FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q&A] CM10.1 Nightlies SGH-I747

1,543 posts
Thanks Meter: 762
 
Post Reply Email Thread
15th February 2013, 08:51 PM |#1381  
Member
Thanks Meter: 10
 
More
Anyone having weird drain attributed to "Phone" ?

Im at 37% battery remaining. Total time on 10h 18m
Phone - CPU Total: 1h 55m (Battery used by app: 42%)
Screen - 1h 33m (Battery used by display: 31%)
...bunch of other lowbies

And I haven't used my phone to make a call AT ALL TODAY.

I work in a hospital and I had my phone on airplane mode all day infact.

What in the world is "Phone" doing as my most consumed battery.....

To add to the symptoms: Before rebooting the phone, I saw my network continue to jump between 1-2 bars and full bars for a straight minute in 1 second bursts.

Whaaaaaaaaat?
 
 
15th February 2013, 11:32 PM |#1382  
Member
Flag San Juan
Thanks Meter: 3
 
More
Hey guys,

I was having issues after the folder bug that moved the files to the /0 folder.. so I tried this script to move them back (restore-sdcard-after-downgrade.zip) and now I don't even know where the files went. :/ All the data from apps is gone and my pictures too.

Halp!?!?
16th February 2013, 12:19 AM |#1383  
TonyStark's Avatar
Retired Moderator - R.I.P.
Flag Malibu Point
Thanks Meter: 11,199
 
More
Quote:
Originally Posted by zi0nbaby

Hey guys,

I was having issues after the folder bug that moved the files to the /0 folder.. so I tried this script to move them back (restore-sdcard-after-downgrade.zip) and now I don't even know where the files went. :/ All the data from apps is gone and my pictures too.

Halp!?!?

Nor will anyone else. You need to restore your backup.
16th February 2013, 06:06 PM |#1384  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
there is a bit of lag when going out of the setting menu..like a small lag and it is not quick and smooth..anyone else?
16th February 2013, 06:06 PM |#1385  
Re: [Q&A] CM10.x Nightlies
EDITED and deleted. figured it all out.
17th February 2013, 04:25 PM |#1386  
Ok. So I'm probably annoying some people right about now, but I'm hoping this will be my last question for a while. I've managed to figure out all the other quirks and issues I was having through research, but this one is stumping me.

When I get a phone call, the phone ringtone sounds for 1 cycle, then stops, but the phone keeps vibrating. I saw one post that said this was common in most roms, but I can't believe that's true. Am I missing something? Is there a setting that will make the ringtone loop in case I don't hear it on the first ring?
17th February 2013, 04:41 PM |#1387  
TonyStark's Avatar
Retired Moderator - R.I.P.
Flag Malibu Point
Thanks Meter: 11,199
 
More
Quote:
Originally Posted by slicetwo

Ok. So I'm probably annoying some people right about now, but I'm hoping this will be my last question for a while. I've managed to figure out all the other quirks and issues I was having through research, but this one is stumping me.

When I get a phone call, the phone ringtone sounds for 1 cycle, then stops, but the phone keeps vibrating. I saw one post that said this was common in most roms, but I can't believe that's true. Am I missing something? Is there a setting that will make the ringtone loop in case I don't hear it on the first ring?

It's the ringtone you've chosen. You need to dl looping tones. First, go to sounds ringtones and listen to each. Some sill loop and some will not. It's the choice of the developer of that sound file if it only cycles once.
The Following User Says Thank You to TonyStark For This Useful Post: [ View ] Gift TonyStark Ad-Free
17th February 2013, 05:40 PM |#1388  
Quote:
Originally Posted by TonyStark

It's the ringtone you've chosen. You need to dl looping tones. First, go to sounds ringtones and listen to each. Some sill loop and some will not. It's the choice of the developer of that sound file if it only cycles once.

interesting. on stock touchwiz, the ringtones would loop after they finished. i guess that's something samsung implemented? i'll have to edit my ringtones as they're all custom made.

is the looping built into the file via loop points, or is it one long file of the same thing over and over again?

thanks!
18th February 2013, 06:44 PM |#1389  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Re: [Q&A] CM10.x Nightlies
Is anyone else having issues with miracast? I can see the device but I can't connect to it

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda app-developers app
18th February 2013, 07:46 PM |#1390  
So as suggested, I've been allowing CM10.1 to calibrate to my phone. The battery seems to be getting a little better, however, as of this morning, the MAPS app is destroying it. Using Better Battery Stats, It looks like it's pulling the phone into partial wakelocks a whole lot, at one point, it was awake for 23 minutes. Under the MAPS app info, it says that GPS has been on for over 15hours, yet GPS is actually off. That confuses me.

However, in the 15 hours the phone has been unplugged, it has been in deep sleep for 12.5 hours, according to BBS.

I guess maybe I don't understand how the maps app works, but I don't recall it being so active when I was running stock.

I'd rather have it running in case I lose my phone, but I guess I can always just turn it on when I go out.


Also, do I need to let the battery calibrate every time I update to a nightly?
18th February 2013, 10:18 PM |#1391  
Junior Member
San Francisco
Thanks Meter: 1
 
More
Hey Guys,
I'm Running CM10 Nightly 12/16 Build but I have a problem with my screen turning on when its in sleep mode. Sometimes, not all the time, when I press the power button to turn on the screen, the screeen doesnt turn on, but the hardware keys, menu and back key, light up. When I swipe the part where i usually swipe to unlock my phone, I can feel the haptic feedback but the screen is off. I'm not sure if this is a common problem or not. but is there a fix?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes