Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Galaxy SIII Flashed 2 Boost Mobile

OP ghanafirst

16th July 2012, 08:44 PM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Wanted: Flashing s3 tutorial for $100
Quote:
Originally Posted by AlpineMan

Yes, I figured that before posting. It however is still operating at 1xRTT. So there must be something else I'm missing that needs to be changed in DFS.

Sent from my SPH-D710 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

If anybody out there that knows how to fully flash the Galaxy s3 to boost mobile please let me know I am willing to pay $100 through paypal.com. I have CDMA workshop 3.7.5 paid version and have qpst 366 version. please pm me
thank you
17th July 2012, 04:36 AM   |  #22  
Member
Thanks Meter: 1
 
71 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
did any of you manage to get the s3 to work, trying to see if i should cancel my sprint or now
17th July 2012, 09:37 PM   |  #23  
alnova1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
619 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
I'm still stuck on edge...
18th July 2012, 04:10 AM   |  #24  
Member
Thanks Meter: 1
 
71 posts
Join Date:Joined: Mar 2007
Quote:
Originally Posted by alnova1

I'm still stuck on edge...

does the phone calling/txt work? i'm about to buy a sprint s3 and try getting boost. i'm fed up with at&t
18th July 2012, 04:46 AM   |  #25  
AlpineMan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 814
 
1,437 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Got it working on SERO plan, but only voice, SMS, 1XRTT data. Still figuring out 3G.

Sent from my SPH-D710 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2
18th July 2012, 05:04 AM   |  #26  
JUSMEJOSE's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 218
 
1,269 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
I'll be posting my friend s3 fully flashed to boostmoile

Sent from my SGH-T999 using xda premium
18th July 2012, 10:54 AM   |  #27  
alnova1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
619 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by rmyc

does the phone calling/txt work? i'm about to buy a sprint s3 and try getting boost. i'm fed up with at&t

Yes everything works just 1x speeds...
18th July 2012, 10:56 PM   |  #28  
alnova1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 72
 
619 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Anyone figure out the 1xRTT speeds yet?
18th July 2012, 11:18 PM   |  #29  
grimmace4's Avatar
Junior Member
Flag Dorr
Thanks Meter: 32
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
I didn't have a problem getting 3g. I enabled profile 0 and entered the NAI. Then entered the HA (secret) in string form. Then I entered my 32 digit AAA password in hex form.

Then I went to profile 1 and only entered my NAI (name@myboostmobile.sprintpcs.com). I made sure profile 1 was enabled and restarted the phone.

I performed a ##72786# and the device rebooted and went through hands-free activation. It was successful. I did a profile update, then a prl update just for good measure and they both worked.
The Following 2 Users Say Thank You to grimmace4 For This Useful Post: [ View ]
18th July 2012, 11:28 PM   |  #30  
grimmace4's Avatar
Junior Member
Flag Dorr
Thanks Meter: 32
 
23 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
The bottom two are on 3g. The top one is wifi. The other two are 1x speeds in my area.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1342646798014.jpg
Views:	2256
Size:	36.5 KB
ID:	1207156  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes