FORUMS

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

[Today] Cyanogenmod 10.1 - Android 4.2.2 (Jelly Bean) - NIGHTLY

406 posts
Thanks Meter: 117
 
By ORiZorrie, Senior Member on 29th July 2012, 08:10 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
4th August 2012, 11:39 AM |#91  
Senior Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by timejus

Did you choose recovery from the reboot menu ( in cm9/cm10) ?

ive got message, it just restarted normaly
 
 
4th August 2012, 11:41 AM |#92  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Just flashed cm-10-20120804-EXPERIMENTAL-p3 and gapps-jb-20120729 on top of cm-10-20120728-EXPERIMENTAL-p3 ( cache wipe only ) using CMW 6.0.1.0.

No problems so far, shutdown is now working, and everything else is still working as in previous version.

The only bugs I've encountered ( same as previous version ) are the CM10 notification apps selection not working, and the front camera.

EDIT: also I can't get it to be detected as usb ( mtp or mass storage ) when I plug in to the computer ( doesn't even show up on lsusb ). This worked with 3.2 TB rom so I'm not assuming a hardware problem

EDIT: disregard the usb mounting issue, I should have RTFMed, it's under Storage > Settings ( top right of screen )
Last edited by timejus; 4th August 2012 at 12:06 PM.
4th August 2012, 12:15 PM |#93  
ORiZorrie's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 117
 
More
Ow nice, new version. Flashing now ^_^
4th August 2012, 01:11 PM |#94  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Great work Pershoot. Very impressive ...
4th August 2012, 01:20 PM |#95  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
News for the front camera?

Inviato dal mio GT-7100
4th August 2012, 02:06 PM |#96  
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
More
A minor issue which might be related to gapps - not sure ...
When using the messaging app to send SMS it reports message not sent when in fact it is sent. Don't know how long this has been there.
4th August 2012, 02:41 PM |#97  
ORiZorrie's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 117
 
More
Quote:
Originally Posted by GaryWS

A minor issue which might be related to gapps - not sure ...
When using the messaging app to send SMS it reports message not sent when in fact it is sent. Don't know how long this has been there.

Not linked to JB and CM10 specifically. Has been there since long time.
4th August 2012, 02:58 PM |#98  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is Goggle Now working with this gapps?
4th August 2012, 03:07 PM |#99  
Junior Member
Flag Arlington, VA
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Camera Not Working
I just ODIN'd the TAR, Wiped Data/Cache, and then the 8-4 ZIP ... Camera STILL not working for me (cant connect to camera message) ... have strange behavior with the rotation ,,, and battery ICOM not correct ... UGH ... have a gt-p7100 .. would love to use this ...
4th August 2012, 03:09 PM |#100  
Recognized Developer
Thanks Meter: 4,192
 
More
Quote:
Originally Posted by mrosensweig

I just ODIN'd the TAR, Wiped Data/Cache, and then the 8-4 ZIP ... Camera STILL not working for me (cant connect to camera message) ... have strange behavior with the rotation ,,, and battery ICOM not correct ... UGH ... have a gt-p7100 .. would love to use this ...

are you flashing the right rom?

p3 = gt-p7100 - 10.1v. only use this. use the supplied recovery in the folder.

then boot in and clear data from gallery.
The Following User Says Thank You to pershoot For This Useful Post: [ View ]
4th August 2012, 03:14 PM |#101  
Senior Member
Flag Lisbon
Thanks Meter: 2
 
More
Sorry every time I flash odin it does not restart to cmw and in fast boot there's no USB recognition how can I overcome this? I thanks

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes