Post Reply

Bootloader Unlocked- Discussion

OP con247

16th August 2012, 01:12 AM   |  #11  
Menardo's Avatar
Senior Member
Flag Lake Charles, Louisiana
Thanks Meter: 125
 
336 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Donate to Me
More
Flippin sweet...

GEAUX TIGERS
16th August 2012, 01:15 AM   |  #12  
xsteven77x's Avatar
Senior Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 746
 
3,216 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by starscrean

Nice,,,I won't get to excited,until its implemented for the end ROM user.

It pretty much already is. Doesn't really get any easier...
16th August 2012, 01:17 AM   |  #13  
jlokos's Avatar
Senior Member
Flag Willamette Valley
Thanks Meter: 271
 
1,274 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by LLStarks

Works for CM10 from Linux

Does that mean you unlocked your bootloader using the instruction in the thread?
16th August 2012, 01:19 AM   |  #14  
Karl's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 469
 
1,523 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
All i can say is...


Take that Verizon



Damn now i got break out Vmware
Last edited by Karl; 16th August 2012 at 01:24 AM.
16th August 2012, 01:21 AM   |  #15  
xsteven77x's Avatar
Senior Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 746
 
3,216 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Karl

Damn now i got break out Vmware

Wubi is much easier.
The Following User Says Thank You to xsteven77x For This Useful Post: [ View ]
16th August 2012, 01:22 AM   |  #16  
Senior Member
Thanks Meter: 277
 
1,554 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by jlokos

Does that mean you unlocked your bootloader using the instruction in the thread?

I'm currently unlocked. Did it on my Mac....now we just need non kexec kernels!
16th August 2012, 01:22 AM   |  #17  
Member
Thanks Meter: 8
 
51 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
so can i use windows or not???
16th August 2012, 01:23 AM   |  #18  
jgrimberg1979's Avatar
Senior Member
Flag D.C
Thanks Meter: 214
 
970 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
OK so I ran the program on my wife's mac (I can't stand mac) and followed the instructions and it said it was successful but the phone never rebooted. How do I known if it worked?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
16th August 2012, 01:24 AM   |  #19  
Senior Member
Thanks Meter: 277
 
1,554 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by jgrimberg1979

OK so I ran the program on my wife's mac (I can't stand mac) and followed the instructions and it said it was successful but the phone never rebooted. How do I known if it worked?

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2

Reboot! Lol.
The Following User Says Thank You to suzook For This Useful Post: [ View ]
16th August 2012, 01:25 AM   |  #20  
Karl's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 469
 
1,523 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
More
Quote:
Originally Posted by THE SKATER DUDE

so can i use windows or not???

no one has built a windows version yet

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy S III General by ThreadRank