5,604,050 Members 48,289 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[WIP][KERNEL][KEXEC] JB ROMS For Droid 3 [03/06: BT/SPEAKERPHONE FIX]

Tip us?
 
ovelayer
Old
#361  
ovelayer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 354
Posts: 578
Join Date: Mar 2011
Location: spokane
Quote:
@Hashcode0f

Getting late, I'll do updated builds for D3 and RAZR tomorrow (fixes the plug in/reboot to stock issue)
new stafestrap comming to a d3 near you
The Following User Says Thank You to ovelayer For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ovelayer
Old
#362  
ovelayer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 354
Posts: 578
Join Date: Mar 2011
Location: spokane
motorola posted an unlock tool for bootloader but pulled it real fast...wondering what's up...is an unlocked bootloader finally comming our way..or like everything else is our d3 not gonna be supported?
 
daimerion
Old
#363  
daimerion's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 374
Join Date: Dec 2009
Location: Holts Summit, MO

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ovelayer View Post
motorola posted an unlock tool for bootloader but pulled it real fast...wondering what's up...is an unlocked bootloader finally comming our way..or like everything else is our d3 not gonna be supported?
Interesting...that would be cool

Sent from my DROID3 using xda app-developers app
 
ovelayer
Old
#364  
ovelayer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 354
Posts: 578
Join Date: Mar 2011
Location: spokane
http://www.droid-life.com/2012/08/17...-come-at-last/
 
SeiferTV
Old
(Last edited by SeiferTV; 17th August 2012 at 11:06 PM.)
#365  
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 130
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by ovelayer View Post
talk about dropping a bomb!

Our device is not supported yet, of course, but, this sure looks promising!
 
MrObvious
Old
#366  
MrObvious's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 251
Posts: 1,811
Join Date: Mar 2008
Location: Wichita KS
I'm trying it right now. If it works, I'll let you know. Holy crap this was unexpected.
 
ovelayer
Old
#367  
ovelayer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 354
Posts: 578
Join Date: Mar 2011
Location: spokane
Quote:
Originally Posted by MrObvious View Post
I'm trying it right now. If it works, I'll let you know. Holy crap this was unexpected.
they pu
 
iamz3r0
Old
#368  
iamz3r0's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 47
Join Date: May 2011
Location: Virginia Beach, VA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by ovelayer
motorola posted an unlock tool for bootloader
My favorite part of their legal disclaimer:

Quote:
WARNING: MOTOROLA STRONGLY RECOMMENDS AGAINST UNLOCKING THE BOOTLOADER AND/OR MODIFYING OR ALTERING A DEVICE'S SOFTWARE OR OPERATING SYSTEM. DOING SO CAN HAVE UNINTENDED, UNFORESEEN, AND DANGEROUS CONSEQUENCES, SUCH AS RENDERING THE DEVICE UNUSABLE, VIOLATING APPLICABLE LAWS, OR CAUSING PROPERTY DAMAGE AND/OR BODILY INJURY, INCLUDING DEATH.
Although I can see how it could possibly happen, but come on, Moto.
 
MrObvious
Old
#369  
MrObvious's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 251
Posts: 1,811
Join Date: Mar 2008
Location: Wichita KS
Nope it isn't gonna work.
 
wuwtk
Old
#370  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 9
Join Date: Mar 2009
Motorola officially said they were only going to give the option to unlock the bootloader from the Photon Q forward, so unfortunately I would very much doubt that this will work at all on any current Motorola phones.

The Following User Says Thank You to wuwtk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes