Post Reply

[GUIDE] How to INCREASED your INTERNAL STORAGE up to 1GB+

OP Dzol Cp

3rd September 2012, 11:57 AM   |  #1  
Dzol Cp's Avatar
OP Recognized Contributor / Themer
Flag TB/BF Penang
Thanks Meter: 4,019
 
1,477 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Assalamualaikum Wr Wb and Good Day Guys!!,,

I just wanna share a step by step tutorial how to increased your internal memory up to 1 GB+

CHECK HERE ->MY GUIDE USING A2SD+TERMINAL EMULATOR

CHECK HERE ->AD2SDX - AMARULLZ DATA TO SD-EXT

Insya ALLAH and GOOD LUCK!!
Last edited by Dzol Cp; 22nd April 2013 at 05:03 PM. Reason: NEW LINK ADDED
The Following 29 Users Say Thank You to Dzol Cp For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2012, 12:00 PM   |  #2  
Dzol Cp's Avatar
OP Recognized Contributor / Themer
Flag TB/BF Penang
Thanks Meter: 4,019
 
1,477 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Tested on SD Card Class 4 and working good,,
if still not working..just create a new folder in your SD card and rename the folder to
xdata , repeat Step 2 again

Reserved: R. I . P



Last edited by Dzol Cp; 7th December 2012 at 04:14 AM. Reason: SD Card Class 4 OK!
The Following 4 Users Say Thank You to Dzol Cp For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2012, 12:25 PM   |  #3  
Account currently disabled
Flag Cicalengka
Thanks Meter: 641
 
291 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
thanks for tutorial
The Following 2 Users Say Thank You to Aria For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2012, 04:21 PM   |  #4  
rieyan shinji's Avatar
Member
Flag Banyuwangi
Thanks Meter: 318
 
88 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
yeahh good job bro...
The Following 2 Users Say Thank You to rieyan shinji For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2012, 04:30 PM   |  #5  
beni07's Avatar
Member
Flag JogjakartaKeras
Thanks Meter: 8
 
52 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
nice tutor..
i wanna buy a memory first
The Following User Says Thank You to beni07 For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2012, 04:36 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
305 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
what is class 6? it it 6gb memory card?
3rd September 2012, 04:48 PM   |  #7  
Dzol Cp's Avatar
OP Recognized Contributor / Themer
Flag TB/BF Penang
Thanks Meter: 4,019
 
1,477 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
All mmc has a different class,, you can see at the mmc got write a small number 4 or 6 or 10 (as i know)..
im using Class 10 now just recheck your mmc again for sure




Quote:
Originally Posted by astig_king24

what is class 6? it it 6gb memory card?

The Following 2 Users Say Thank You to Dzol Cp For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2012, 06:30 PM   |  #8  
polar bear!'s Avatar
Member
Thanks Meter: 12
 
52 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Waalaikumusalam, nice info bro, will try later.

Sent from my X8 using xda app-developers app
The Following 2 Users Say Thank You to polar bear! For This Useful Post: [ View ]
3rd September 2012, 07:00 PM   |  #9  
ElmirBuljubasic's Avatar
Senior Member
Flag Piacenza
Thanks Meter: 318
 
1,650 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
I prefer amurellaz script..

Sent from my E15i using xda premium
4th September 2012, 08:05 AM   |  #10  
mad jebon's Avatar
Member
Flag kuala lumpur
Thanks Meter: 8
 
73 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Unhappy aarrgghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cannot works,,,i try but nothing happen,,

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes