5,593,248 Members 32,670 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][JB][CM10] Android 4.1.1 - CyanogenMod 10 Preview

Tip us?
 
trackloading
Old
#3861  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 20
Join Date: Jun 2012
Go to settings - language and input and there disable IME notification.

Hope that helps?


Quote:
Originally Posted by allisson View Post
Hey,

I'm getting 2 icons in the status bar, usually when using android keyboard. Any what can be the reason for that?

Sent from my Nexus 4 using xda app-developers app
The Following 2 Users Say Thank You to trackloading For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ru11er
Old
#3862  
ru11er's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 37
Posts: 295
Join Date: Mar 2012
Location: Woodstock
Default Re: [ROM][JB][CM10] Android 4.1.1 - CyanogenMod 10 Preview

Does anyone know if current ROM (pa3) has the new adb RNA security?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
"That's the way she goes, boys. Sometimes she goes, sometimes she doesn't cause that's the f*&king way she goes"
 
pershoot
Old
#3863  
Recognized Developer
Thanks Meter 3733
Posts: 7,594
Join Date: Dec 2008
http://droidbasement.com/db-blog/?p=3037
The Following 4 Users Say Thank You to pershoot For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sub501
Old
#3864  
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 29
Join Date: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by pershoot View Post
3g is not working - No internet connection. If I switch the wifi on the 3g icon and network operator is displayed. With wifi off, even data connection is enabled I got no operator name, searching for GSM networks return no available networks,
 
pershoot
Old
#3865  
Recognized Developer
Thanks Meter 3733
Posts: 7,594
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by sub501 View Post
3g is not working - No internet connection. If I switch the wifi on the 3g icon and network operator is displayed. With wifi off, even data connection is enabled I got no operator name, searching for GSM networks return no available networks,
it does work. problem with your APN setup or SIM card.
 
yopet
Old
#3866  
Member
Thanks Meter 16
Posts: 50
Join Date: Oct 2012
Just a quick newbie check:
Steps needed to update to this version from the previous one (from January 22nd + Kernel update from January 26th):
Flash newer recovery and then flash new rom. Right? Is there need to clean up/wipe or format something?

Thanks a bunch in advance!
 
pershoot
Old
#3867  
Recognized Developer
Thanks Meter 3733
Posts: 7,594
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by pershoot View Post
it does work. problem with your APN setup or SIM card.
confirmed. working.

please do not flash random modems/hacks and then report issues.

everything that is needed to get things going is listed in the post.
 
pershoot
Old
(Last edited by pershoot; 7th March 2013 at 08:09 PM.)
#3868  
Recognized Developer
Thanks Meter 3733
Posts: 7,594
Join Date: Dec 2008
Quote:
Originally Posted by yopet View Post
Just a quick newbie check:
Steps needed to update to this version from the previous one (from January 22nd + Kernel update from January 26th):
Flash newer recovery and then flash new rom. Right? Is there need to clean up/wipe or format something?

Thanks a bunch in advance!
update recovery, boot in to recovery, transfer rom to tab, flash and reboot.

nothing else is required.
The Following User Says Thank You to pershoot For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sub501
Old
#3869  
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 29
Join Date: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by pershoot View Post
confirmed. working.

please do not flash random modems/hacks and then report issues.

everything that is needed to get things going is listed in the post.
Tested on 'vanilla' release from your website. Used modem and recovery from your release as well.

Checked APN many times, no luck. Quite strange, searching for GSM networks returns empty list.
Moved SIM to an old 'dumb' phone same APN settings. Internet is working and GSM networks are displayed.

I will try to test with other SIM.
 
yopet
Old
#3870  
Member
Thanks Meter 16
Posts: 50
Join Date: Oct 2012
Updated a little while ago. No problems. So far everything acts as before...
Will report anything significant if it happens.

Pershoot, thanks a lot again!

Tags
cm10, cyanogenmod 10, galaxy 10.1, galaxytab 10.1 wifi, jelleybean, jelly bean, p7500, p7510
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes