5,594,386 Members 34,779 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD] HQ Camera (update 7/10)

Tip us?
 
williamfold
Old
(Last edited by williamfold; 10th July 2012 at 11:00 PM.) Reason: update
#1  
Member - OP
Thanks Meter 254
Posts: 94
Join Date: Aug 2008
Camera [MOD] HQ Camera (update 7/10)

I modded the camera.apk from the stock 1.13.651.1 RUU for higher quality...

Also modded media_profiles.xml. Pix and video are alot clearer(reduced compression on .jpgs).

Also added in shutter sound toggle and geolocation off by default....everything seems to work well.
Video records at 20Mbps now....I cant get 40Mbps working yet...

Flash in recovery...

New version....should install properly(hopes!) on all roms.....this is for deodexed roms...
Install script will delete /system/app/Camera.odex(if its there), delete /cache and /data/dalvik-cache, and auto reboot after 5 seconds...

Thx to NODO-GT, Team XPOSED, pirlano, zeroprobe for their mods...

Attached Files
File Type: zip HQCamera_LTE_20Mbps-signed.zip - [Click for QR Code] (2.25 MB, 1398 views)
The Following 48 Users Say Thank You to williamfold For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
klbjr
Old
#2  
klbjr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 157
Posts: 1,106
Join Date: Mar 2008
Location: Chester, PA
Downloading now gonna give it spin!
 
Art2Fly
Old
#3  
Art2Fly's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 361
Posts: 772
Join Date: Aug 2010
Lol now flex360 will release a brand New Rom with this in it... Every single little mod xD

Sent from my HTC EVO 4G LTE
 
flex360
Old
#4  
flex360's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5783
Posts: 3,739
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Art2Fly View Post
Lol now flex360 will release a brand New Rom with this in it... Every single little mod xD

Sent from my HTC EVO 4G LTE
lol
if its whats demanded...sure
The Following 4 Users Say Thank You to flex360 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kaos420
Old
#5  
kaos420's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1479
Posts: 2,931
Join Date: Dec 2007
Location: dantes inferno

 
DONATE TO ME
thank you. but shouldnt this be in theme & apps section?
Phone: Sprint Samsung Galaxy Note 3 Rom: Kit Kat 4.4.2 Prl: 16015 With 3G Roaming Kernel: BeastMode SD Card: Micro 64GB SDHC Class 10
Tablet: Asus TF300T 32GB Internal with Dock Rom: CROMi-X 5.3 Kernel: Hundsbuah SD Card: Micro 64GB SDHC CLass 10
Retired Devices Galaxy SIII / HTC Evo 4G Lte / HTC Evo 3D / HTC Evo 4G / HTC touch Pro 2 / HTC Touch Pro / HTC Diamond / HTC Vouge / HTC Hero / HTC Mogul / HTC apache
 
Cuppeerr
Old
#6  
Cuppeerr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 808
Posts: 2,747
Join Date: Mar 2010
Location: Grapevine, Texas

 
DONATE TO ME
I dont have a camera amymore it wont show up in the app drawer anymore
Personal Phone: Htc One M8
Rom: Viper Rom

Business Phone: iPhone 5s
__________________
Get a Dropbox with 2.0GB of storage free, and both of us will get extra 500mb of free space!
__________________
Instagram
Twitter
__________________
Please Check Out My New Website!!!
http://www.iPhonesRx.com
__________________
If I helped you then hit the thanks button. Please and thanks
__________________
And yes, i'm a bish. Thanks deck.
 
flex360
Old
#7  
flex360's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5783
Posts: 3,739
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by -Cupper- View Post
I dont have a camera amymore it wont show up in the app drawer anymore
maybe it wasnt signed properly lol
 
alchemist316
Old
#8  
alchemist316's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 990
Join Date: Jan 2011
Location: greenwich ct
Quote:
Originally Posted by -Cupper- View Post
I dont have a camera amymore it wont show up in the app drawer anymore
Several ways to do this to get it back wouldnt placing the apk into system apps and restart work or the original apk

Sent from my EVO using xda premium
 
wolfeyes30
Old
#9  
wolfeyes30's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 299
Posts: 537
Join Date: Dec 2010
Location: NE OHIO
Quote:
Originally Posted by -Cupper- View Post
I dont have a camera amymore it wont show up in the app drawer anymore
App permissions possibly?

sent from my EVO 4G LTE
 
Cuppeerr
Old
#10  
Cuppeerr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 808
Posts: 2,747
Join Date: Mar 2010
Location: Grapevine, Texas

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by alchemist316 View Post
Several ways to do this to get it back wouldnt placing the apk into system apps and restart work or the original apk

Sent from my EVO using xda premium
I extracted the apk set it in system/app with correct permissions and still no go

Sent from my EVO using Tapatalk 2
Personal Phone: Htc One M8
Rom: Viper Rom

Business Phone: iPhone 5s
__________________
Get a Dropbox with 2.0GB of storage free, and both of us will get extra 500mb of free space!
__________________
Instagram
Twitter
__________________
Please Check Out My New Website!!!
http://www.iPhonesRx.com
__________________
If I helped you then hit the thanks button. Please and thanks
__________________
And yes, i'm a bish. Thanks deck.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes