Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][GSM][Unlocked Bootloaders] NXT ICS Revolution Xperia Play 4.1.B.0.587 STOPPED

OP markphyton

19th September 2012, 12:58 AM   |  #521  
Blizzard89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
101 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Is there a way to add % in the Battery? Before update I'm so happy about this and now it's together away :'( I will see, how much energy I have... Can someone modding the battery in Statusbar? PLEASE!!!

Sent from my R800i using xda app-developers app
19th September 2012, 02:50 AM   |  #522  
Blizzard89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
101 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
I found the way... Today I mod the systemui...

Sent from my R800i using xda app-developers app
19th September 2012, 03:28 AM   |  #523  
Firehead's Avatar
Member
Thanks Meter: 14
 
97 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Having trouble installing the update. It just gets stuck on the Xperia logo. I've tried installing the update on top of previous .zip as well as by itself. No luck.

What might the problem be?
19th September 2012, 05:06 AM   |  #524  
chery2k's Avatar
Senior Member
Flag Bay Area
Thanks Meter: 154
 
840 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by Firehead

Having trouble installing the update. It just gets stuck on the Xperia logo. I've tried installing the update on top of previous .zip as well as by itself. No luck.

What might the problem be?

R800x poster here im using lupus' v8 kernel and here's what I did do a fresh install of Markphton's first rom posted from this thread. (Let the rom boot up first). Turn your device off and go into go into recovery again click on "install zip from sdcard" and locate where you put the update zip and install it without wiping factory reset, dalviche cache and regular cache. Note: The update zip that was posted on this thread is not a standalone zip it requires the first rom to be installed first.
Last edited by chery2k; 19th September 2012 at 05:09 AM. Reason: typeo
The Following User Says Thank You to chery2k For This Useful Post: [ View ]
19th September 2012, 06:07 AM   |  #525  
Firehead's Avatar
Member
Thanks Meter: 14
 
97 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by chery2k

R800x poster here im using lupus' v8 kernel and here's what I did do a fresh install of Markphton's first rom posted from this thread. (Let the rom boot up first). Turn your device off and go into go into recovery again click on "install zip from sdcard" and locate where you put the update zip and install it without wiping factory reset, dalviche cache and regular cache. Note: The update zip that was posted on this thread is not a standalone zip it requires the first rom to be installed first.

Ah, that should solve my issue. Thanks much!
19th September 2012, 07:15 AM   |  #526  
mehdi.moha's Avatar
Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 196
 
1,589 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Hi mark & guys

i still can't add time scape to the home screen !

if i add the time scape before update , i will remain after update ,but if i want to add new after update , nothing will appear !

i've cleared home-date and time scape-data ! but still the same !

is that just happening for me ? anybody elese has this problem too ??
19th September 2012, 07:16 AM   |  #527  
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
816 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
@androidseb: how can I install your ui and and widget? Normal apk install not works.

Can someone provide a working apk for gtalk? I use it a lot....
Thx

Inviato dal mio R800i con Tapatalk 2
19th September 2012, 07:20 AM   |  #528  
markphyton's Avatar
OP Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 2,639
 
827 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mehdi.moha

Hi mark & guys

i still can't add time scape to the home screen !

if i add the time scape before update , i will remain after update ,but if i want to add new after update , nothing will appear !

i've cleared home-date and time scape-data ! but still the same !

is that just happening for me ? anybody elese has this problem too ??

Maybe the timescape widgte apk are damaged at flashing. Extract all apps from timescape also all with name timescape apps from the update.zip or unofficialics.zip and push it via root explorer to system apps. Reboot now should be working.

Sent from my R800i using xda app-developers app
19th September 2012, 07:24 AM   |  #529  
markphyton's Avatar
OP Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 2,639
 
827 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by yekasangredevago

because Sony does not support this ICS rom?
If this is PERFECT!
because they could not do the job well.
Why not give this man credit for the wonderful work you are doing.
If Sony support this rom and would work together with this ROM!
I think we would have all our official ICS Xplay!
Including for locked bootloader.

No sony doesnt want support me any more . Because they mean the ics Rom are not stable enought for xperia play Hardware..... and they didnt want see xperia play with ics o.O. But i dont want stop this devlomping ^^ now i want more and i can say i have make this rom complet at my self :P

Sent from my R800i using xda app-developers app
The Following 4 Users Say Thank You to markphyton For This Useful Post: [ View ]
19th September 2012, 07:31 AM   |  #530  
mehdi.moha's Avatar
Senior Member
Flag tehran
Thanks Meter: 196
 
1,589 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by markphyton

No sony doesnt want support me any more . Because they mean the ics Rom are not stable enought for xperia play Hardware..... and they didnt want see xperia play with ics o.O. But i dont want stop this devlomping ^^ now i want more and i can say i have make this rom complet at my self :P

Sent from my R800i using xda app-developers app

you are our #1 man .

please don't care about sony and their *** politics .

you did it man , just a little bugs discovered and suerly will be solved on next updates .

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes