5,600,182 Members 39,344 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Google wallet fix for SGS3 US variants AT&T, T-MOBILE, US Cellular, VERIZON, etc

Tip us?
 
ogdobber
Old
#11  
ogdobber's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1755
Posts: 3,223
Join Date: Nov 2008

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by meccanikal View Post
I tried it on AOKP (7.12.2012 Build) and I can get past the "this device is not supported" stage and through to the Terms and Condition page but when I click agree, it tells me NFC needs to be enabled and "exit" "settings" menu option pops up. I click on settings which takes me to "more..." under settings which displays "airplane", "VPN", "tethering", etc but no NFC options.

If I remember correctly, on yesterdays release, NFC was there in all it's glory with the option for lockscreen, etc... But now, it's no where to be found.

I guess I'll be posting this to the AOKP forum (task650 and ktoonsez) and see what they say.
aokp need cm9 libs they are aosp builds not samsumg...
should be easy to get it working though...wallet works fine on cm9

>>>>>>>>>test kernels foundhere
z ɐıɹǝdxJame Bond
dropbox
 
manny05
Old
#12  
manny05's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 156
Posts: 1,408
Join Date: Feb 2011
So instead of using htc_jewell you used Sprint_GS3?

sent from my GALAXY SIII
 
FreydNot
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 19
Posts: 99
Join Date: Jun 2010
Location: Seattle
Quote:
Originally Posted by manny05 View Post
So instead of using htc_jewell you used Sprint_GS3?

sent from my GALAXY SIII
Quote:
Originally Posted by FreydNot View Post
I'm going out on a limb here to guess you could use the build.prop strings from the Sprint GS3 instead of htc_jewel since that is the origin of the NFC library files but I guess as long as it works it doesn't really matter. I used htc_jewel as instructed in the OP.
If you are asking me, I used htc_jewel (only 1 L), but I speculated on being able to use others.
 
ogdobber
Old
#14  
ogdobber's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1755
Posts: 3,223
Join Date: Nov 2008

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by manny05 View Post
So instead of using htc_jewell you used Sprint_GS3?

sent from my GALAXY SIII
Quote:
Originally Posted by FreydNot View Post
If you are asking me, I used htc_jewel (only 1 L), but I speculated on being able to use others.
the sprint one might work...but it doesn't matter. your going to put your stock one back in anyways

>>>>>>>>>test kernels foundhere
z ɐıɹǝdxJame Bond
dropbox
 
ogdobber
Old
#15  
ogdobber's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1755
Posts: 3,223
Join Date: Nov 2008

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by FreydNot View Post
If you are asking me, I used htc_jewel (only 1 L), but I speculated on being able to use others.
you did the one line edit? which one? model? I can adjust the op...

>>>>>>>>>test kernels foundhere
z ɐıɹǝdxJame Bond
dropbox
 
manny05
Old
#16  
manny05's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 156
Posts: 1,408
Join Date: Feb 2011
Quote:
Originally Posted by FreydNot View Post
If you are asking me, I used htc_jewel (only 1 L), but I speculated on being able to use others.
Ah. Idk how I missed that last sentence lol. I'm gonna give this a try

sent from my GALAXY SIII
 
jiggytom
Old
#17  
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 774
Join Date: Jun 2007
Working on ATT, stock!
The Following User Says Thank You to jiggytom For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
meccanikal
Old
#18  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 114
Join Date: Oct 2010
what is the sprint gs3 model, device, and name?

htc_jewel makes NFC disappear in AOKP
 
ogdobber
Old
#19  
ogdobber's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1755
Posts: 3,223
Join Date: Nov 2008

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by meccanikal View Post
what is the sprint gs3 model, device, and name?

htc_jewel makes NFC disappear in AOKP
not the build prop. you need cm9 libs for aokp

>>>>>>>>>test kernels foundhere
z ɐıɹǝdxJame Bond
dropbox
 
EvilEvo
Old
#20  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 65
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by ogdobber View Post
are you running a modified rom? it doesn't seem to work (bootloops) with DIET ICS rom
Nope. Stock rom, just debloated some myself and some other apps frozen.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes