5,593,293 Members 33,110 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP] Jmz EVO 3D/V 3D switcher

Tip us?
 
jmz
Old
#1  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 4088
Posts: 3,424
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
Default [APP] Jmz EVO 3D/V 3D switcher

This app just echo's a number in 3D_mode to enable complete device 3D. Either Landscape or Portrait.

It requires a rom that has 3D_Panel enabled. If you aren't sure try the free version and see if it works.

Download Free Version (Ads)



Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1346635251371.jpg
Views:	13996
Size:	40.6 KB
ID:	1299402  
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter


The Following 20 Users Say Thank You to jmz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Nathanation
Old
#2  
Nathanation's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 70
Posts: 467
Join Date: Mar 2011
Location: Farnham
Thanks, just a question though, what do you use it for? Homescreens dont look 3d, you cant set a 3d image as a wallpaper. The app works, i just dont get why people are going to use it.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

NEXUS 4 rooted Stock 4.3, Franco kernel.
HP TOUCHPAD 32gb CM10.1
HTC EVO 3D GSM 32gb Stock ICS (dead digitizer)

 
jmz
Old
#3  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 4088
Posts: 3,424
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Nathanation View Post
Thanks, just a question though, what do you use it for? Homescreens dont look 3d, you cant set a 3d image as a wallpaper. The app works, i just dont get why people are going to use it.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
some people were doing it manually. Not sure either but it was a quick simple app that I threw together.
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter


 
jimmy_coolguy2006
Old
(Last edited by jimmy_coolguy2006; 3rd September 2012 at 08:44 PM.)
#4  
jimmy_coolguy2006's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 146
Posts: 445
Join Date: Sep 2007
Location: Ludhiana

 
DONATE TO ME
Brilliant. . .3d Wallpaper. ...
1. Download below image. .Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1346700911907.jpg
Views:	2959
Size:	74.5 KB
ID:	1300225

2. Then set it as wallpaper without cropping.
3. Now open the JMZ 3D SWITCHER app.
4. Select "3d in landscape".
Now your wallpaper looks in real 3D. .

Btw jmztaylor. . Is it possible to lower the brightness level in 3d? I did same as given above with my LG 3D MONITOR...took screenshot of 3d image, set as wallpaper, lower the brightness. .
I just want low brightness. .
Sent from my Evo 3D loaded with mwakious3Drom v12.3 yoda's kernal v3.0
The Following User Says Thank You to jimmy_coolguy2006 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jmz
Old
#5  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 4088
Posts: 3,424
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jimmy_coolguy2006 View Post
Brilliant. . .3d Wallpaper. ...
1. Download below image. .Attachment 1300225

2. Then set it as wallpaper without cropping.
3. Now open the JMZ 3D SWITCHER app.
4. Select "3d in landscape".
Now your wallpaper looks in real 3D. .

Btw jmztaylor. . Is it possible to lower the brightness level in 3d? I did same as given above with my LG 3D MONITOR...took screenshot of 3d image, set as wallpaper, lower the brightness. .
I just want low brightness. .
Sent from my Evo 3D loaded with mwakious3Drom v12.3 yoda's kernal v3.0
what happens when you go to settings and manually decrease brightness? Does that not work while in 3d mode?
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter


 
gav-collins1983
Old
#6  
gav-collins1983's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 555
Posts: 1,494
Join Date: Dec 2010
Location: dudley
Quote:
Originally Posted by jmztaylor View Post
This app just echo's a number in 3D_mode to enable complete device 3D. Either Landscape or Portrait.

It requires a rom that has 3D_Panel enabled. If you aren't sure try the free version and see if it works.

Download Free Version (Ads)



Thanks, downloaded, il have a play around tomorrow
Galaxy S4GT-I9505
ROM FoxHound Gear Engine 1.8
KERNEL testing
STATE Rooted / UnLocked
FIRMWARE XXUAME2
RECOVERY CWM PhilzEdition
TWEAKS PimpMyRom(ALPHA)
MODS(testing - multiwindow, 3MinitFramework 2.2, bravia2engine, Sony Xloud & ClearAudio+)
ANTUTU-=28218
QUADRANT-=16432

Note2 <S3 <Evo3D <S2 <dhd <Omnia HD <Omnia 2 < Omnia 1
(not including iphones)
 
jimmy_coolguy2006
Old
#7  
jimmy_coolguy2006's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 146
Posts: 445
Join Date: Sep 2007
Location: Ludhiana

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by jmztaylor View Post
what happens when you go to settings and manually decrease brightness? Does that not work while in 3d mode?
No dear..Its already shown in settings that brightness is already low...but brightness is full in 3d mode

Sent from my Evo 3D loaded with mwakious3Drom v12.3 yoda's kernal v3.0
 
gav-collins1983
Old
#8  
gav-collins1983's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 555
Posts: 1,494
Join Date: Dec 2010
Location: dudley
hi3d pro allows us to convert any image into 3d on the fly, with a choice of brightness settings, if that helps
Galaxy S4GT-I9505
ROM FoxHound Gear Engine 1.8
KERNEL testing
STATE Rooted / UnLocked
FIRMWARE XXUAME2
RECOVERY CWM PhilzEdition
TWEAKS PimpMyRom(ALPHA)
MODS(testing - multiwindow, 3MinitFramework 2.2, bravia2engine, Sony Xloud & ClearAudio+)
ANTUTU-=28218
QUADRANT-=16432

Note2 <S3 <Evo3D <S2 <dhd <Omnia HD <Omnia 2 < Omnia 1
(not including iphones)
The Following User Says Thank You to gav-collins1983 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
thiagosn
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 18
Join Date: Mar 2009
Location: Campos do Jordão
Default will it work on optimus 3d p920?

will it work on optimus 3d p920?
 
jmz
Old
#10  
jmz's Avatar
Recognized Developer / Retired Forum Moderator - OP
Thanks Meter 4088
Posts: 3,424
Join Date: Sep 2008
Location: Virginia Beach

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by thiagosn View Post
will it work on optimus 3d p920?
I really have no idea. Give it a try and let me know. Would be very interested in knowing if it will work

Sent from my PG86100 using xda premium
If you like my work feel free to donate
Follow me on Twitter



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes