Post Reply

T-Mobile Blocking Wi-Fi Tether

OP davidbudd1

12th September 2012, 06:50 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag chicago
Thanks Meter: 25
 
133 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
So it looks like T-Mobile is blocking wi-fi tether now. It was working perfect ever since I bought my S3, but today I turn on wifi tether and all is working then I get two text messages from T-mobile (see attached image). AS soon as I received the second message my tether stopped working. I am rooted running XquizIt v70 Rom, KT747 9-5 Kernel WiFi tether 3.2 beta 2. My computer I was tethering to is a MacBook Pro running Lion using google chrome browser.

This is just a heads up to you guys and if anyone knows a workaround let me know.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-09-12-12-33-59.jpg
Views:	9452
Size:	51.7 KB
ID:	1321669  
The Following User Says Thank You to davidbudd1 For This Useful Post: [ View ]
12th September 2012, 06:58 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
166 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
How did they block it if you're rooted? Weird.
12th September 2012, 07:01 PM   |  #3  
OP Senior Member
Flag chicago
Thanks Meter: 25
 
133 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
I know, it sucks. I'm curious to see if others are running into the same thing. I rarely use Wi-Fi tether but I like to have it just in case. Sometimes when I'm at starbucks their wifi is so slow.
12th September 2012, 07:07 PM   |  #4  
babymatteo's Avatar
Senior Member
Flag SoCal
Thanks Meter: 730
 
2,766 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Did you upgrade to the "Truly" Unlimited 4G Plan?
12th September 2012, 07:09 PM   |  #5  
nvmehaterz's Avatar
Senior Member
Flag colorado springs
Thanks Meter: 36
 
185 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Do u have the new unlimited plan? If so, you can't tether hitspot wifi anymore with that plan.

Sent from my SGH-T999 using xda premium
12th September 2012, 07:13 PM   |  #6  
babymatteo's Avatar
Senior Member
Flag SoCal
Thanks Meter: 730
 
2,766 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Try a different app like Barnacle wifi tether or FoxFi. I've heard of success stories (lol) using Foxfi on Stock Rooted OTA LH2.
12th September 2012, 07:23 PM   |  #7  
OP Senior Member
Flag chicago
Thanks Meter: 25
 
133 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Yes, I'm on the new truly unlimited plan, but it has been working flawlessly for the past week, up until today. I will try some other apps and see if they work.
12th September 2012, 07:24 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
218 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I thought they couldn't detect if you were using the app if you were rooted using wifi tether for root? I was about to get the truly unlimited plan and use it to tether to my nexus and laptop.
12th September 2012, 07:24 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
166 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by davidbudd1

Yes, I'm on the new truly unlimited plan, but it has been working flawlessly for the past week, up until today. I will try some other apps and see if they work.

Just curious.. Can you run the Speed Test app and let us know what you get?
12th September 2012, 07:26 PM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 302
 
2,127 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by Chicago281

How did they block it if you're rooted? Weird.

how does being root have to do anything with data? do you know what root mean?


anyway op, use the tether wifi ap and use firefox not chrome. see if that work.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile Galaxy S III General by ThreadRank