Post Reply

[RECOVERY][d2att] TWRP 2.8.0.1 touch recovery [2014-09-12]

OP Dees_Troy

24th July 2012, 09:43 PM   |  #11  
timeToy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 193
 
270 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I have this issue when trying to install the recovery from the Goo Manager market app.
"no recovery were found for your device" (AT&T S3)
24th July 2012, 10:04 PM   |  #12  
Narcistic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
183 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by gunnyman

Just made a backup with twrp installed cm10 and booted it. Then restored the backup. Imei still intact.

It's not guaranteed loss of imei just seems to be the trend
24th July 2012, 10:11 PM   |  #13  
Artimus009's Avatar
Senior Member
Flag Jacksonvillle
Thanks Meter: 129
 
825 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Just did the same thing and still got my imei. Thank goodness! It's possible that twrp might be the way to go.

Thanks guys for supporting our phone!

stock rooted and rocking kt747 kernel...still got my imei
24th July 2012, 10:12 PM   |  #14  
gunnyman's Avatar
Senior Member
Flag Greenville SC
Thanks Meter: 2,662
 
7,887 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Narcistic

It's not guaranteed loss of imei just seems to be the trend

nothing's guaranteed of course just reporting so far so good.
The Following User Says Thank You to gunnyman For This Useful Post: [ View ]
24th July 2012, 10:52 PM   |  #15  
cortez.i's Avatar
Senior Member
Flag north texas
Thanks Meter: 213
 
1010
2,335 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
More
Couldn't resist testing for IMEI loss....

I installed TWRP recovery via Goo app, backed up CM10 (installed via CWM) with TWRP, used TWRP to flash CWM recovery, restored a CWM stock deodexed nandroid, reinstalled TWRP to make a nandroid of the stock ROM, restored the stock via TWRP to ensure it worked and then restored CM10, which is what I've been running since 7/20. I tested for IMEI loss along the way and (so far) it's still there.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
24th July 2012, 11:00 PM   |  #16  
citsong's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
265 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by timeToy

I have this issue when trying to install the recovery from the Goo Manager market app.
"no recovery were found for your device" (AT&T S3)

Same issue here. On the TeamWin site the only S3 option is for verizon.
24th July 2012, 11:13 PM   |  #17  
rambo8987's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 120
 
1,267 posts
Join Date:Joined: May 2011
I don't see any installed roms in my internal sd card when in recorvery

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using xda premium
24th July 2012, 11:53 PM   |  #18  
Jhvoorhies's Avatar
Senior Member
Flag Texarkana
Thanks Meter: 17
 
123 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Narcistic

We won't know until people here flash some roms around... Best way to lose imei seems to be flashing cm9 or 10 then going back to a nandroid backup or stock.. At least that's the common element in the spread sheet

That means that I must've been lucky then. I had cm10 then decided to go back to my nandroid of stock. I still have my imei after flashing from that stock nandroid to aokp then back to a deodexed stock rom. I used cwm every time.

via my Samsung Galaxy S III
25th July 2012, 12:02 AM   |  #19  
djkinetic's Avatar
Senior Member
Chicago
Thanks Meter: 1,039
 
2,807 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
I really dont think CM10/9/AOKP are the culprits for lost IMEI, in fact CWM alone may not even be to blame, I think its a combination of factors that can cause IMEI loss, one thing I think is how CWM is flashed to the phone, I've personally only used ADB to flash CWM to the phone, and havent (thank god) experienced the IMEI loss issue, however there have been reports that flashing CWM via odin and then flashing CM9/10/AOKP from stock causes IMEI loss...I'm pretty sure its quite a random occurrence though.
25th July 2012, 12:42 AM   |  #20  
Narcistic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 28
 
183 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by djkinetic

I really dont think CM10/9/AOKP are the culprits for lost IMEI, in fact CWM alone may not even be to blame, I think its a combination of factors that can cause IMEI loss, one thing I think is how CWM is flashed to the phone, I've personally only used ADB to flash CWM to the phone, and havent (thank god) experienced the IMEI loss issue, however there have been reports that flashing CWM via odin and then flashing CM9/10/AOKP from stock causes IMEI loss...I'm pretty sure its quite a random occurrence though.

Losing imei is very very very rare or you would see rom threads full of crying... Cm and aokp are probably not the culprits but it's so far the only thing other than cwm that seems to be reoccurring in the occurrences that imei does disappear. Usually it seems by people using nandroid backup somewhere before or after flashing cm9/10

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in AT&T Galaxy S III Android Development by ThreadRank