5,598,297 Members 48,074 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] [CM10]Unofficial CyanogenMod10 Port for Atrix2(edison)[update 2013-04-14)

Tip us?
 
wanggjghost
Old
(Last edited by wanggjghost; 14th April 2013 at 02:31 PM.)
#1  
wanggjghost's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 689
Posts: 117
Join Date: Jun 2011

 
DONATE TO ME
Default [ROM] [CM10]Unofficial CyanogenMod10 Port for Atrix2(edison)[update 2013-04-14)

.Here is the Unofficia CyanogenMod10 for Atrix2


Developer:
SunRain(wanggjghost) /泪の单翼天使- Main Developer

Project Home:
https://github.com/SunRain

Release&Update Thread:
www.591fan.com
http://www.591fan.com/thread-16989-1-1.html

Q&A:
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=31170867

Credits:
- Thanks to Quarx2k, tpruvot, turl, hashcode, dhacker29 and many other guys that help me in porting (I may forgot others, sorry)
- Thanks to Cyanogen & all the people involved in the CyanogenMod project for CM sources
- Thanks to Google & all the people involved in the Android project for AOSP sources
- Thanks to Moto for the atrix2

Waring:
As always, I take no responsability for damaged phones, the user has full responsability. I am not responsible for any data loss and or bricked phones.I assume the user has read this README file and knows what he is doing。

CopyRight:
- The CyanogeMod10 is CopyRight (C) the CyanogenMod Project and the Android Open Source Project
- U can use any of this rom sources, but please notice us(wanggjhost/www.591fan.com)
- U can use this rom to re-building a new rom, but please release your rom to our site(www.591fan.com) too.

Not working now:
HDMI

U need to set the apns in settings to enable the data

How to flash :
- Tested on ATT and Asia verison mb865
- U should flash this rom on an ICS rom(I mean, your kernel should be 3.X, and your stock rom should be ics)
- If you're on CM10, flash via cm's recovery
If you're on other roms, Install bootstrap to flash this rom

- Boot menu manager is not supported ATM!!!!
DO NOT install ANY recovery apps again after U installed this rom

- Wipe/Reboot & enjoy it



Phone will boot loop a few times on reboots and zip installs.

How to boot into CM bootmenu:
- During power on, when U see the led turns RED, press(NOT press hold, just press again and again) the volum key down
- U can starting press the volum key down when U saw the moto logo if U don't know when to press this key

ChangeLog:
Code:
2013-04-14
Revert to official CM based source && patched
Fix camer/camcoder related bugs(I think they're fully work now)
Fix HD decoder
2012-10-11
Fix SignalBar display issue
Use MotCamera as the default camera
2012-09-28
Fix camera - credit to @Hashcode(camera works by using custom apps)
-- Only Camera360 and Camera FV-5 works on it atm.
Fix app update info when booting
Google apps included in this version
Synced to latest cm sources
2012-09-10-update
Fix the phone(dialing) problem by my mistake
2012-09-10
Fix home button
Fix Buletooth
Fix wifi
Fix GPS
some more small fixes
Downlaod:
2013-04-14
http://pan.baidu.com/share/link?shar...3&uk=120553430
2012-10-11
http://pan.baidu.com/share/link?shar...5&uk=120553430
Mirror(credit to @anikadam)
https://www.dropbox.com/s/jj4ovb39jr...246-signed.zip
https://docs.google.com/file/d/0B_gV...dieXZqXzQ/edit
http://www.4shared.com/zip/CO7iCWwK/...CN-201210.html


2012-09-28
http://pan.baidu.com/share/link?shar...7&uk=120553430
Mirror(credit to @seedoubleyou)
https://docs.google.com/file/d/0BzBO...laT1VHRm8/edit

2012-09-10 update:
http://pan.baidu.com/share/link?shar...2&uk=120553430
mirror(credit to Archmag3) : http://www.4shared.com/zip/w2Vl92Tt/...908-1915-.html

First release
http://pan.baidu.com/share/link?shar...6&uk=120553430
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	12083
Size:	24.4 KB
ID:	1301711   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	11039
Size:	26.9 KB
ID:	1301712  
The Following 117 Users Say Thank You to wanggjghost For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Archmag3
Old
(Last edited by Archmag3; 4th September 2012 at 02:14 PM.)
#2  
Archmag3's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 210
Posts: 590
Join Date: Oct 2008
Location: Mumbai
Let me be first to thank you thanks a lot.

Also can you post that chinese stuff in english please ? And what are the bugs ?? Is phone and wifi working ?

Thanks,

Edit : I'm little confused as can we install ROM using this : https://play.google.com/store/apps/d...Ym9vdG1lbnUiXQ.. and can this be installed on this ROM.
The Following User Says Thank You to Archmag3 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
shardul.phatak
Old
#3  
shardul.phatak's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 98
Posts: 405
Join Date: Jan 2012
Location: bangalore
Question questions

where's download link? or is it WIP ?
is it available in Chinese only ?
how to install ? restore/flash ?
 
answersamir
Old
#4  
answersamir's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 156
Posts: 169
Join Date: May 2012
Location: panvel
Default reply

Quote:
Originally Posted by shardul.phatak View Post
where's download link? or is it WIP ?
is it available in Chinese only ?
how to install ? restore/flash ?
cool down buddy this is just temporary save he means he is editing this post and adding link images and what all??
but yes i am too excited lets see whats this night brings us
bring it on yeah.....

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

Quote:
Originally Posted by answersamir View Post
cool down buddy this is just temporary save he means he is editing this post and adding link images and what all??
but yes i am too excited lets see whats this night brings us
bring it on yeah.....
and here goes for the mazing download

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Archmag3 View Post
Let me be first to thank you thanks a lot.

Also can you post that chinese stuff in english please ? And what are the bugs ?? Is phone and wifi working ?

Thanks,

Edit : I'm little confused as can we install ROM using this : https://play.google.com/store/apps/d...Ym9vdG1lbnUiXQ.. and can this be installed on this ROM.
i think acc to me he is saying that dual boot is not still supported by rom other than that you can install it on first system through bootmanager
as it is based on cwm recovery only

but beware its just my thought
The Following User Says Thank You to answersamir For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wanggjghost
Old
#5  
wanggjghost's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 689
Posts: 117
Join Date: Jun 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Archmag3 View Post
Let me be first to thank you thanks a lot.

Also can you post that chinese stuff in english please ? And what are the bugs ?? Is phone and wifi working ?

Thanks,

Edit : I'm little confused as can we install ROM using this : https://play.google.com/store/apps/d...Ym9vdG1lbnUiXQ.. and can this be installed on this ROM.
No, I think not support this. Maybe U can try using this to flash as a 1st system. I'm not sure about flashing as 1st system, but I definitely sure not support flashing as 2nd system.
The Following 2 Users Say Thank You to wanggjghost For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
answersamir
Old
#6  
answersamir's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 156
Posts: 169
Join Date: May 2012
Location: panvel
Quote:
Originally Posted by wanggjghost View Post
No, I think not support this. Maybe U can try using this to flash as a 1st system. I'm not sure about flashing as 1st system, but I definitely sure not support flashing as 2nd system.
no i checked it out its not working in bootmenu give error 7
but it works in bootstrap atleast installed lets see whats happen
 
atrix2
Old
#7  
atrix2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 125
Posts: 234
Join Date: Jun 2012
Location: Kuala Lumpur

 
DONATE TO ME
I hav a question,after flash the zip did i need to install gapps?
Device: Sony Xperia Z Ultra (togari)
Recovery: CWM + TWRP Dual Recovery
ROM: GPe+ 4.4.2
Kernel: Stock (Modified)
Motorola Atrix 2 > HTC One X > Xperia Z Ultra
 
A2Trip
Old
#8  
A2Trip's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 394
Posts: 1,491
Join Date: Mar 2012
Location: Silver Lake, WI.
Daaamm no wifi? Well since my service has been cut off for the last couple weeks looks like I'll have to hold until some fixes are made. Thanks alot bro...have been looking forward to this day of getting CM. Keep up the work man. :thumbup:

Sent from my MB865 using xda premium
 
O2X
Old
(Last edited by O2X; 4th September 2012 at 04:10 PM.)
#9  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 39
Join Date: Jul 2012
Thanks a lot!
Is there any source code?Maybe other devs can help u.
 
A2Trip
Old
#10  
A2Trip's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 394
Posts: 1,491
Join Date: Mar 2012
Location: Silver Lake, WI.
Quote:
Originally Posted by O2X View Post
Thanks a lot!
Is there any source code?Maybe other devs can help u.
Great idea...hopefully can get EVERYTHING working...

Sent from my MB865 using xda premium

The Following 3 Users Say Thank You to A2Trip For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes