Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,477 Members 40,161 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[APP][CM7/9/10]Fixed TouchWiz TaskManager

Tip us?
 
ammar786
Old
(Last edited by ammar786; 9th December 2012 at 02:33 PM.)
#1  
ammar786's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 1,135
Posts: 1,035
Join Date: Dec 2011
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Default [APP][CM7/9/10]Fixed TouchWiz TaskManager

Everybody knows the CM9/10 ROMs are smooth and Awesome. But what they lack is a TaskManager. This need was fulfilled by the RemICS ROMs which got TouchWiz TaskManager to CM9 and now CM10. But only thing I hated was that the TaskManager force closed when the options key was pressed. After few months I thought that must have been rectified, but I tried the TaskManager from RemICS 1.6, the problem was still there. (Nothing against the RemICS team, the ROM is AWESOME)

So I took it in my own hands to fix the problem... And I DID...!!!

Screenshots:




I've attached the TaskManager.apk. All you have to do is place it in /system/app/ with permissions rw-r-r and reboot.

Note: I've tried many times to install it as normal app but it never works.
Thanks.

EDIT: User
txtmikhail tested the app on CM7 and it works.

*EDIT: Thank You erpurohit for the flashable zip.

Now you can just flash the zip from the recovery. Since it's a universal flasher, a backup flashable zip will be automatically created to revert back if needed.

Download the zip from HERE.
Attached Files
File Type: apk TaskManager.apk - [Click for QR Code] (739.6 KB, 17454 views)
Nexus 5 | Mahdi ROM and Android L

The Following 112 Users Say Thank You to ammar786 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Hetalk
Old
(Last edited by Hetalk; 8th September 2012 at 10:24 AM.) Reason: Report
#2  
Hetalk's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,781
Posts: 2,482
Join Date: Sep 2011
Location: Ahmedabad

 
DONATE TO ME
Will try it right now and report back.
==================
Works well. No issues again. Thanks once more.
The Following User Says Thank You to Hetalk For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vishal24387
Old
#3  
vishal24387's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,722
Posts: 3,312
Join Date: May 2011
Location: Solapur, Maharashtra
@ ammar

Hey ammar u are really doing great work I think u should work with dhiru so that u can work on cm9 & cm10 roms corrections.
The Following User Says Thank You to vishal24387 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ammar786
Old
#4  
ammar786's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 1,135
Posts: 1,035
Join Date: Dec 2011
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vishal24387 View Post
@ ammar

Hey ammar u are really doing great work I think u should work with dhiru so that u can work on cm9 & cm10 roms corrections.
Actually I don't have any idea of Kernel or ROM development. I'm slowly understanding smali modding. I was already well versed in layouts xml and all. So I can do all this, but what dhiru is doing is way above.
Nexus 5 | Mahdi ROM and Android L

The Following 4 Users Say Thank You to ammar786 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Nemed
Old
#5  
Nemed's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 117
Posts: 113
Join Date: Oct 2011
Location: Bari
It works fine, thanks ammar!
 
BassBlaster
Old
#6  
BassBlaster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 280
Posts: 574
Join Date: Dec 2011
Location: Dubai
Would it be possible to mod multitasking menu to include a task manager button which opens up touchwiz task manager like in stock gb?

Sent from my GT-I9003 using xda app-developers app
Devices
Google Nexus 4 16GB - SmartQ Zwatch - Samsung Galaxy SL i9003 - Samsung Galaxy Tab 10.1 - Samsung Galaxy SII i9100
Soon
A Windows 8.1 x86 Tablet, probably 8 inch

If i've helped you, please press the Thanks button
 
ammar786
Old
#7  
ammar786's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 1,135
Posts: 1,035
Join Date: Dec 2011
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by BassBlaster View Post
Would it be possible to mod multitasking menu to include a task manager button which opens up touchwiz task manager like in stock gb?

Sent from my GT-I9003 using xda app-developers app
Have a look here.... It may be just the right thing. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1879903
Nexus 5 | Mahdi ROM and Android L

The Following 2 Users Say Thank You to ammar786 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
vitalgrados
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Aug 2011
I have galaxy s3 (i9300) with CM10 but i cant find /data/sys-parts
should i create it?
 
ammar786
Old
#9  
ammar786's Avatar
Recognized Themer - OP
Thanks Meter 1,135
Posts: 1,035
Join Date: Dec 2011
Location: Mumbai

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vitalgrados View Post
I have galaxy s3 (i9300) with CM10 but i cant find /data/sys-parts
should i create it?
No... For our device the system apps were there. For you it should be /system/apps/
Nexus 5 | Mahdi ROM and Android L

The Following 2 Users Say Thank You to ammar786 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
YousifNael
Old
#10  
YousifNael's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 313
Join Date: Jul 2012
WTH , even works on Xperia S
And its not running cm9/10
AWESOME JOB

EDIT: will be using this on my rom if thats ok

Tags
cm10, cm7, cm9, ics, jellybean, task manager
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes