FORUMS

EVLeaks Shows Off Possible BlackBerry Android Phone

It wasn’t too long ago that we received reports of BlackBerry planning to use … more

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

[ROM]First Galaxy Tab 2 7.0 Jelly Bean OTA Leak[SamMobile]

519 posts
Thanks Meter: 161
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
15th September 2012, 07:57 AM |#191  
shinydesert's Avatar
Senior Member
Flag Saint Louis,MO
Thanks Meter: 81
 
More
Mine gets stuck when I try to remove home screens with this new German OTA, and when I restart the tab the first boot image looks funny too.
As soon as I restart I am going back to the India version.
 
 
15th September 2012, 08:31 AM |#192  
Senior Member
Flag ahmedabad
Thanks Meter: 76
 
More
i found that, this problem occurs after root
15th September 2012, 09:40 AM |#193  
kurniawan_johar's Avatar
Member
Flag palembang
Thanks Meter: 17
 
More
have i post mirror OTA germany v2 (cli4) before?

here the mirror maybe usefull if you cant download from hotfile (credit for sammobile.com)
http://ryushare.com/p3yzimgukzgb/GT-..._358389644.zip
The Following 2 Users Say Thank You to kurniawan_johar For This Useful Post: [ View ]
15th September 2012, 01:05 PM |#194  
stoney73's Avatar
Senior Member
Flag nottingham
Thanks Meter: 301
 
More
Quote:
Originally Posted by kurniawan_johar

have i post mirror OTA germany v2 (cli4) before?

here the mirror maybe usefull if you cant download from hotfile (credit for sammobile.com)
http://ryushare.com/p3yzimgukzgb/GT-..._358389644.zip

Is this the second German leak?

Sent from my GT-P3100 using xda premium
15th September 2012, 02:03 PM |#195  
Droidlover123's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 373
 
More
@stoney73 Yes it is second german version......
The Following User Says Thank You to Droidlover123 For This Useful Post: [ View ]
15th September 2012, 02:50 PM |#196  
balliboxer's Avatar
Recognized Contributor
Flag New Delhi
Thanks Meter: 5,932
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kurniawan_johar

have i post mirror OTA germany v2 (cli4) before?

here the mirror maybe usefull if you cant download from hotfile (credit for sammobile.com)
http://ryushare.com/p3yzimgukzgb/GT-..._358389644.zip

Is german version have TABLETUI ?

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2
15th September 2012, 05:56 PM |#197  
Recognized Developer
Flag Bekasi
Thanks Meter: 9,595
 
Donate to Me
More
Has anyone experienced screen corruption on boot (after the boot logo/before the boot animation) on the latest Germany OTA XXCLI4? My temporary solution is flash XXCLI3 kernel.
The Following User Says Thank You to ketut.kumajaya For This Useful Post: [ View ]
15th September 2012, 06:00 PM |#198  
RGNDI's Avatar
OP Senior Member
Flag Yauco
Thanks Meter: 161
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ketut.kumajaya

Has anyone experienced screen corruption on boot (after the boot logo/before the boot animation) on the latest Germany OTA XXCLI4? My temporary solution is flash XXCLI3 kernel.

This happens on p3113 too!
The Following User Says Thank You to RGNDI For This Useful Post: [ View ]
15th September 2012, 07:44 PM |#199  
RGNDI's Avatar
OP Senior Member
Flag Yauco
Thanks Meter: 161
 
Donate to Me
More
ketut.kumajaya fix works on P3113
http://forum.xda-developers.com/show...71&postcount=1

EDIT: UPDATE: IT DID FIX THE BOOT SCREEN, BUT "BROKE" YOUTUBE AND SOME WIFI FUNCTIONALITY I REVERTED BACK AND ALL IS GOOD buthave the boot corruption again
Last edited by RGNDI; 15th September 2012 at 08:09 PM.
16th September 2012, 12:29 AM |#200  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Are you guys having problems on wifi not turning on after a couple of reboots on the newest (CLI4) OTA from Germany? I'm running on germany stock + the its latest CLI4 update. I am also having having the corrupted screen issue but the most irritating is the wifi not turning on after a couple of reboots.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes