5,599,190 Members 35,484 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Trying to Unlock: Connection Problem or invalid mmi code

Tip us?
 
ighost77
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Sep 2009
Default Trying to Unlock: Connection Problem or invalid mmi code

I enter the code # 7 4 6 5 6 2 5 * 6 3 8 * #, that supposed to bring me to unlock code screen and get "Connection Problem or invalid mmi code" message.
Any soultions? Using stock 4.0.4 ATT, rooted, if it matters. UCLG1

Don't have non ATT card to try unlock without this code string.
 
defnow
Old
#2  
defnow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 230
Posts: 1,270
Join Date: Dec 2010
Location: San Antonio, TX
Quote:
Originally Posted by ighost77 View Post
I enter the code # 7 4 6 5 6 2 5 * 6 3 8 * #, that supposed to bring me to unlock code screen and get "Connection Problem or invalid mmi code" message.
Any soultions? Using stock 4.0.4 ATT, rooted, if it matters. UCLG1

Don't have non ATT card to try unlock without this code string.

just go to a Tmobile store and ask to borrow a sim...thats what I did and the rep took her sim out and tossed it to me. Very cool.
LG Nexus 5 16GB
-stock
iPhone 5S 32GB
-7.0.4
 
PMentior
Old
#3  
PMentior's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 161
Join Date: Feb 2012
Location: Akron, OH
The North America versions don't use a dialer code for the unlock prompt. The only way is to put in a 'foriegn' sim. I also went to a tmobile store to borrow a sim for my unlock

Sent from my Galaxy S3 running DietICS
Devices:
Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy S3
Nexus 4 16GB
Nexus 5 32GB Black
Nexus 7 (2013) 32GB
 
ighost77
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Sep 2009
Just asked from my colleague to use his Verizon micro SIM.
Turned the phone on, entered unlock code and it's done!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
 
wavrunrx
Old
#5  
wavrunrx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 326
Posts: 822
Join Date: Jul 2011
this:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=200810428808
 
moe3754
Old
(Last edited by moe3754; 30th August 2012 at 06:39 PM.)
#6  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 378
Join Date: Feb 2011
Location: Colorado Springs, Colorado
I wanted to unlock my AT&T Vivid so I could sell it, I went to the T-mobile store, told them what I needed and they gave me a sim card, I tried to pay for it but their computer system would not let them charge me.I got a brand new unactivated sim card.

Does the Galaxy S3 use a micro sim or a mini or what ever it is called??? I sure hope I do not have to get a new sim that will not work in my Nexus when I get my Galaxy S3!!!
Nexus 4
Nexus 7(2013)
 
ighost77
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 18
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by moe3754 View Post
Does the Galaxy S3 use a micro sim or a mini or what ever it is called???
Micro SIM
The Following User Says Thank You to ighost77 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mr.almeida
Old
#8  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 31
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by ighost77 View Post
I enter the code # 7 4 6 5 6 2 5 * 6 3 8 * #, that supposed to bring me to unlock code screen and get "Connection Problem or invalid mmi code" message.
Any soultions? Using stock 4.0.4 ATT, rooted, if it matters. UCLG1

Don't have non ATT card to try unlock without this code string.
Thank you so much for this. I used this on my Galaxy Note and it worked. AT&T sent me the wrong prompts, I was going crazy.
 
jabdaal
Old
#9  
jabdaal's Avatar
Member
Thanks Meter 21
Posts: 69
Join Date: Sep 2012
Location: Sacramento
Quote:
Originally Posted by ighost77 View Post
I enter the code # 7 4 6 5 6 2 5 * 6 3 8 * #, that supposed to bring me to unlock code screen and get "Connection Problem or invalid mmi code" message.
Any soultions? Using stock 4.0.4 ATT, rooted, if it matters. UCLG1

Don't have non ATT card to try unlock without this code string.
this code method dosent work at all for att i tried it too...then i caontacted att they told me that this method should work...then i tried a diffrent method i have AIRTEL indian sim i cut it to the size of micro sim and inserted it into my s3 and when turned it on it asked me for an unlock code..i entered the code and BOOM.... UNLOCKED.....you can use the same methed try some other service sim....it dosent matter if that sim doesent work at all....(i got my unlock code from att for free)...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...