Post Reply

straight talk activation - sim not provisioned mm#2 HELP

OP mook_

25th August 2012, 11:31 PM   |  #1  
mook_'s Avatar
OP Member
Flag Aurora, IL
Thanks Meter: 5
 
67 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Howdy - switched my infuse 4g from simple mobile to straight talk today. Activated it by their website. ported my old number over / set the apn / rebooted phone - got message:

"sim not provisioned mm#2"

I'm sure that just means the cellular network has not been activated yet.

I unlocked this months ago when i first got the phone and put it on simple mobile - running gingerbread stock - rooted

anybody run into this trouble?
26th August 2012, 12:56 AM   |  #2  
mook_'s Avatar
OP Member
Flag Aurora, IL
Thanks Meter: 5
 
67 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
anyone?
26th August 2012, 01:25 AM   |  #3  
chuckles_prs's Avatar
Member
Flag Schenectady
Thanks Meter: 18
 
88 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by mook_

Howdy - switched my infuse 4g from simple mobile to straight talk today. Activated it by their website. ported my old number over / set the apn / rebooted phone - got message:

"sim not provisioned mm#2"

I'm sure that just means the cellular network has not been activated yet.

I unlocked this months ago when i first got the phone and put it on simple mobile - running gingerbread stock - rooted

anybody run into this trouble?

What method did you use to unlock it?

*becoming a flashaholic*

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

This is the method I used.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1081072

Worked flawlessly

*becoming a flashaholic*
The Following User Says Thank You to chuckles_prs For This Useful Post: [ View ]
26th August 2012, 02:49 AM   |  #4  
mook_'s Avatar
OP Member
Flag Aurora, IL
Thanks Meter: 5
 
67 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by chuckles_prs

What method did you use to unlock it?

*becoming a flashaholic*

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

This is the method I used.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1081072

Worked flawlessly

*becoming a flashaholic*

it was probably back in march when i unlocked it. It's been so long that I don't remember - probably the same turorial you posted the link to. I had it using simple mobile since then - but switched over to straight talk today because I couldn't handle the edge network anylonger. I seriously doubt just switching the sim would lock it up again.
26th August 2012, 04:28 PM   |  #5  
tat2messiah's Avatar
Senior Member
Flag Flippin
Thanks Meter: 28
 
940 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Just a lil info but really not needed to unlock to run on straight talk.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using xda premium
The Following User Says Thank You to tat2messiah For This Useful Post: [ View ]
26th August 2012, 06:10 PM   |  #6  
chuckles_prs's Avatar
Member
Flag Schenectady
Thanks Meter: 18
 
88 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
What sim card did you get from straight talk? A basic sim?

*becoming a flashaholic*
The Following User Says Thank You to chuckles_prs For This Useful Post: [ View ]
26th August 2012, 06:48 PM   |  #7  
tat2messiah's Avatar
Senior Member
Flag Flippin
Thanks Meter: 28
 
940 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Yea i orderd a standard sim

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using xda premium
The Following User Says Thank You to tat2messiah For This Useful Post: [ View ]
26th August 2012, 06:50 PM   |  #8  
chuckles_prs's Avatar
Member
Flag Schenectady
Thanks Meter: 18
 
88 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
You need the one that's specifically for unlocked att phones. Atleast, that's what I have and didn't have any problems switching from simple mobile to straight talk.

*edit* sorry, thought that was mook_ response. But that's weird. I tried a basic sim (friend has one) and it told me sim not provisioned

*becoming a flashaholic*
Last edited by chuckles_prs; 26th August 2012 at 06:54 PM.
The Following User Says Thank You to chuckles_prs For This Useful Post: [ View ]
26th August 2012, 06:57 PM   |  #9  
tat2messiah's Avatar
Senior Member
Flag Flippin
Thanks Meter: 28
 
940 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I orderd the standard att straight.talk sim and it worked flawlessly on all phones its been tried on

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using xda premium
The Following User Says Thank You to tat2messiah For This Useful Post: [ View ]
26th August 2012, 06:58 PM   |  #10  
chuckles_prs's Avatar
Member
Flag Schenectady
Thanks Meter: 18
 
88 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Quote:
Originally Posted by tat2messiah

I orderd the standard att straight.talk sim and it worked flawlessly on all phones its been tried on

Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 using xda premium

Ok, I thought you were talking about THE basic sim for straight talk.

*becoming a flashaholic*

The Following User Says Thank You to chuckles_prs For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes