Post Reply

[MOD] Latest Google Wallet (11/29/12)

OP tonu42

2nd August 2012, 01:14 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
1,013 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Not being worked on. Closed.


ROM Instructions:

Make sure you have no google wallet preinstalled, or it you do, reset data on it.
1. change build.prop lines that correspond to this
Code:
ro.product.model=Galaxy Nexus
  ro.product.name=yakju 
  ro.product.device=maguro
1. Keep an old version as a backup.
2.Copy zip below to sdcard
3.Reboot recovery
4. Flash the modified google wallet.
5. Set up google wallet to your likings
6. After it is all setup delete the modified build.prop and restore old one.
or
Re-edit and enter these values
Code:
ro.product.model=SCH-I535
ro.product.name=d2vzw
ro.product.device=d2vzw
Simple Build.Prop Editing


1.Download scripts.zip below
2. Extract on computers
3. Download Gscript from the market
4. Make a folder on Internal sd called "gscript"
5. Copy both scripts over to this folder
6. Launch Gscript
7. Add the scripts using the button
8. Edit.sh will edit build.prop to galaxy nexus, stock makes it stock
9. reboot required for changed to take affect.

Changing Roms or Updating

1. Move finger over apps drawer
2. Move finger over wallet icon
3. Move finger over menu button
4. Move finger over settings text
5. Move finger over "Reset Google Wallet"
6. Move finger over "reset" selection.




Old Builds:

D2VZW-TW-Wallet-R75
D2VZW-AOSP-Wallet-R75
Touchwhiz Download
AOSP Download
Attached Files
File Type: zip scripts.zip - [Click for QR Code] (544 Bytes, 1826 views)
Last edited by tonu42; 13th January 2013 at 06:00 AM. Reason: Latest update for AOSP
The Following 57 Users Say Thank You to tonu42 For This Useful Post: [ View ]
2nd August 2012, 01:14 AM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
1,013 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
[MOD] Latest Google Wallet (11/3/12)
Changelog and download section TBA...........
Last edited by tonu42; 8th November 2012 at 01:26 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to tonu42 For This Useful Post: [ View ]
2nd August 2012, 02:00 AM   |  #3  
AtLemacks's Avatar
Senior Member
Flag Mishawaka, Indiana
Thanks Meter: 194
 
1,623 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
Nevermind
Last edited by AtLemacks; 8th November 2012 at 01:49 AM.
The Following User Says Thank You to AtLemacks For This Useful Post: [ View ]
2nd August 2012, 02:25 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 1
 
87 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
No way to do this unless your rooted right?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
2nd August 2012, 02:26 AM   |  #5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
1,013 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by AtLemacks

Can we upgrade this way as well? And if not, why don't we just edit this like MoDaCo did the previous version as that worked perfectly fine for me pushing manually.

Yea you can upgrade this way I believe but the build.prop edits need to be there, htc_jewel wont work, already tried. And I am sure someone will post a modded version sometime soon, but this way works for now.

Quote:

No way to do this unless your rooted right?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Absolutely not.
The Following 2 Users Say Thank You to tonu42 For This Useful Post: [ View ]
2nd August 2012, 02:37 AM   |  #6  
AtLemacks's Avatar
Senior Member
Flag Mishawaka, Indiana
Thanks Meter: 194
 
1,623 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Donate to Me
More
So, I'm not following Pre-ROM instructions. Are you saying pick from the 3 roms you use? Then, you must re flash the entire ROM just to get this to work? That's a hell of a lot of hassle when I am sure we could just manually push to system/app and data/app. Wouldn't even need to flash GAPPS either.
2nd August 2012, 02:52 AM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
1,013 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by AtLemacks

So, I'm not following Pre-ROM instructions. Are you saying pick from the 3 roms you use? Then, you must re flash the entire ROM just to get this to work? That's a hell of a lot of hassle when I am sure we could just manually push to system/app and data/app. Wouldn't even need to flash GAPPS either.

You need to edit build.prop. If you dont do the first PRE-ROm instructions, the phone will not boot and you will have to reflash.
The Following User Says Thank You to tonu42 For This Useful Post: [ View ]
2nd August 2012, 03:03 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 150
 
1,589 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
We have to leave our build.prop with the edited version? That won't cause some market incompatibilities?
2nd August 2012, 03:23 AM   |  #9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 315
 
1,013 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by lexluthor

We have to leave our build.prop with the edited version? That won't cause some market incompatibilities?

It might* but I am not sure what that entail exactly. shouldnt be a major issue though.
The Following User Says Thank You to tonu42 For This Useful Post: [ View ]
2nd August 2012, 03:27 AM   |  #10  
Senior Member
Flag Fishers, IN
Thanks Meter: 69
 
265 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Has anyone tried to edit it to the "d2spr" aka the Sprint GS3 since it is officially supported by Google?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S III Themes and Apps by ThreadRank