FORUMS

Xposed 3.0 Alpha 3 Released

A new alpha for the Xposed framework is out and brings several bug fixes. You’ll only need to flash … more

XDA Recap: This Week In Android (Apr 18 – 25)

Here in the digital XDA newsroom, we spend our days pouring over an average of … more

Sunday Debate: Custom ROMs vs. Modular Tweaks

Join us in a fun Sunday Debate on Mods and ROMs. Come with your opinions and feel free to … more

AOSP 5.1 Lollipop for Nexus Q

Google Nexus Q is an intriguing device released with Android 4.0 Ice Cream Sandwich. It was abandoned by … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Chrome, chrome, chrome.....

1st July 2012, 06:50 PM |#1  
OP Senior Member
Flag Newmarket
Thanks Meter: 20
 
More
Ordered my nexus 7 (x2) as soon as there was a button on the UK website. Now I know chrome is the default browser, so I thought sweet, I'll install it on my a500 so I can get used to it before the tab arrive's.

Omg, what a piece of rubbish, every time I change tabs from XDA to another site the page is just plain white, then back to XDA since it was already tabbed and loaded you'd assume it would still be, but no. Its plain white. Then to piss me off even more halve way though writing this post it crashed lol! What kind of a browser crashes inputting text lol. I wanted to like it, in fact I do like the interface but the bugs are just not fun!

uninstalling that crap and going with the good old opera :)

Anyone else having probs with it ?

Fox
 
 
1st July 2012, 06:57 PM |#2  
movieaddict's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 361
 
Donate to Me
More
I'll just, use dolphin HD as I have been for awhile.

Sent from my SAMSUNG-SGH-T989 using xda premium
1st July 2012, 07:02 PM |#3  
Senior Member
Flag Sheffield
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
You must have something wrong with your A500, because that's not the experience I get on my Xoom or Galaxy Nexus...
1st July 2012, 07:07 PM |#4  
nerfman100's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
More
The plain ol' Browser will be on the Market for download. I have no idea why Chrome is the default browser.
1st July 2012, 07:09 PM |#5  
OP Senior Member
Flag Newmarket
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by baggy247

You must have something wrong with your A500, because that's not the experience I get on my Xoom or Galaxy Nexus...

I was thinking it could be linked to the rom I use, tegraowners ics v170... but any other browser is fine =(
1st July 2012, 07:31 PM |#6  
Senior Member
Flag Sheffield
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by foxorroxors

I was thinking it could be linked to the rom I use, tegraowners ics v170... but any other browser is fine =(

I don't know about A500 roms but to me it sounds like a memory issue or something, its sort of "killing" tabs to save memory and then reloading them once you need them again. Maybe some background processes eating memory?
1st July 2012, 07:37 PM |#7  
MaxCarnage's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 786
 
More
Quote:
Originally Posted by baggy247

You must have something wrong with your A500, because that's not the experience I get on my Xoom or Galaxy Nexus...

Yeah I don't even have that problem on my Skyrocket. Chrome rocks.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727
1st July 2012, 07:46 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
It does crash occasionly if you keep getting a white page it can clear by going back a page then trying again if not close it then task kill it after that it will be fine.

Overall I find it to be far better than std browser.
1st July 2012, 07:55 PM |#9  
OP Senior Member
Flag Newmarket
Thanks Meter: 20
 
More
I'm a very "clean user" I have fb opera order and chaos, that's it. thinking though maybe one of the processes I have disabled, chrome uses, I disable everything I don't use, camera Calender live wp themes etc, maybe that's the issue?
1st July 2012, 07:56 PM |#10  
armyboy11b's Avatar
Senior Member
new orleans
Thanks Meter: 955
 
More
It don't crash for me at all...works fine and it doesn't look bad enough to use something else

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes