FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

[REF][GUIDE] The Noob Helper - basic info about your sgs3 and flashing

144 posts
Thanks Meter: 479
 
By Rastabolino, Senior Member on 28th July 2012, 11:26 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
15th August 2012, 03:10 PM |#21  
Cholerabob's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by Rastabolino

Try scrolling down the list

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2



Do i have the right version (5.0.1.1) ? Because this is what i have when scrolling all the way down.. Do i need to have the CWM file already on my phone ?

Last edited by Cholerabob; 15th August 2012 at 03:14 PM.
 
 
15th August 2012, 04:44 PM |#22  
Rastabolino's Avatar
OP Senior Member
Flag Monterey Ca
Thanks Meter: 479
 
More
Quote:
Originally Posted by Cholerabob

Do i have the right version (5.0.1.1) ? Because this is what i have when scrolling all the way down.. Do i need to have the CWM file already on my phone ?

I have 5.0.1.3 and the list looks like screenshot below. Try upgrading? If not that try clearing the app data for Rom manager and try again?



Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1345045439129.jpg
Views:	427
Size:	30.8 KB
ID:	1262683  
15th August 2012, 05:03 PM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Very nice work thanks
15th August 2012, 05:17 PM |#24  
Cholerabob's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 42
 
More
Just upgraded to 5.0.1.3 and same thing... Uninstalled and reinstalled and same thing...hummmmm How do i clean the app data ?
16th August 2012, 02:27 AM |#25  
Rastabolino's Avatar
OP Senior Member
Flag Monterey Ca
Thanks Meter: 479
 
More
Quote:
Originally Posted by Cholerabob

Just upgraded to 5.0.1.3 and same thing... Uninstalled and reinstalled and same thing...hummmmm How do i clean the app data ?

Go into system settings, application manager, select the app, click the clear app data button. I hope that does it..otherwise, not sure what the problem is

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
16th August 2012, 02:41 AM |#26  
Cholerabob's Avatar
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by Rastabolino

Go into system settings, application manager, select the app, click the clear app data button. I hope that does it..otherwise, not sure what the problem is

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2


Sigh... nope, still no S3 oh well , will do it the old fashion way manually. Do you need to have the premium app ?

Tried it again with update today and still no S3 , very strange. Tried contacting them but i can't find anything.
Last edited by Cholerabob; 16th August 2012 at 06:06 PM.
17th August 2012, 01:02 AM |#27  
Rastabolino's Avatar
OP Senior Member
Flag Monterey Ca
Thanks Meter: 479
 
More
Quote:
Originally Posted by Cholerabob

Sigh... nope, still no S3 oh well , will do it the old fashion way manually. Do you need to have the premium app ?

Tried it again with update today and still no S3 , very strange. Tried contacting them but i can't find anything.

I've seen that a few people have this problem but have not seen a solution yet. If I see anything I'll let you know. Meanwhile try flashing manually.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
17th August 2012, 04:49 AM |#28  
techiesam's Avatar
Senior Member
Seattle WA
Thanks Meter: 10
 
More
GS3DebugFSRoot: Root the GSIII without flashing
Hi
Could you please add info from following thread. Great way to get root without flashing.. It works fine for ATT version

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1792342
The Following User Says Thank You to techiesam For This Useful Post: [ View ]
22nd August 2012, 08:22 AM |#29  
Wild Weasel's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
coherent and comprehensive, will thank.

Also, yes, ROM manager does not work, at least the free version doesnt. Remove it from the OP, and add a new method for the sake of others.
Last edited by Wild Weasel; 22nd August 2012 at 02:24 PM.
23rd August 2012, 03:18 AM |#30  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
How do I record phone calls?
25th August 2012, 04:13 AM |#31  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Talking
First time rooting my phone. Upgraded to SGS3 from Droid X. Couldn't be happier... well I could if google wallet worked natively.

Anyway, just posting to say thanks, and to enable the thanks button to thank you properly for compiling this info.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes