Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,174 Members 51,615 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

DONT WANT A BRICK? Check here

Tip us?
 
aghoshhajra
Old
(Last edited by aghoshhajra; 1st July 2012 at 02:00 AM.)
#11  
aghoshhajra's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 85
Join Date: Nov 2010
Location: Houston, TEXAS
Just a thought, but maybe they could do it like the SlimROM on multiple devices. He has a common base ROM and another flashable for each device supported. It works out perfectly and multiple ROMs for multiple carriers.

I figure it will be easier than doing it for different devices since I read that all the US variants are essentially the same. Not sure but worth a look.

link to the ROM: http://www.slimroms.com/

I use it for the Vibrant

Sent from my SGH-T959 using Tapatalk 2
Samsung Galaxy S3
Stock
T-Mobile
 
LXXIII
Old
#12  
LXXIII's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 58
Join Date: Dec 2010
Location: London, ON
Default Will there ever be any SGH-T999V development?

Does anyone think that someone with a SGH-T999V Wind Mobile variant will ever be able to root their phone so they can overclock the cpu, etc?
Current:
Samsung GS3 SGH-T999V @1.9Ghz OC'd
ROM: Wicked V10
KERNAL: Deviant

Retired:
Samsung GS1 (Vibrant) SGH-T959 @ 1.4Ghz OC'd
ROM: Bionix NextGen
KERNEL: Bullet
 
SL
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 234
Join Date: Mar 2005
Why not? I am using a custom rom and overclocked to 1890 at the moment.
Just use the windows way to root. I knbow it works
I have not tried the toolkit.
If you are going to flash a custom rom just make sure it does not contain the boot, modem and amss file in the rom that you are flashing.

Quote:
Originally Posted by LXXIII View Post
Does anyone think that someone with a SGH-T999V Wind Mobile variant will ever be able to root their phone so they can overclock the cpu, etc?
 
Johnny11
Old
#14  
Member
Thanks Meter 22
Posts: 54
Join Date: Jul 2009
Location: Toronto
What about using i9300 themes and mods? Will this cause constant FCs or other issues?
Current Devices:
Google/LG Nexus 5
Google/Asus Nexus 7 (2012)
Pebble (Kickstarter Edition)

Past Devices:
Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S II, Motorola Atrix, Google/HTC Nexus One, HTC Touch Diamond2, Blackberry 8100
 
sc2ascend
Old
#15  
sc2ascend's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 53
Join Date: Mar 2012
Location: Toronto
Quote:
Originally Posted by LXXIII View Post
Does anyone think that someone with a SGH-T999V Wind Mobile variant will ever be able to root their phone so they can overclock the cpu, etc?
I am curious of this too. I have the wind mobile galaxy s 3 and I was hoping to put cyanogenmod on it. Is this possible? Let me know, any help would be appreciated.

Sent from my SGH-T999V using Tapatalk 2
 
Dr.Games
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Oct 2010
I'm more curious as to what exactly the differences are between the 2 variants (i.e. t999 vs t999v). What could possibly make them so different from each other that ROMs from tmobile wouldn't work on wind GS3?
 
TheLegace
Old
#17  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Sep 2008
What if you accidentally tried to flash i9300 rom and your phone is not turning on.
With the forums changed I accidentally flashed the wrong version rom on my phone.
 
The Archangel
Old
#18  
Account currently disabled - OP
Thanks Meter 3761
Posts: 5,862
Join Date: Sep 2010
Location: Virginia beach

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by TheLegace View Post
What if you accidentally tried to flash i9300 rom and your phone is not turning on.
With the forums changed I accidentally flashed the wrong version rom on my phone.
Try to use odin to go back to stock, that's what I'm thinking, but I don't own the S3
 
darren.wlsn1
Old
#19  
darren.wlsn1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 849
Posts: 2,532
Join Date: Jul 2008
Location: Hershey PA
Quote:
Originally Posted by Mr.Highway View Post
Try to use odin to go back to stock, that's what I'm thinking, but I don't own the S3
correct and theres a thread about just that mistake.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1727401
 
TheLegace
Old
#20  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 18
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by darren.wlsn1 View Post
correct and theres a thread about just that mistake.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1727401
Thanks for the link, unfortunately the phone will not go into download mode for odin, it won't even turn on.
After doing some research it looks like I have to fix it through jtag.
I think I could do it, but you need some expensive jtag box that connects to the computer(It's called the Riff Box), but it would be cheaper if I just sent my phone into here it costs $60. Not ideal, but not a complete disaster either. Unless there is some other way to JTAG I am out of options.

http://mobiletechvideos.mybigcommerc...-brick-repair/

Thanks.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes