5,595,000 Members 38,717 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD][09.09.2012] Enable Voice Call For ROMs Based ON [Stock ICS & CM9 & CM10 & AOKP]

Tip us?
 
trungquanbds29
Old
#441  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 42
Join Date: Oct 2007
Location: Ho Chi Minh
Can we enable Voice Call for this ROM "CyanogenMod 10.1 Nightly Discussions"?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2074202

If we can, what file do we use for this ROM?

thanks
 
DjGeNeSiS
Old
#442  
DjGeNeSiS's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 53
Join Date: Jun 2009
Hello Guys...
Could someone from those of you who own a GT-P7320 and have enabled the voice call tell me if the Samsung Secret Codes work ?

It would save me hours and hours of testing and troubleshooting.
Thanks,
Genxx
 
sub501
Old
#443  
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 29
Join Date: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by trungquanbds29 View Post
Can we enable Voice Call for this ROM "CyanogenMod 10.1 Nightly Discussions"?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2074202

If we can, what file do we use for this ROM?

thanks
Yes you can, see my test here: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=248
The Following User Says Thank You to sub501 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
DjGeNeSiS
Old
(Last edited by DjGeNeSiS; 29th January 2013 at 09:51 AM.)
#444  
DjGeNeSiS's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 53
Join Date: Jun 2009
Hello All,
Can you please try punching in some Samsung codes for me and let me know if you get the RF menu that I need?

In particular this one:
*#*#4636#*#* (Diagnostic and general settings mode)

and this one
*#2263# (RF Band Selection)

Taken from here:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21530223

Can you please help out?
 
jungl1st
Old
#445  
jungl1st's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 29
Join Date: Sep 2007
Location: Barcelona
only *#*#4636#*#* works for me
HTC OneX: ARHD 15.0 by Mike1986
Samsung GT-P7500: AOKP_p4_unofficial_JB_25.10.12
History:
Nokia E71/E72/E5
HTC Touch Diamon
HTC POLARIS
Artemis
The Following User Says Thank You to jungl1st For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
hpolack
Old
#446  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 26
Join Date: Jan 2011
Default Galaxy Tab 7 GSM

Does anyone think this will work with my old ATT Samsung i987 Galaxy Tab that the voice stopped working on ever since 10.1 Nightly from 9 Nightly?
 
ungureanuc
Old
#447  
Senior Member
Thanks Meter 50
Posts: 247
Join Date: Mar 2010
Location: The Land of Choice

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by hpolack View Post
Does anyone think this will work with my old ATT Samsung i987 Galaxy Tab that the voice stopped working on ever since 10.1 Nightly from 9 Nightly?
You could try. As it says, it works on ICS. It works for me, with Toldo's v7 ROM. First make a nandroid backup, to be sure.
If I helped in any way, please hit thanks button... Some say it's free!
 
John Kester
Old
#448  
John Kester's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 98
Posts: 254
Join Date: Dec 2012
Location: Port Harcourt
Default Re: [MOD][09.09.2012] Enable Voice Call For ROMs Based ON [Stock ICS & CM9 & CM10 & A

Quote:
Originally Posted by jungl1st View Post
only *#*#4636#*#* works for me
This works for me too. With it I was able to change my radio and my mobile data connection or reception has improved tremendously. Always on H, H+ or 3G. Has not changed to Edge, which for me is pretty slow, since I changed the radio. By the way, I am using the Japanese radio.

Sent from my GT-P7500 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to John Kester For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Maysbach
Old
#449  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 39
Join Date: Mar 2007
Location: Bodensee (Lake of Constance)
I'm on P7500

Android 4.2.2
CyanogenMod-Version
10.1-20130221-Nightly

Kernel
3.1.10-cyanogenmod+
root@pershoot-ubuntu 4#
Wed Jan 16 05:31:00 EST 2013

Baseband
I9103XXLQ3

I can make calls from my Galaxy Pad but if I hang up, it's not cancleing the call and if I call my Tab it's sounds like ringing on my phone but the tab is quiet is not shwing incoming calls.

Is it like that or do I need another modem fw?
 
DjGeNeSiS
Old
#450  
DjGeNeSiS's Avatar
Member
Thanks Meter 0
Posts: 53
Join Date: Jun 2009
Quote:
Originally Posted by jungl1st View Post
only *#*#4636#*#* works for me
thank you

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes