from sprint.... but im gonna try and flash it to pageplus cellular since here at work they dont let me flash sprint phone to boostmobile
27th June 2012, 10:39 AM   |  #6  
ghanafirst's Avatar
OP Member
Flag Jefferson City, MO
Thanks Meter: 34
 
62 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Hey try DFS, that software is a beast it has read almost every phone for me. I don't have my S3 yet so I can't confirm it to work but i believe in it.



Quote:
Originally Posted by ranchosteve

I am also waiting for mine to try and flash.

Does anyone one know if verizon gs3 also uses qualcom chipset?


Sent from my SPH-D710 using xda premium

The Following 2 Users Say Thank You to ghanafirst For This Useful Post: [ View ]
12th July 2012, 02:16 AM   |  #7  
Junior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by ghanafirst

Hey try DFS, that software is a beast it has read almost every phone for me. I don't have my S3 yet so I can't confirm it to work but i believe in it.

Has anyone be crack the sg3 yet? I want get my on boost?????
12th July 2012, 03:09 PM   |  #8  
mrkevo3000's Avatar
Senior Member
Flag Seattle
Thanks Meter: 65
 
358 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Unfortunately not.. I have a boost and sprint account I have an epic on boost and I have me s3 on Sprint... I haven't really tried yet but might give it a try this weekend, I know it reads with dfs and workshop just haven't tried anything yet, but this is one bad a** phone!
14th July 2012, 01:30 AM   |  #9  
AlpineMan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 815
 
1,439 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by kevo3000

Unfortunately not.. I have a boost and sprint account I have an epic on boost and I have me s3 on Sprint... I haven't really tried yet but might give it a try this weekend, I know it reads with dfs and workshop just haven't tried anything yet, but this is one bad a** phone!

I'm also interested in the method. I'm assuming the same method to Boost will also work to move the Sprint Galaxy SIII to a Sprint legacy plan like SERO. What I've found out so far:

1) QPST v2.7 Build 366 doesn't work on the Sprint GS3 except to add the diag comm port so that QXDM can see the port. You will not be able to use QPST to manipulate Profile 0 and Profile 1 to enable 3G.

2) QXDM v3.11.36 can be used for the repair. This will get you voice, SMS, 1xRTT data working.

3) To fix Profile 0 and Profile 1 to enable 3G, CDMA Tools DFS v4.0.0.3 looks to be very promising. Don't know what fields to fill out though.


I've seen ads in craigslist selling flashing services for the Galaxy S3 for use w/ Boost, so someone has already figured this out. Hopefully it won't be long before someone documents all the steps.
14th July 2012, 01:49 AM   |  #10  
JUSMEJOSE's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 218
 
1,269 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
My Friend already flashes hes Sprint Galaxy S3 to Boostmobile with 3G data and mms working....

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes