Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][ICS Global Phone Update][4.03.605.1] Stock, Root, Deodex, Busybox, Global Phone

OP dsb9938

13th August 2012, 04:07 PM   |  #1  
dsb9938's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Edison, NJ
Thanks Meter: 3,151
 
1,728 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
This is the new update (post ICS) which adds Global Phone capabilities to the Rezound posted by MicroMod777 Sunday night.



I have deodexed it, rooted it, added busybox, and packaged it up.

You MUST be on the ICS OTA firmware before applying this one.

It will not work without the firmware update that goes with it.

And while this is an update, you need to wipe everything before installing it.

Dev-Host: ICS Global Phone Update
Goo.im: ICS Global Phone Update
MD5: 0a19f571600007a81fcbc1cb731cb257

Dev-Host: ICS Global Phone Update Firmware
Goo.im: ICS Global Phone Update Firmware
MD5: 2a347e8bcac6a41489db899afbb19651

Enjoy!

D

.
Last edited by dsb9938; 15th August 2012 at 05:41 PM.
The Following 24 Users Say Thank You to dsb9938 For This Useful Post: [ View ]
13th August 2012, 04:13 PM   |  #2  
dsb9938's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Edison, NJ
Thanks Meter: 3,151
 
1,728 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
To install:

1. Put both files on the SDCard.
2. Rename the firmware to PH98IMG.zip
3. Reboot to recovery.
4. Backup.
5. Wipe.
6. Install the ROM. Do not reboot from recovery.
7. From a command prompt issue "adb reboot bootloader"
8. Tap Power to go to HBOOT and load the firmware.
9. Tap Vol Up to start.
10 Tap Power to reboot.
11. Profit!

D

.
Last edited by dsb9938; 13th August 2012 at 04:16 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to dsb9938 For This Useful Post: [ View ]
13th August 2012, 04:23 PM   |  #3  
zone23's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,283
 
5,314 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Donate to Me
More
Thanks big guy its very much appreciated.
13th August 2012, 04:26 PM   |  #4  
dsb9938's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Edison, NJ
Thanks Meter: 3,151
 
1,728 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by zone23

Thanks big guy its very much appreciated.

I am just big boned damnit!

13th August 2012, 04:54 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 152
 
443 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by dsb9938

To install:

1. Put both files on the SDCard.
2. Rename the firmware to PH98IMG.zip
3. Reboot to recovery.
4. Backup.
5. Wipe.
6. Install the ROM. Do not reboot from recovery.
7. From a command prompt issue "adb reboot bootloader"
8. Tap Power to go to HBOOT and load the firmware.
9. Tap Vol Up to start.
10 Tap Power to reboot.
11. Profit!

D

.

Confused on #7. I use a mac, and not fluent in adb commands in terminal on a mac. Is this a step from a computer, or can the prompt be done in Recovery?
13th August 2012, 04:57 PM   |  #6  
zone23's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,283
 
5,314 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 318sugarhill

Confused on #7. I use a mac, and not fluent in adb commands in terminal on a mac. Is this a step from a computer, or can the prompt be done in Recovery?

The commands are the some in both Windows and OSX. In other words adb is adb.
13th August 2012, 05:01 PM   |  #7  
hgoldner's Avatar
Senior Member
Flag Southeastern Pennsylvania
Thanks Meter: 585
 
2,189 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Any thoughts on whether it will be possible to flash pre-OTA ROMs over the new firmware? (I did see on another thread someone encountering the mainver issue again, so I suppose we'll have to reset mainver if we do that).
13th August 2012, 05:02 PM   |  #8  
dsb9938's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Edison, NJ
Thanks Meter: 3,151
 
1,728 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 318sugarhill

Confused on #7. I use a mac, and not fluent in adb commands in terminal on a mac. Is this a step from a computer, or can the prompt be done in Recovery?


Yes, it's done from a computer.

D

.
13th August 2012, 05:03 PM   |  #9  
dsb9938's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Edison, NJ
Thanks Meter: 3,151
 
1,728 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hgoldner

Any thoughts on whether it will be possible to flash pre-OTA ROMs over the new firmware? (I did see on another thread someone encountering the mainver issue again, so I suppose we'll have to reset mainver if we do that).

I am S-Off, I cannot speak for S-On, nobody should still be S-On.

I can tell you that I did restore my ICS OTA backup and it's running fine.

D

.
The Following 2 Users Say Thank You to dsb9938 For This Useful Post: [ View ]
13th August 2012, 05:04 PM   |  #10  
Senior Member
Flag Cleveland, OH
Thanks Meter: 138
 
580 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by hgoldner

Any thoughts on whether it will be possible to flash pre-OTA ROMs over the new firmware? (I did see on another thread someone encountering the mainver issue again, so I suppose we'll have to reset mainver if we do that).

It appears you are S-off, so mainver won't be an issue for you.

I am running Cubed 1.0.2 on the new firmware right now without any issue. I flashed the firmware last night just to check it out. And was waiting for someone like dsb to get this to use to play with

The Following User Says Thank You to jskolm For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes