Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[MOD][09.09.2012] Enable Voice Call For ROMs Based ON [Stock ICS & CM9 & CM10 & AOKP]

OP almaqdad

8th September 2012, 04:59 AM   |  #21  
OP Senior Member
Flag Muscat
Thanks Meter: 376
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by me_guitarist

Wow! Thats wonderful Almaqdad.
I'll wait for cm9.!

Added Enable Voice Call for CyanogenMod 9. Please install it and let me know. Don't forget to make a full backup just in case.
8th September 2012, 05:31 AM   |  #22  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
267 posts
Join Date:Joined: May 2005
Quote:
Originally Posted by almaqdad

Added Enable Voice Call for CyanogenMod 9. Please install it and let me know. Don't forget to make a full backup just in case.

DL now will report soon. Thanks.

---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------

Successfully making call, but couldn't ending the call.
Can't receive call as well. Nothing happen when i call my tab.

Any idea?
8th September 2012, 06:11 AM   |  #23  
OP Senior Member
Flag Muscat
Thanks Meter: 376
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by me_guitarist

DL now will report soon. Thanks.

---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------

Successfully making call, but couldn't ending the call.
Can't receive call as well. Nothing happen when i call my tab.

Any idea?

did you Wipe Cache & Dalvik Cache ?

I just double checked. I installed CyanogenMod 9 from Here. and I flashed the MOD and it works fine with me. Plz make sure that you haven't made a mistake and installed MOD for CM10 on CyanogenMod 9.
8th September 2012, 06:34 AM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
267 posts
Join Date:Joined: May 2005
Quote:
Originally Posted by almaqdad

did you Wipe Cache & Dalvik Cache ?

I just double checked. I installed CyanogenMod 9 from Here. and I flashed the MOD and it works fine with me. Plz make sure that you haven't made a mistake and installed MOD for CM10 on CyanogenMod 9.

I did wipe cache & delvik.

I'll flash the mod again & report back. Btw, i'm using pershoot's cm9-01/09 build.

---------- Post added at 04:34 AM ---------- Previous post was at 04:24 AM ----------

Just reflash the mod. Same result.
I'm sure flashing cm9 version.

Maybe there are difference between nightly & pershoot's cm9.
Will try nightly now.
8th September 2012, 06:38 AM   |  #25  
OP Senior Member
Flag Muscat
Thanks Meter: 376
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by me_guitarist

I did wipe cache & delvik.

I'll flash the mod again & report back. Btw, i'm using pershoot's cm9-01/09 build.

---------- Post added at 04:34 AM ---------- Previous post was at 04:24 AM ----------

Just reflash the mod. Same result.
I'm sure flashing cm9 version.

Maybe there are difference between nightly & pershoot's cm9.
Will try nightly now.

You can upload to me pershoot's cm9 framework-res.apk located on system\framework. and then I can modded for you.
8th September 2012, 07:06 AM   |  #26  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
267 posts
Join Date:Joined: May 2005
Quote:
Originally Posted by almaqdad

You can upload to me pershoot's cm9 framework-res.apk located on system\framework. and then I can modded for you.

Sorry mate.
Can't upload from my tab. Have to upload using pc?


Perhaps you can try pershoot's build but it has been pulled out from his site.
8th September 2012, 07:10 AM   |  #27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: May 2009
Hi, I am from Malaysia, not sure is this app supported the sim card here.
I have followed the following step, but i keep having "unfortunately, samsung keypad has stopped", this happen to most of my apps like google+, talk, etc. and each time i need to click ok to close them and it will prompt me again within few second.

I have also done factory reset, but same thing happen as well......do you have any idea where went wrong??

appreciate your great help here.....

Thank you.
8th September 2012, 07:17 AM   |  #28  
OP Senior Member
Flag Muscat
Thanks Meter: 376
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by ervinlhyu

Hi, I am from Malaysia, not sure is this app supported the sim card here.
I have followed the following step, but i keep having "unfortunately, samsung keypad has stopped", this happen to most of my apps like google+, talk, etc. and each time i need to click ok to close them and it will prompt me again within few second.

I have also done factory reset, but same thing happen as well......do you have any idea where went wrong??

appreciate your great help here.....

Thank you.

This MOD only works on Deodexed Stock ICS Roms. Your ROM is not Deodexed thats why ur ROM gets messed up.
Plz go to my first post where u can find Deodexed Stock ICS Roms.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
Last edited by almaqdad; 8th September 2012 at 07:22 AM.
8th September 2012, 07:54 AM   |  #29  
Member
Thanks Meter: 7
 
46 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
You are the hero man...I had been waiting for this around a year and now finally you have made it posiible to call from tab10.1.
You r great....I m so much thankful to you.
The Following User Says Thank You to parag31 For This Useful Post: [ View ]
8th September 2012, 07:58 AM   |  #30  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
238 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by parag31

You are the hero man...I had been waiting for this around a year and now finally you have made it posiible to call from tab10.1.
You r great....I m so much thankful to you.

What if we don't have data plans. I just use my tab under my house WiFi. Will this still work?
Also I have the Verizon lte tab 10.1 sch-i905 does this work for my tab

Sent from my SCH-I905 using xda premium

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes