Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

CM9/CM10 T-Mobile wifi calling?

OP dvno

19th July 2012, 05:16 AM   |  #1  
dvno's Avatar
OP Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 9
 
160 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Is wifi calling working on either cm9 or cm10 on t mobile branded gs3's?
19th July 2012, 05:26 AM   |  #2  
mt3g's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix
Thanks Meter: 3,130
 
6,932 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
I've read plenty of no's, I wish it did though.

SGS III on T-Mobile
19th July 2012, 05:39 AM   |  #3  
jgalan14's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 367
 
3,713 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Only tike can tell, I don't miss it tho I got great reception where I live and work and I use like 150 in a month (thanks God we have unlimited SMS tho cause I use like 4000 lol)

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
19th July 2012, 05:55 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 69
 
469 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Quote:
Originally Posted by mt3g

I've read plenty of no's, I wish it did though.

SGS III on T-Mobile

Here's another one - NO!
19th July 2012, 07:11 AM   |  #5  
Member
Flag St. Louis
Thanks Meter: 13
 
64 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
I'm sure we`'ll see it added soon enough. Cyanogen added it to a lot of cm7 supported devices. It's only a matter of time. I'm stuck on modded stock roms until it is. XP
19th July 2012, 03:46 PM   |  #6  
dvno's Avatar
OP Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 9
 
160 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by jgalan14

Only tike can tell, I don't miss it tho I got great reception where I live and work and I use like 150 in a month (thanks God we have unlimited SMS tho cause I use like 4000 lol)

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

Damn, thats the only thing keeping me from flashing either of those. I live in Chicago and get ZERO reception at my apartment, ridiculous i know.
19th July 2012, 04:00 PM   |  #7  
1SiK1500's Avatar
Senior Member
Flag Orlando FL
Thanks Meter: 86
 
408 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by dvno

Damn, thats the only thing keeping me from flashing either of those. I live in Chicago and get ZERO reception at my apartment, ridiculous i know.

Thats exactly why im waiting. As more Devs receive their devices it will only get better!
24th July 2012, 10:42 PM   |  #8  
Member
Flag St. Louis
Thanks Meter: 13
 
64 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Bump, any updates on this?
25th July 2012, 12:26 AM   |  #9  
jgalan14's Avatar
Senior Member
Flag Las Vegas
Thanks Meter: 367
 
3,713 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by neoslink1

Bump, any updates on this?

Wait till you see final release to the see if it can be added

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
25th July 2012, 06:08 AM   |  #10  
xxjrsmith3xx's Avatar
Senior Member
Corona
Thanks Meter: 122
 
597 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Sorry guys but this will never happen with any open source project way to hard, trust me on this one.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes