Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Unofficial Guide To Installing K-exec and CM9 & CM10

OP BeansTown106

19th July 2012, 04:54 PM   |  #1  
BeansTown106's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Springfield, MA
Thanks Meter: 19,609
 
2,604 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Unofficial K-EXEC & CM9\10 Guide
Quote:

Setup Instructions
Step 1.- Transfer the CM9 or Cm10 Rom, ICS or JB Gapps, and d2vzw_recovery.img to the root of you emmc
Step 2.- push the kexec cwm to sdcard and install

Code:
adb push d2vzw_recovery.img /sdcard/
adb shell
su
dd if=/sdcard/d2vzw_recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18 bs=256k
sync
reboot recovery
Step 3.- reboot into recovery
Step 4.- wipe data factory reset
Step 5.- Install cm9 or Cm10 zip
Step 6.- Install ICS or JB Gapps
Step 7.- Profit You Should Be Booting into CM9 or Cm10

Quote:

Credits
I take no credit for this.. its all cvpcs's work and the cyanogenmod team.. **the jb zip was also made by dhacker it is 100% stable i think better than ics ** i was just impatient and merged the data fix before it went live , Build now has kexec intergrated so all u need to do is flash this new recovery and the cm9 zip it will auto Kexec thanks to cvpcs

Quote:

DISCLAIMER
Neither me or team cyanogenmod take any responsibility if u brick your phone doing this, make a backup and read over instructions 2-3x

Last edited by BeansTown106; 22nd July 2012 at 02:09 AM.
The Following 29 Users Say Thank You to BeansTown106 For This Useful Post: [ View ]
19th July 2012, 05:00 PM   |  #2  
droidstyle's Avatar
Recognized Contributor
Flag Fort Wayne
Thanks Meter: 3,435
 
6,189 posts
Join Date:Joined: May 2011
Donate to Me
More
Edit* just wanted to apologize for my previous post! I thought you were posting a guide in the oe development thread...when in reality your posting cm9/10 roms that you helped develop. I would suggest editing the title of the thread to reflect that its rom development and not just a guide. I do appreciate your work!!!
Last edited by droidstyle; 26th July 2012 at 05:33 AM.
The Following User Says Thank You to droidstyle For This Useful Post: [ View ]
19th July 2012, 05:03 PM   |  #3  
BeansTown106's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Springfield, MA
Thanks Meter: 19,609
 
2,604 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by droidstyle

Sweet write up....but derp, what on earth made you determine this is original development?

This is meant for the newest roms ie: aosp, cm, aokp source builds. no?
19th July 2012, 05:09 PM   |  #4  
Marcismo55's Avatar
Senior Member
Flag Ventura, CA
Thanks Meter: 417
 
1,765 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
I'm giving this a shot. Thank you for the write...I don't think even I scan even screw this up!
19th July 2012, 05:11 PM   |  #5  
cordell12's Avatar
Recognized Developer
Flag Dayton, TX
Thanks Meter: 3,652
 
3,096 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
I know this is early stage so not a complaint here, just having data drops on 3G. Besides those I am in heaven! lol

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
19th July 2012, 05:25 PM   |  #6  
EM2_Rob's Avatar
Member
Flag Houston
Thanks Meter: 17
 
72 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Donate to Me
More
So there's data now?
19th July 2012, 05:27 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 9
 
76 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by EM2_Rob

So there's data now?

Yeah I am as well curious, though it seems that if there are drops it would suggest that data is available... I assume this is the build that cvpcs posted about having shaky 4g? (And 3g it seems)
19th July 2012, 05:29 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 70
 
495 posts
Join Date:Joined: May 2011
Please pardon the noobish question but is there a way to push these files with terminal emulator? I haven't been able to get ADB to work. I have it and the SDK installed but when i try to push something it says ADB is not a recognized command
19th July 2012, 05:46 PM   |  #9  
Marcismo55's Avatar
Senior Member
Flag Ventura, CA
Thanks Meter: 417
 
1,765 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dcox28

Please pardon the noobish question but is there a way to push these files with terminal emulator? I haven't been able to get ADB to work. I have it and the SDK installed but when i try to push something it says ADB is not a recognized command

Sure..just skip the first two ADB commands (make sure you have the files on your EMMC/internal storage). Start with the "su" command to get root and follow the rest of the directions.
The Following 2 Users Say Thank You to Marcismo55 For This Useful Post: [ View ]
19th July 2012, 05:47 PM   |  #10  
papi92's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,418
 
2,161 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Donate to Me
More
Hello data is not dropping for me at all. Actually better signal then stock touchwiz. I recommend flashing this and trying.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

The Following User Says Thank You to papi92 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes