Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

DONT WANT A BRICK? Check here

OP The Archangel

1st July 2012, 01:37 AM   |  #11  
aghoshhajra's Avatar
Member
Flag Houston, TEXAS
Thanks Meter: 5
 
85 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Just a thought, but maybe they could do it like the SlimROM on multiple devices. He has a common base ROM and another flashable for each device supported. It works out perfectly and multiple ROMs for multiple carriers.

I figure it will be easier than doing it for different devices since I read that all the US variants are essentially the same. Not sure but worth a look.

link to the ROM: http://www.slimroms.com/

I use it for the Vibrant

Sent from my SGH-T959 using Tapatalk 2
Last edited by aghoshhajra; 1st July 2012 at 03:00 AM.
2nd July 2012, 06:01 AM   |  #12  
LXXIII's Avatar
Member
Flag London, ON
Thanks Meter: 0
 
58 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Will there ever be any SGH-T999V development?
Does anyone think that someone with a SGH-T999V Wind Mobile variant will ever be able to root their phone so they can overclock the cpu, etc?
4th July 2012, 01:43 PM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
237 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Why not? I am using a custom rom and overclocked to 1890 at the moment.
Just use the windows way to root. I knbow it works
I have not tried the toolkit.
If you are going to flash a custom rom just make sure it does not contain the boot, modem and amss file in the rom that you are flashing.

Quote:
Originally Posted by LXXIII

Does anyone think that someone with a SGH-T999V Wind Mobile variant will ever be able to root their phone so they can overclock the cpu, etc?

8th July 2012, 07:28 PM   |  #14  
Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 22
 
54 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
What about using i9300 themes and mods? Will this cause constant FCs or other issues?
16th July 2012, 10:03 PM   |  #15  
sc2ascend's Avatar
Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 6
 
54 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by LXXIII

Does anyone think that someone with a SGH-T999V Wind Mobile variant will ever be able to root their phone so they can overclock the cpu, etc?

I am curious of this too. I have the wind mobile galaxy s 3 and I was hoping to put cyanogenmod on it. Is this possible? Let me know, any help would be appreciated.

Sent from my SGH-T999V using Tapatalk 2
19th July 2012, 09:18 PM   |  #16  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
I'm more curious as to what exactly the differences are between the 2 variants (i.e. t999 vs t999v). What could possibly make them so different from each other that ROMs from tmobile wouldn't work on wind GS3?
26th July 2012, 02:10 AM   |  #17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
What if you accidentally tried to flash i9300 rom and your phone is not turning on.
With the forums changed I accidentally flashed the wrong version rom on my phone.
26th July 2012, 02:11 AM   |  #18  
OP Account currently disabled
Flag Virginia beach
Thanks Meter: 3,762
 
5,853 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheLegace

What if you accidentally tried to flash i9300 rom and your phone is not turning on.
With the forums changed I accidentally flashed the wrong version rom on my phone.

Try to use odin to go back to stock, that's what I'm thinking, but I don't own the S3
26th July 2012, 05:34 PM   |  #19  
darren.wlsn1's Avatar
Senior Member
Flag Hershey PA
Thanks Meter: 852
 
2,539 posts
Join Date:Joined: Jul 2008
More
Quote:
Originally Posted by Mr.Highway

Try to use odin to go back to stock, that's what I'm thinking, but I don't own the S3

correct and theres a thread about just that mistake.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1727401
26th July 2012, 10:01 PM   |  #20  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by darren.wlsn1

correct and theres a thread about just that mistake.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1727401

Thanks for the link, unfortunately the phone will not go into download mode for odin, it won't even turn on.
After doing some research it looks like I have to fix it through jtag.
I think I could do it, but you need some expensive jtag box that connects to the computer(It's called the Riff Box), but it would be cheaper if I just sent my phone into here it costs $60. Not ideal, but not a complete disaster either. Unless there is some other way to JTAG I am out of options.

http://mobiletechvideos.mybigcommerc...-brick-repair/

Thanks.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes