FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

[ROM][OFFICIAL][4.2.1]RemICS-JB v1.0(Team Remics) [1/4/13]

673 posts
Thanks Meter: 756
 
By patrick8996, Senior Member on 2nd July 2012, 10:49 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
4th September 2012, 12:48 PM |#491  
Senior Member
Thanks Meter: 441
 
More
Quote:
Originally Posted by shownuff

Honestly I flashed this last night. Everything so far is working nice. Just do a back up. Have a great day. It is pretty snappy. I wiped everything b4 flashing. I actually had to flash twice coming from helly bean. and still wiped everything. Helly bean is on data/data. It is different then Rem. Flash away my friends!

he said you have to flash twice already

Sent from my SGH-T959 using xda premium
 
 
4th September 2012, 10:16 PM |#492  
benjmiester's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 115
 
More
Just tried it, everything went ok and it booted. I had data, wifi was there but no sound whatsoever! I actually had that happen with the previous version too and that's why I went back to the remICS before. Obviously I screwed something up. I just wiped and i'm giving it another go but if I get no sound again, it's back to ics for now until that get's fixed Any ideas what's wrong?

EDIT = I reinstalled and I get working sound on calls, speakerphone works, and I get the beep when adjusting volume but it's still silent when choosing a ringtone or notification sound plus it freezes for a sec and then gives me "activity media storage is not responding" and prompt to wait or close if that helps. Also, it does not seem to ring or make notification sounds when getting texts. The camera fails to open too but I can live with that for now.

I'm heading back to remICS for now until I hear back with anything to try. Nobody seems to be on right now but that's ok.
Last edited by benjmiester; 4th September 2012 at 10:58 PM.
5th September 2012, 11:26 AM |#493  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by benjmiester

Just tried it, everything went ok and it booted. I had data, wifi was there but no sound whatsoever! I actually had that happen with the previous version too and that's why I went back to the remICS before. Obviously I screwed something up. I just wiped and i'm giving it another go but if I get no sound again, it's back to ics for now until that get's fixed Any ideas what's wrong?

EDIT = I reinstalled and I get working sound on calls, speakerphone works, and I get the beep when adjusting volume but it's still silent when choosing a ringtone or notification sound plus it freezes for a sec and then gives me "activity media storage is not responding" and prompt to wait or close if that helps. Also, it does not seem to ring or make notification sounds when getting texts. The camera fails to open too but I can live with that for now.

I'm heading back to remICS for now until I hear back with anything to try. Nobody seems to be on right now but that's ok.

I'm having the same problem. No ringtone notification on text messages, emails, etc. The funny thing is the speaker itself works for music playback, speakerphone, and so forth. So I'm not sure wtf is going on. I get the "Activity Media Storage is Not Responding" error when I open sound settings, too.
5th September 2012, 12:02 PM |#494  
samsgun357's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,386
 
More
"Sound" bug is noted and being addressed.

sent from the depths of helly bean
The Following User Says Thank You to samsgun357 For This Useful Post: [ View ]
5th September 2012, 03:50 PM |#495  
benjmiester's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 115
 
More
Awesome. Thanks REM team! (and Helly Bean too) I'll try reflashing when the new one gets posted. It was great otherwise, looked good, ran nice and snappy just like the 1.3.1 UX that I run right now as my fallback. I didn't think of this at the time, but I have my phone set to restore all my previous apps automatically and I ALWAYS run DSP manager sound quality processing app as well as VOODOO sound apps. Could those be creating a conflict? Something to look at...
5th September 2012, 03:55 PM |#496  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by benjmiester

Awesome. Thanks REM team! (and Helly Bean too) I'll try reflashing when the new one gets posted. It was great otherwise, looked good, ran nice and snappy just like the 1.3.1 UX that I run right now as my fallback. I didn't think of this at the time, but I have my phone set to restore all my previous apps automatically and I ALWAYS run DSP manager sound quality processing app as well as VOODOO sound apps. Could those be creating a conflict? Something to look at...

Not a problem with those apps, its a small problem with some files missing as far as I know.
I remember a similar problem in a ICS aokp build.

Sent from my SGH-T959 using XDA Premium HD app
5th September 2012, 07:24 PM |#497  
Senior Member
Flag Twin Cities, MN
Thanks Meter: 13
 
More
I guess I must have misread previous posts. I thought the loss of baseband was fixed. Flashed 2.0 and it looks and moves great, just one problem. Lost baseband so no data connection. Did full wipes all around. Was it me or is there still an issue for T-Mo?

Edit: Flashed KB5 and all seems well.
Last edited by Woofdah; 5th September 2012 at 07:29 PM.
6th September 2012, 10:15 AM |#498  
Member
Flag DKI Jakarta
Thanks Meter: 3
 
More
..i can't download it..can everyone share alternatif links?
6th September 2012, 04:24 PM |#499  
patrick8996's Avatar
OP Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 756
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by becks.ganz

..i can't download it..can everyone share alternatif links?

I dont understand why you cant download Its a pretty simple link? Ill get another link up soon

EDIT: Mirror added on website
Last edited by patrick8996; 6th September 2012 at 04:33 PM.
The Following User Says Thank You to patrick8996 For This Useful Post: [ View ]
7th September 2012, 10:29 AM |#500  
Member
Flag DKI Jakarta
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by patrick8996

I dont understand why you cant download Its a pretty simple link? Ill get another link up soon

EDIT: Mirror added on website

the download link direct to ultrafiles, and it stop. there is no "skip" at the top.
btw..thanks for the mirror link, i really love this rom.
8th September 2012, 03:12 AM |#501  
Hobbesfed's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 135
 
More
What kind of Gapps do we use? Because without gapps, im missing google now, and some other stuff like the google ears widget, and etc. Do i use the slimbean "srec google now addon" and the "extras"?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
clean, fast, jellybean, remics, stable
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes