FORUMS

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

[Mod] GS3 Sony Bravia Engine Enable

42 posts
Thanks Meter: 11
 
By rayma6a30, Member on 27th June 2012, 04:53 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Galaxy S III is the latest Android beast from Samsung which uses the Super Amoled display. However, it's still possible to enable bravia engine on this beast!



Installation Guide
Chinese versionhttp://flashingdroid.blogspot.hk/201...nginesony.html

English Version:

1. Make sure your GS3 has installed the CWM Recovery

2. Download the Sony Bravia Engine Mod:click here

3. Get into the CWM Recovery

4. install zip from sdcard

5. choose Bravia.zip

6. reboot system now

DONE, Enjoy!!!
The Following 7 Users Say Thank You to rayma6a30 For This Useful Post: [ View ]
 
 
27th June 2012, 04:57 PM |#2  
alxwlc's Avatar
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 97
 
Donate to Me
More
Is this for Galaxy Note? Stock ROM or Custom?

Sent from my GT-N7000
27th June 2012, 05:00 PM |#3  
Atomix86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 276
 
More
Wrong forum.

Sent via carrier pigeon
27th June 2012, 05:01 PM |#4  
Rulinglionadi's Avatar
Senior Member
Flag INDIA
Thanks Meter: 220
 
More
Buddy...its Make sure your NOTE has CWM....not GS3....
27th June 2012, 05:19 PM |#5  
eddiekrueger's Avatar
Member
Thanks Meter: 5
 
More
wrong forum..uih thought it was for SGN
27th June 2012, 05:30 PM |#6  
Rulinglionadi's Avatar
Senior Member
Flag INDIA
Thanks Meter: 220
 
More
Lol I thought the same...but then...I was like...how can anyone be so Stupid?? So maybe its for Note
The Following User Says Thank You to Rulinglionadi For This Useful Post: [ View ]
27th June 2012, 06:23 PM |#7  
poolakkal Suresh's Avatar
Senior Member
Flag bangalore
Thanks Meter: 214
 
More
i don't know whether OP has posted this by mistake or he meant for note but most probable seems to be posted at wrong place. whatever so, i just checked the contents of this zip & found that its not replacing any of the existing file. So just pushe manually all the files to concerned locations thinking that if at all any force close are there i would delete those files. but seems no harm at least. Camera works fine but don't know whether my Note has considered any change.
Any suggestions mates on how to find that its working?
27th June 2012, 06:55 PM |#8  
andromeda1968's Avatar
Senior Member
Navajo reserve
Thanks Meter: 99
 
More
Can I flash this MOD in MY rocket rom ICS ??
27th June 2012, 06:56 PM |#9  
Account currently disabled
Flag BLEISWIJK
Thanks Meter: 594
 
More
That sony placebo keeps hunting us. Please so many threads about that. Some roms already using this.
1st July 2012, 10:43 PM |#10  
alttafv's Avatar
Senior Member
Flag Valsad
Thanks Meter: 43
 
More
Question
hello
is this for GT-N7000 or for SGSIII device? as u have posted this link in GNote forum and instructions given for SGSIII
bit confused.... reply plssssssssssssss
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes