Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,116 Members 44,195 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD][09.09.2012] Enable Voice Call For ROMs Based ON [Stock ICS & CM9 & CM10 & AOKP]

Tip us?
 
almaqdad
Old
#21  
Senior Member - OP
Thanks Meter 373
Posts: 107
Join Date: May 2010
Location: Muscat
Quote:
Originally Posted by me_guitarist View Post
Wow! Thats wonderful Almaqdad.
I'll wait for cm9.!
Added Enable Voice Call for CyanogenMod 9. Please install it and let me know. Don't forget to make a full backup just in case.
 
me_guitarist
Old
#22  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 261
Join Date: May 2005
Quote:
Originally Posted by almaqdad View Post
Added Enable Voice Call for CyanogenMod 9. Please install it and let me know. Don't forget to make a full backup just in case.
DL now will report soon. Thanks.

---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------

Successfully making call, but couldn't ending the call.
Can't receive call as well. Nothing happen when i call my tab.

Any idea?
[Sent from my Galaxy Note II GT-N7100]

Rom : [4.4.2] DN3 (Ditto Note 3) ROM from E-team (Electron Team) - Latest Version
Recovery : CWM 6.0.4.3
Kernel: Stock
---------------------------------------------------------------------------------------
Sold: Galaxy S2 - GT - I9100G
 
almaqdad
Old
#23  
Senior Member - OP
Thanks Meter 373
Posts: 107
Join Date: May 2010
Location: Muscat
Quote:
Originally Posted by me_guitarist View Post
DL now will report soon. Thanks.

---------- Post added at 03:31 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------

Successfully making call, but couldn't ending the call.
Can't receive call as well. Nothing happen when i call my tab.

Any idea?
did you Wipe Cache & Dalvik Cache ?

I just double checked. I installed CyanogenMod 9 from Here. and I flashed the MOD and it works fine with me. Plz make sure that you haven't made a mistake and installed MOD for CM10 on CyanogenMod 9.
 
me_guitarist
Old
#24  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 261
Join Date: May 2005
Quote:
Originally Posted by almaqdad View Post
did you Wipe Cache & Dalvik Cache ?

I just double checked. I installed CyanogenMod 9 from Here. and I flashed the MOD and it works fine with me. Plz make sure that you haven't made a mistake and installed MOD for CM10 on CyanogenMod 9.
I did wipe cache & delvik.

I'll flash the mod again & report back. Btw, i'm using pershoot's cm9-01/09 build.

---------- Post added at 04:34 AM ---------- Previous post was at 04:24 AM ----------

Just reflash the mod. Same result.
I'm sure flashing cm9 version.

Maybe there are difference between nightly & pershoot's cm9.
Will try nightly now.
[Sent from my Galaxy Note II GT-N7100]

Rom : [4.4.2] DN3 (Ditto Note 3) ROM from E-team (Electron Team) - Latest Version
Recovery : CWM 6.0.4.3
Kernel: Stock
---------------------------------------------------------------------------------------
Sold: Galaxy S2 - GT - I9100G
 
almaqdad
Old
#25  
Senior Member - OP
Thanks Meter 373
Posts: 107
Join Date: May 2010
Location: Muscat
Quote:
Originally Posted by me_guitarist View Post
I did wipe cache & delvik.

I'll flash the mod again & report back. Btw, i'm using pershoot's cm9-01/09 build.

---------- Post added at 04:34 AM ---------- Previous post was at 04:24 AM ----------

Just reflash the mod. Same result.
I'm sure flashing cm9 version.

Maybe there are difference between nightly & pershoot's cm9.
Will try nightly now.
You can upload to me pershoot's cm9 framework-res.apk located on system\framework. and then I can modded for you.
 
me_guitarist
Old
#26  
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 261
Join Date: May 2005
Quote:
Originally Posted by almaqdad View Post
You can upload to me pershoot's cm9 framework-res.apk located on system\framework. and then I can modded for you.
Sorry mate.
Can't upload from my tab. Have to upload using pc?


Perhaps you can try pershoot's build but it has been pulled out from his site.
[Sent from my Galaxy Note II GT-N7100]

Rom : [4.4.2] DN3 (Ditto Note 3) ROM from E-team (Electron Team) - Latest Version
Recovery : CWM 6.0.4.3
Kernel: Stock
---------------------------------------------------------------------------------------
Sold: Galaxy S2 - GT - I9100G
 
ervinlhyu
Old
#27  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2009
Hi, I am from Malaysia, not sure is this app supported the sim card here.
I have followed the following step, but i keep having "unfortunately, samsung keypad has stopped", this happen to most of my apps like google+, talk, etc. and each time i need to click ok to close them and it will prompt me again within few second.

I have also done factory reset, but same thing happen as well......do you have any idea where went wrong??

appreciate your great help here.....

Thank you.
 
almaqdad
Old
(Last edited by almaqdad; 8th September 2012 at 06:22 AM.)
#28  
Senior Member - OP
Thanks Meter 373
Posts: 107
Join Date: May 2010
Location: Muscat
Quote:
Originally Posted by ervinlhyu View Post
Hi, I am from Malaysia, not sure is this app supported the sim card here.
I have followed the following step, but i keep having "unfortunately, samsung keypad has stopped", this happen to most of my apps like google+, talk, etc. and each time i need to click ok to close them and it will prompt me again within few second.

I have also done factory reset, but same thing happen as well......do you have any idea where went wrong??

appreciate your great help here.....

Thank you.
This MOD only works on Deodexed Stock ICS Roms. Your ROM is not Deodexed thats why ur ROM gets messed up.
Plz go to my first post where u can find Deodexed Stock ICS Roms.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
 
parag31
Old
#29  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 46
Join Date: Sep 2011
You are the hero man...I had been waiting for this around a year and now finally you have made it posiible to call from tab10.1.
You r great....I m so much thankful to you.
The Following User Says Thank You to parag31 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Marshmellow92
Old
#30  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 233
Join Date: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by parag31 View Post
You are the hero man...I had been waiting for this around a year and now finally you have made it posiible to call from tab10.1.
You r great....I m so much thankful to you.
What if we don't have data plans. I just use my tab under my house WiFi. Will this still work?
Also I have the Verizon lte tab 10.1 sch-i905 does this work for my tab

Sent from my SCH-I905 using xda premium

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes