FORUMS

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

[APP][CM7/9/10]Fixed TouchWiz TaskManager

1,036 posts
Thanks Meter: 1,137
 
By ammar786, Recognized Themer on 8th September 2012, 10:12 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Everybody knows the CM9/10 ROMs are smooth and Awesome. But what they lack is a TaskManager. This need was fulfilled by the RemICS ROMs which got TouchWiz TaskManager to CM9 and now CM10. But only thing I hated was that the TaskManager force closed when the options key was pressed. After few months I thought that must have been rectified, but I tried the TaskManager from RemICS 1.6, the problem was still there. (Nothing against the RemICS team, the ROM is AWESOME)

So I took it in my own hands to fix the problem... And I DID...!!!

Screenshots:




I've attached the TaskManager.apk. All you have to do is place it in /system/app/ with permissions rw-r-r and reboot.

Note: I've tried many times to install it as normal app but it never works.
Thanks.

EDIT: User
txtmikhail tested the app on CM7 and it works.

*EDIT: Thank You erpurohit for the flashable zip.

Now you can just flash the zip from the recovery. Since it's a universal flasher, a backup flashable zip will be automatically created to revert back if needed.

Download the zip from HERE.
Attached Files
File Type: apk TaskManager.apk - [Click for QR Code] (739.6 KB, 19821 views)
Last edited by ammar786; 9th December 2012 at 02:33 PM.
The Following 113 Users Say Thank You to ammar786 For This Useful Post: [ View ]
 
 
8th September 2012, 10:15 AM |#2  
Hetalk's Avatar
Recognized Contributor
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 2,876
 
Donate to Me
More
Will try it right now and report back.
==================
Works well. No issues again. Thanks once more.
Last edited by Hetalk; 8th September 2012 at 10:24 AM. Reason: Report
The Following User Says Thank You to Hetalk For This Useful Post: [ View ]
8th September 2012, 10:42 AM |#3  
vishal24387's Avatar
Recognized Contributor
Flag Solapur, Maharashtra
Thanks Meter: 1,753
 
More
@ ammar

Hey ammar u are really doing great work I think u should work with dhiru so that u can work on cm9 & cm10 roms corrections.
The Following User Says Thank You to vishal24387 For This Useful Post: [ View ]
8th September 2012, 10:54 AM |#4  
ammar786's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Mumbai
Thanks Meter: 1,137
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vishal24387

@ ammar

Hey ammar u are really doing great work I think u should work with dhiru so that u can work on cm9 & cm10 roms corrections.

Actually I don't have any idea of Kernel or ROM development. I'm slowly understanding smali modding. I was already well versed in layouts xml and all. So I can do all this, but what dhiru is doing is way above.
The Following 4 Users Say Thank You to ammar786 For This Useful Post: [ View ]
8th September 2012, 01:45 PM |#5  
Nemed's Avatar
Senior Member
Flag Bari
Thanks Meter: 119
 
More
It works fine, thanks ammar!
12th September 2012, 08:37 PM |#6  
Account currently disabled
Flag Dubai
Thanks Meter: 282
 
More
Would it be possible to mod multitasking menu to include a task manager button which opens up touchwiz task manager like in stock gb?

Sent from my GT-I9003 using xda app-developers app
12th September 2012, 09:30 PM |#7  
ammar786's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Mumbai
Thanks Meter: 1,137
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BassBlaster

Would it be possible to mod multitasking menu to include a task manager button which opens up touchwiz task manager like in stock gb?

Sent from my GT-I9003 using xda app-developers app

Have a look here.... It may be just the right thing. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1879903
The Following 2 Users Say Thank You to ammar786 For This Useful Post: [ View ]
14th September 2012, 04:34 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I have galaxy s3 (i9300) with CM10 but i cant find /data/sys-parts
should i create it?
14th September 2012, 04:39 PM |#9  
ammar786's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Mumbai
Thanks Meter: 1,137
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by vitalgrados

I have galaxy s3 (i9300) with CM10 but i cant find /data/sys-parts
should i create it?

No... For our device the system apps were there. For you it should be /system/apps/
The Following 2 Users Say Thank You to ammar786 For This Useful Post: [ View ]
15th September 2012, 12:32 AM |#10  
YousifNael's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 73
 
More
WTH , even works on Xperia S
And its not running cm9/10
AWESOME JOB

EDIT: will be using this on my rom if thats ok
15th September 2012, 01:04 AM |#11  
rel500's Avatar
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 352
 
More
can we make it to as if u hit the home button it pops up saying task manager ?

Sent from my Google powered Galaxy 2

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm10, cm7, cm9, ics, jellybean, task manager
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes