Post Reply

[SOLVED]Get PIT for Mapping

1st August 2012, 12:36 PM   |  #1  
CJSlim79's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
383 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Hmm this is odd..

Flashed this GB Stock via PC Odin many times and competes without issue, Tried it today and I am currently stuck at Get PIT for Mapping... It;s a single file ROM I am trying and no I have not selected to use a PIT file or repartition or anything...

Everything is the same as normal,

Phone just shows in Download mode but with no activity...

Any ideas? Am I safe to do a battery pull / disconnect it at this point? Do I wait? Its been like this for half hour or soo..

Very strange..

This is where I'm stuck -

<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> N7000XXKKA_N7000CPWKK3_N7000XXKK5_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..


From the above - it has not started any "Push" activity yet and there's nothing showing (Progress bar or anything) on the phone so I assume it's cool to pull the cable.. Just wondering if anyone else had this issue...


Fix Info

If you're like me and a little worried about things like this then it's best to ask - As i stated, from my understanding here, ODIN had NOT started any NAND write.

This was resolved by unplugging the USB > ODIN immediately turned to "Failed" > Rebooted phone > Rebooted PC > Success..

I DO NOT recommend unplugging USB from ODIN without either A} Knowledge or B) Advice

If it HAS started to write and you're stuck somewhere other than this (Factory_FS / Data IMG etc), seek advice.. and most of all 'Search before asking....'

Thanks all
Last edited by CJSlim79; 1st August 2012 at 03:46 PM. Reason: FIX Detail
1st August 2012, 01:17 PM   |  #2  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 29,555
 
18,010 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
replied to PM
The Following User Says Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
1st August 2012, 01:18 PM   |  #3  
CJSlim79's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
383 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Here a SS
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ODIN.jpg
Views:	2643
Size:	126.6 KB
ID:	1235220  
1st August 2012, 01:22 PM   |  #4  
CJSlim79's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
383 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Cheers Dr. K

Was looking for just that kind of assurance

I pulled the cable and all is well, Probably something rogue running on my PC as I've used the image to flash before loads of times..

Oh well, I'll wait until I finish work and try again
1st August 2012, 01:27 PM   |  #5  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 29,555
 
18,010 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Yeah this is common, nothing serious.
pit mapping starts everytime, even you dont select pit.
cheers !
The Following User Says Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
1st August 2012, 04:51 PM   |  #6  
CJSlim79's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
383 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by dr.ketan

Yeah this is common, nothing serious.
pit mapping starts everytime, even you dont select pit.
cheers !

Well I spoke too soon!!

<ID:0/005> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> N7000XXKKA_N7000CPWKK3_N7000XXKK5_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..
<ID:0/005> Initialzation..
<ID:0/005> Get PIT for mapping..
<ID:0/005> Firmware update start..
<ID:0/005> zImage
<ID:0/005> NAND Write Start!!
<ID:0/005> boot.bin
<ID:0/005> modem.bin
<ID:0/005> Sbl.bin
<ID:0/005> cache.img
<ID:0/005> factoryfs.img
<ID:0/005> hidden.img


Stuck here for an age now...FFS
1st August 2012, 05:05 PM   |  #7  
CJSlim79's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
383 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
So......

I've not got an expensive paperweight it would seem?

Any ideas guys, I've offered alot in the past and this is purely trying to flash a GB Stock ROM i've used a thousand times in PC Odin....

Could it be a comms error? My laptop is ****e...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Hidden.jpg
Views:	895
Size:	127.6 KB
ID:	1235490  
1st August 2012, 06:01 PM   |  #8  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 29,555
 
18,010 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Flash Pre rooted ROM from my signature.
The Following User Says Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
1st August 2012, 06:15 PM   |  #9  
CJSlim79's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 71
 
383 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Phew All sorted...

My advice is don't do **** on a HP laptop hahaha

Nah - i think I lost connection once or twice - AzzleDazzle on his IIRC was a saviour - cheers for the replies - I'm back - I'm Stock - and I am updating...

So in effect - this was a massive PC issue....

As I said - Dr. You're always as asset to have on hand and sorry if I spammed ya PM's - was just having a heart attack there for a few..
The Following 2 Users Say Thank You to CJSlim79 For This Useful Post: [ View ]
27th October 2012, 10:28 PM   |  #10  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Without succes
Do have the same problem on my Note 2 and tried to fix it as shown, but withoiut succes. Hope Dr. Ketan, you or another Android cardiologist may help me, Please.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes