5,597,762 Members 36,441 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

LG myTouch [e739] Development

Tip us?
 
medicjunKie
Old
#4521  
medicjunKie's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 270
Posts: 1,043
Join Date: Mar 2012
Default Re: LG myTouch [e739] Development

Quote:
Originally Posted by whitetiger_0603 View Post
I'm patient. I'd prefer an IDK than no answer at all. Or it can be something we all work together on to try and figure out. My palms are itching for the Nexus 4 now so IF my husband lets me score it, I might try my hand at some of the more complex stuff with this phone. And if not..sell it off to someone who can. So far I've seen apps that can make flashable update.zip files for backing up your user apps. Imma give it a shot and see how it goes. Let you guys know later. unless anyone else has already tried and would care to share their experience.
You're better off making your own flashable zip and your own update script than using a tool.

Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
Just a drop, her blood still remains on my skin.
-
-
-

Nexus 5 hammerhead
Stock Rom
Stock Recovery
Stock Kernel
 
kdog1202
Old
#4522  
kdog1202's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 776
Join Date: Feb 2012
Location: green bay wi
Default Re: LG myTouch [e739] Development

I'm still on stock does anyone have a working link to a overclock kernel for it?

Sent from my LG-E739 using xda app-developers app
 
whitetiger_0603
Old
#4523  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 346
Join Date: Mar 2012
Location: Boutte, LA
Quote:
Originally Posted by MysteryEmotionz View Post
You want a flashable zip. Just take any of the romzips you see n extract it on your PC. Look at the folder structure then to read the update script.

Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
Quote:
Originally Posted by medicjunKie View Post
You're better off making your own flashable zip and your own update script than using a tool.

Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2

Yeah I get to the Update script but i just can't figure out what needs to be edited there. So many different tuts have different formats. Confusing to say the least.
Medic, you're right, I tried the tool from the play store. Not working very well. But it is in alpha mode and the dev did say it was still a work in progress. So no big there. It was worth a try.
 
MysteryEmotionz
Old
#4524  
MysteryEmotionz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1926
Posts: 5,538
Join Date: Sep 2010
Location: Massachussets

 
DONATE TO ME
Default Re: LG myTouch [e739] Development

Quote:
Originally Posted by whitetiger_0603 View Post
Yeah I get to the Update script but i just can't figure out what needs to be edited there. So many different tuts have different formats. Confusing to say the least.
Medic, you're right, I tried the tool from the play store. Not working very well. But it is in alpha mode and the dev did say it was still a work in progress. So no big there. It was worth a try.
If you use a rom script for r phone you don't need to edit anything unless you want to add data

Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
If i helped you out in away please help me and BUY me a beer

Follow Me On Twitter @MysteryEmotionz

My Most Noticeable Work
Samsung Epic4g - Syndicate Frozen (Rom) 1.2 & EmotionlessBeast Resurrection (theme)
Samsung Admire - Admiral Best rom, Odin, CWM
LG E739 & E730 - MyEzOS 3.0 (rom & kernel )
LG E970 - B18c1 Kernel (Stock) - B20a1 (AOSP 4.2.2) - J32a2 (AOSP 4.3) EG8 ROM (LGUI)
 
wolftou
Old
#4525  
Member
Thanks Meter 34
Posts: 83
Join Date: Mar 2012
Medicjunkie, it is possible for you to consolidate some of the how-tos in your OP? I know there's a search function but since we don't have a forum and there are 453 pages on this one, it's a bitch to look for certain tutorial some times. I don't need anything now but it was pretty messy to look for how to update kdz or fix usb mass storage last week. Just a suggestion. Thanks.
The Following 3 Users Say Thank You to wolftou For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
whitetiger_0603
Old
#4526  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 346
Join Date: Mar 2012
Location: Boutte, LA
Quote:
Originally Posted by MysteryEmotionz View Post
If you use a rom script for r phone you don't need to edit anything unless you want to add data

Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
So..say I take the script from Paranoid...I can put it into my stock Rom I backed up, and that "should" do the trick for making it flashable? Guess I can give it a try. Most I'll do is brick right? lol!

Another question..and i'll do the search for it anyhow, but has anyone heard of a stock radio made flashable? We may have covered this before but I just don't remember. I want the Nexus 4...like NEEEED IT. But I'm reading up on it and finding out that, though it has the hardware to do it, Google didn't mean for it to support LTE, though it can be used by forcing it through settings. Now, with the 4.2.2 update, that ability to force LTE usage was removed. I've read some people make the suggestion of flashing the 4.2.1 radio, So that's why i ask. My husband and i plan on switching to ATT soon cause T-Mo can't get their **** straight with our high speed in our area. But getting this phone on ATT would make everything moot if I can't use LTE.
 
medicjunKie
Old
#4527  
medicjunKie's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 270
Posts: 1,043
Join Date: Mar 2012
Default Re: LG myTouch [e739] Development

Hmm, making a update-script is easy.
Just open one up, study the commands and that shiz. They're pretty self explanatory.

I wouldn't really, take the Paranoid script and put it in a random zip.

I have a link to a tut for script editing and all, I'll post it when I can cause I don't have it at hand.

Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
Just a drop, her blood still remains on my skin.
-
-
-

Nexus 5 hammerhead
Stock Rom
Stock Recovery
Stock Kernel
 
medicjunKie
Old
#4528  
medicjunKie's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 270
Posts: 1,043
Join Date: Mar 2012
Default Re: LG myTouch [e739] Development

Quote:
Originally Posted by whitetiger_0603 View Post
So..say I take the script from Paranoid...I can put it into my stock Rom I backed up, and that "should" do the trick for making it flashable? Guess I can give it a try. Most I'll do is brick right? lol!

Another question..and i'll do the search for it anyhow, but has anyone heard of a stock radio made flashable? We may have covered this before but I just don't remember. I want the Nexus 4...like NEEEED IT. But I'm reading up on it and finding out that, though it has the hardware to do it, Google didn't mean for it to support LTE, though it can be used by forcing it through settings. Now, with the 4.2.2 update, that ability to force LTE usage was removed. I've read some people make the suggestion of flashing the 4.2.1 radio, So that's why i ask. My husband and i plan on switching to ATT soon cause T-Mo can't get their **** straight with our high speed in our area. But getting this phone on ATT would make everything moot if I can't use LTE.
And your little pity story of you wanting the Nexus was necessary because,.?

Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
Just a drop, her blood still remains on my skin.
-
-
-

Nexus 5 hammerhead
Stock Rom
Stock Recovery
Stock Kernel
 
whitetiger_0603
Old
#4529  
Senior Member
Thanks Meter 20
Posts: 346
Join Date: Mar 2012
Location: Boutte, LA
Default Re: LG myTouch [e739] Development

Quote:
Originally Posted by medicjunKie View Post
Hmm, making a update-script is easy.
Just open one up, study the commands and that shiz. They're pretty self explanatory.

I wouldn't really, take the Paranoid script and put it in a random zip.

I have a link to a tut for script editing and all, I'll post it when I can cause I don't have it at hand.

Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
Wait... what about using Mysterys Stock+? And I'd appreciate the tut Medic.

Sent from my Paranoid Pony run LGE739.
 
MysteryEmotionz
Old
#4530  
MysteryEmotionz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1926
Posts: 5,538
Join Date: Sep 2010
Location: Massachussets

 
DONATE TO ME
Default Re: LG myTouch [e739] Development

Quote:
Originally Posted by whitetiger_0603 View Post
Wait... what about using Mysterys Stock+? And I'd appreciate the tut Medic.

Sent from my Paranoid Pony run LGE739.
That script would be perfect cause I have the lines to flash to data in there. All you would have to for is add your system n data folders n boot.img from your backup

Sent from my LG-E739 using Tapatalk 2
If i helped you out in away please help me and BUY me a beer

Follow Me On Twitter @MysteryEmotionz

My Most Noticeable Work
Samsung Epic4g - Syndicate Frozen (Rom) 1.2 & EmotionlessBeast Resurrection (theme)
Samsung Admire - Admiral Best rom, Odin, CWM
LG E739 & E730 - MyEzOS 3.0 (rom & kernel )
LG E970 - B18c1 Kernel (Stock) - B20a1 (AOSP 4.2.2) - J32a2 (AOSP 4.3) EG8 ROM (LGUI)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes