FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[RECOVERY][CWM] v6.0.2.1 ♦ HYBRID

917 posts
Thanks Meter: 14,134
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Welcome to the ClockworkMod Recovery Version 6.X.X.X






ALL MY RECOVERIES HAVE A FULLY WORKING BACKUP SYSTEM (CAN BACKUP KERNEL) !


Credits : Koush, Roach2010, ViViDboarder, Team Win (especially Dees_Troy), Hiemanshu Sharma for making the hybrid version possible !

Last edited by RaymanFX; 7th December 2012 at 08:18 PM.
The Following 88 Users Say Thank You to RaymanFX For This Useful Post: [ View ]
 
 
27th August 2012, 09:04 AM |#2  
RaymanFX's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Hannover
Thanks Meter: 14,134
 
Donate to Me
More
Cloud Search DOWNLOADS
There are 2 versions avaiable :
  • cwm-notouch.zip --- the standard version
  • cwm-touch.zip --- the touch version



Code:
v6.0.2.1

updated cwm sources
hybrid version - internal/external in one recovery !
touch version will be available soon!
'adb sideload' fucntion!

v6.0.1.4 v2

updated cwm sources
hybrid version - internal/external in one recovery !
big thanks to Hiemanshu Sharma for opening my eyes and making the hybrid version possible !


v6.0.1.4

updated cwm sources
provide internal versions (finally) !
touch versions are faster than ever before !
faster backups
faster zip installing


v6.0.1.2

initial release

/!\ CAUTION: TOUCH VERSIONS ARE BROKEN ATM /!\

/!\
I DARE YOU, I DOUBLE DARE YOU, IF YOU FLASH THIS ON ANY OTHER DEVICE THAN THE ASUS TRANSFORMER TF101, THERE WILL BE NO PLACE YOU COULD HIDE FROM ME!
BE AWARE OF WHAT FORUM YOU ARE IN BEFORE FLASHING!
/!\

DOWNLOADS: CLICK ME !
Last edited by RaymanFX; 7th December 2012 at 08:18 PM.
The Following 57 Users Say Thank You to RaymanFX For This Useful Post: [ View ]
27th August 2012, 11:16 AM |#3  
BlackLeader787's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 41
 
More
Thanks a lot
27th August 2012, 12:22 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Just flash from current Cwm?
27th August 2012, 02:03 PM |#5  
pappiedappie's Avatar
Senior Member
Flag Sittard
Thanks Meter: 44
 
More
Quote:
Originally Posted by Mr Paul

Just flash from current Cwm?

Yes
The Following 3 Users Say Thank You to pappiedappie For This Useful Post: [ View ]
27th August 2012, 02:23 PM |#6  
Hammerfest's Avatar
Senior Member
Flag San Antonio, TX
Thanks Meter: 279
 
Donate to Me
More
whats the mount setup like?

Ive grown fond of TWRP on my i717 (galaxy note) with internal as /emmc and the microsd as /sdcard...


Either way thanks, bout equal for me on CWM vs TWRP

EDIT: I see for now its only external, which is PERFECTLY ACCEPTABLE to me... I HATE using my internal (for the most part)
Last edited by Hammerfest; 27th August 2012 at 05:14 PM.
The Following User Says Thank You to Hammerfest For This Useful Post: [ View ]
27th August 2012, 02:28 PM |#7  
Death259's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 303
 
More
Quote:
Originally Posted by RaymanFX

Welcome to the ClockworkMod Recovery Version 6.X.X.X

You are too awesome!

Thanks for all of your hard work.

So far everything seems good. I'm on the touch external sd version and it's working just fine.
Last edited by Death259; 27th August 2012 at 03:47 PM.
The Following User Says Thank You to Death259 For This Useful Post: [ View ]
27th August 2012, 02:59 PM |#8  
Junior Member
Flag Charlotte,NC
Thanks Meter: 1
 
More
Thumbs up Thanks a lot!!
I appreciate you and all your hard work.
Thank you!
27th August 2012, 03:36 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 389
 
More
Is restoring existing backups made with Rogue 5.1.2.8/1.5.0 Rogue/rburrow CWR compatible and tested?

Thanks much for the work on recovery.

Edit: 5.1.2.8 created tarball format backups , but of course, from the old days of no /boot partition backup which was always something badly needed and appreciated.
Edit2: I installed it, and am in there. It looks fine and I look forward to being also able to access internal. I noticed what seems a cool feature that might address my question above: There is a toggle for your (dup) format and (tar) format. Is this our way to restore old cwm tar backups?
Last edited by hachamacha; 27th August 2012 at 03:47 PM. Reason: Addendum - Installed
27th August 2012, 03:41 PM |#10  
eng.stk's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 13,899
 
Donate to Me
More
I was using the official, but had to backup on internal, only then could copy to external.
One time I had to format and than restore, but ups: no external sd support lol

With this version, all solved
CMW 6 does very fast backups, and it takes less space with backup because it only does deltas, very nice.
27th August 2012, 04:02 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 389
 
More
Quote:
Originally Posted by eng.stk

I was using the official, but had to backup on internal, only then could copy to external.
One time I had to format and than restore, but ups: no external sd support lol

With this version, all solved
CMW 6 does very fast backups, and it takes less space with backup because it only does deltas, very nice.

Hi Eng,

Does it only do delta's if you've done one "dup" style backup already? If it does delta's then I guess you have to keep the original non-delta full backup around until you;re ready to get rid of all the deltas? Just curious.

thanks.

---------- Post added at 08:02 AM ---------- Previous post was at 07:50 AM ----------

Hello - I've run into a backup problem using the default (dup) method and am wondering if there's any info I can get or setup in advance to log errors during backup like enabling a log?

Mine made it through /boot /recovery /system, then said freeing space, done freeing space, and has been on /data for ~25 minutes which is about 3 times what the 5.1.2.8 I was using before took. I don't see any sign of movement.

I'd be happy to get you a log if such a thing is possible to enable.

Edit: Oh yeah: I had 7617MB free before beginning backup.

Thanks.

Edit for more data : I gave up on (dup) backup which has failed 2 times for me on /data. I reverted quickly and retested with 5.1.2.8 and it worked quickly in tar (it's only method), so now I'm trying (tar) backup from v6 of yours and it also appears to be hanging. Has anyone done a backup and restore of a populated system with this backup yet to be sure it works? If tar works, then I'll be fine and report back at the end of this thread,.

Edit for result of tarball backup: It appears to have completed, so I'm going to try two things, accessing it from TB in userspace booted, and then restoring it if I can read the format at all. Will continue with updates until I know it restores. Oh yeah, as far as time to backup goes, it is ~2 times as long as 5.1.2.8, but it is doing more (/boot and /recovery).

Edit for more info during tar backup: Length of backup is very long, ~30 minutes for what winds up being a 1.5G backup. Is it possible to calc md5sum while performing the backup rather than making a separate pass? Ok, off to try the restore.
Last edited by hachamacha; 27th August 2012 at 04:32 PM. Reason: Hung during backup - More data - some success - and more data

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes