Post Reply

[Rom] Jellybean for Droid

25th August 2012, 04:35 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 561
 
243 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Have fun, and format /system before flashing!

added camera app, fm radio, media_codecs.xml (fixes sound probs)
http://www.mediafire.com/file/rm3t38...IAL-sholes.zip

bootloops? ts problems?
did you format system?
try safe kernel (stockish ram/sgx/dsp timings)
http://www.mediafire.com/file/0kci9m...afe_kernel.zip
or safer kernel (doesn't reprogram core clock at boot, exact stock timings)
http://www.mediafire.com/?do6yfe1c79v7xj7
or safest (same as safer with cpu max at 800mhz instead of 1000)
http://www.mediafire.com/file/926lgj...est_kernel.zip
still no go?
try ics build here:
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1855
with 160mhz kernel
then wipe everything and try this build again, or enjoy ics :]

if you get stuck without touchscreen don't sbf back to stock
try safe kernel and ics build, if you still have troubles pm me

Gapps: http://www.mediafire.com/file/6gm3mm...atainstall.zip

broken: lots? please test

greets and credit: nadlabak, quarx2k, tpruvot, mbm, everybody at #motomagic, et cetera
Last edited by kfazz; 28th August 2012 at 09:01 PM. Reason: added safest kernel
The Following 41 Users Say Thank You to kfazz For This Useful Post: [ View ]
25th August 2012, 05:57 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
193 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by kfazz

Have fun!
Build: http://www.mediafire.com/file/elk7kv...IAL-sholes.zip

Gapps: none yet

broken: lots? please test

greets and credit: nadlabak, quarx2k, tpruvot, mbm, everybody at #motomagic, et cetera

Downloading

since this is CM10 based would regular cm10 gapps work? Thanks

Edit: It doesn't seem to boot. It gets stuck on the android screen.
Last edited by ASAM123; 25th August 2012 at 07:21 AM.
25th August 2012, 10:25 AM   |  #3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 561
 
243 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
about 3m freee in system, so regular jb gapps wont work unless modified to use /data. ics gapps work.

if you have bootloop:
adb shelll and
rm /system/lib/hw/gps.sholes.so

or just delete it from the zip before flashing
The Following 2 Users Say Thank You to kfazz For This Useful Post: [ View ]
25th August 2012, 06:03 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
21 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by kfazz

about 3m freee in system, so regular jb gapps wont work unless modified to use /data. ics gapps work.

if you have bootloop:
adb shelll and
rm /system/lib/hw/gps.sholes.so

or just delete it from the zip before flashing

Installd ics gapps.
So, got rid of bootloop using adb to remove gps. Boots up fine after that.
CPU overclock settings can not be changed in settings. Works fine in setcpu.
No camera app included.

EDIT: Phone was plugged into usb port on computer entire time, and I noticed that the battery was not charging. Flashed back to my daily driver for now and phone is charging again. Not sure if this is common to anyone else or just a bug for me.
Last edited by db2u; 25th August 2012 at 07:49 PM.
25th August 2012, 08:06 PM   |  #5  
Member
Flag chicago
Thanks Meter: 10
 
63 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
this is filthy! so fast. i used http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1977 nightwing's .zip to get market over adb. wireless also works. mp3's through music load up like it's going to play, but then flashes a screen where song progress is complete and goes back to the artist list, but media server found all my songs. m4a's say file not supported. bluetooth paired with my keyboard and worked. voice dialer worked to open apps and i got a few beeps out of it at the end of commands so some sound is working. mine's not activated though so i can't test radios. donations on the way. thanks for all the hard work.
25th August 2012, 08:13 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
193 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by peeyourownpants

this is filthy! so fast. i used http://forum.xda-developers.com/show...postcount=1977 nightwing's .zip to get market over adb. wireless also works. mp3's through music load up like it's going to play, but then flashes a screen where song progress is complete and goes back to the artist list, but media server found all my songs. m4a's say file not supported. bluetooth paired with my keyboard and worked. voice dialer worked to open apps and i got a few beeps out of it at the end of commands so some sound is working. mine's not activated though so i can't test radios. donations on the way. thanks for all the hard work.

I can confirm 3G and calling works.

also, is there a way to get google now on this?
25th August 2012, 08:33 PM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
21 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by db2u

Installd ics gapps.
So, got rid of bootloop using adb to remove gps. Boots up fine after that.
CPU overclock settings can not be changed in settings. Works fine in setcpu.
No camera app included.

EDIT: Phone was plugged into usb port on computer entire time, and I noticed that the battery was not charging. Flashed back to my daily driver for now and phone is charging again. Not sure if this is common to anyone else or just a bug for me.

Might flash back to test some more once my battery gets up to a decent level
25th August 2012, 10:21 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
133 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Can't get it to boot, using CWR 3 from Rom Manager
25th August 2012, 10:30 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
21 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Quote:
Originally Posted by jyeley5

Can't get it to boot, using CWR 3 from Rom Manager


Originally Posted by kfazz

if you have bootloop:
adb shelll and
rm /system/lib/hw/gps.sholes.so
25th August 2012, 11:27 PM   |  #10  
Member
Flag chicago
Thanks Meter: 10
 
63 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by jyeley5

Can't get it to boot, using CWR 3 from Rom Manager





Quote:
Originally Posted by db2u

Originally Posted by kfazz

if you have bootloop:
adb shelll and
rm /system/lib/hw/gps.sholes.so

I have 3 loops at the "M" screen each time before it moves on to the android screen and finishes the boot even with gps.sholes.so removed

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

The Following User Says Thank You to peeyourownpants For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
droid cm10 jellybean
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes