Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,233 Members 50,876 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Rom] Jellybean for Droid

Tip us?
 
kfazz
Old
(Last edited by kfazz; 28th August 2012 at 09:01 PM.) Reason: added safest kernel
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 561
Posts: 243
Join Date: Jun 2010
Default [Rom] Jellybean for Droid

Have fun, and format /system before flashing!

added camera app, fm radio, media_codecs.xml (fixes sound probs)
http://www.mediafire.com/file/rm3t38...IAL-sholes.zip

bootloops? ts problems?
did you format system?
try safe kernel (stockish ram/sgx/dsp timings)
http://www.mediafire.com/file/0kci9m...afe_kernel.zip
or safer kernel (doesn't reprogram core clock at boot, exact stock timings)
http://www.mediafire.com/?do6yfe1c79v7xj7
or safest (same as safer with cpu max at 800mhz instead of 1000)
http://www.mediafire.com/file/926lgj...est_kernel.zip
still no go?
try ics build here:
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1855
with 160mhz kernel
then wipe everything and try this build again, or enjoy ics :]

if you get stuck without touchscreen don't sbf back to stock
try safe kernel and ics build, if you still have troubles pm me

Gapps: http://www.mediafire.com/file/6gm3mm...atainstall.zip

broken: lots? please test

greets and credit: nadlabak, quarx2k, tpruvot, mbm, everybody at #motomagic, et cetera
The Following 41 Users Say Thank You to kfazz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ASAM123
Old
(Last edited by ASAM123; 25th August 2012 at 07:21 AM.)
#2  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 193
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by kfazz View Post
Have fun!
Build: http://www.mediafire.com/file/elk7kv...IAL-sholes.zip

Gapps: none yet

broken: lots? please test

greets and credit: nadlabak, quarx2k, tpruvot, mbm, everybody at #motomagic, et cetera
Downloading

since this is CM10 based would regular cm10 gapps work? Thanks

Edit: It doesn't seem to boot. It gets stuck on the android screen.
__________________________________
Phone: D1 - CM10
 
kfazz
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 561
Posts: 243
Join Date: Jun 2010
about 3m freee in system, so regular jb gapps wont work unless modified to use /data. ics gapps work.

if you have bootloop:
adb shelll and
rm /system/lib/hw/gps.sholes.so

or just delete it from the zip before flashing
The Following 2 Users Say Thank You to kfazz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
db2u
Old
(Last edited by db2u; 25th August 2012 at 07:49 PM.)
#4  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by kfazz View Post
about 3m freee in system, so regular jb gapps wont work unless modified to use /data. ics gapps work.

if you have bootloop:
adb shelll and
rm /system/lib/hw/gps.sholes.so

or just delete it from the zip before flashing
Installd ics gapps.
So, got rid of bootloop using adb to remove gps. Boots up fine after that.
CPU overclock settings can not be changed in settings. Works fine in setcpu.
No camera app included.

EDIT: Phone was plugged into usb port on computer entire time, and I noticed that the battery was not charging. Flashed back to my daily driver for now and phone is charging again. Not sure if this is common to anyone else or just a bug for me.
 
peeyourownpants
Old
#5  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 63
Join Date: Nov 2010
Location: chicago
this is filthy! so fast. i used http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1977 nightwing's .zip to get market over adb. wireless also works. mp3's through music load up like it's going to play, but then flashes a screen where song progress is complete and goes back to the artist list, but media server found all my songs. m4a's say file not supported. bluetooth paired with my keyboard and worked. voice dialer worked to open apps and i got a few beeps out of it at the end of commands so some sound is working. mine's not activated though so i can't test radios. donations on the way. thanks for all the hard work.
 
ASAM123
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 193
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by peeyourownpants View Post
this is filthy! so fast. i used http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1977 nightwing's .zip to get market over adb. wireless also works. mp3's through music load up like it's going to play, but then flashes a screen where song progress is complete and goes back to the artist list, but media server found all my songs. m4a's say file not supported. bluetooth paired with my keyboard and worked. voice dialer worked to open apps and i got a few beeps out of it at the end of commands so some sound is working. mine's not activated though so i can't test radios. donations on the way. thanks for all the hard work.
I can confirm 3G and calling works.

also, is there a way to get google now on this?
__________________________________
Phone: D1 - CM10
 
db2u
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by db2u View Post
Installd ics gapps.
So, got rid of bootloop using adb to remove gps. Boots up fine after that.
CPU overclock settings can not be changed in settings. Works fine in setcpu.
No camera app included.

EDIT: Phone was plugged into usb port on computer entire time, and I noticed that the battery was not charging. Flashed back to my daily driver for now and phone is charging again. Not sure if this is common to anyone else or just a bug for me.
Might flash back to test some more once my battery gets up to a decent level
 
jyeley5
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 133
Join Date: Dec 2010

 
DONATE TO ME
Can't get it to boot, using CWR 3 from Rom Manager
- Sent from my mind using my fingers
_________
16GB Pebble Blue Samsung Galaxy S3 w/ Wireless Charging Mod - CM 11 Nightlies
16GB Nexus Q - CM 11 Unofficial w/ Amplifier Output
8GB Kindle Fire 1st Gen - CM 11 Nightlies
OG Droid - CM11 Unofficial - WIP
 
db2u
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 7
Posts: 21
Join Date: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by jyeley5 View Post
Can't get it to boot, using CWR 3 from Rom Manager

Originally Posted by kfazz

if you have bootloop:
adb shelll and
rm /system/lib/hw/gps.sholes.so
 
peeyourownpants
Old
#10  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 63
Join Date: Nov 2010
Location: chicago
Quote:
Originally Posted by jyeley5 View Post
Can't get it to boot, using CWR 3 from Rom Manager




Quote:
Originally Posted by db2u View Post
Originally Posted by kfazz

if you have bootloop:
adb shelll and
rm /system/lib/hw/gps.sholes.so
I have 3 loops at the "M" screen each time before it moves on to the android screen and finishes the boot even with gps.sholes.so removed

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

The Following User Says Thank You to peeyourownpants For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
droid cm10 jellybean
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes