Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,448 Members 41,292 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROOT] <Generic topic about verified root exploit>

Tip us?
 
BELASCO
Old
#11  
BELASCO's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 84
Posts: 381
Join Date: Nov 2012
Location: Houston, Texas

 
DONATE TO ME
Default Qemu automated root problem

Kindle Fire HD 7.2.1 using the Qemu auto - thing keeps stalling at step 3 "looking for access"

The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect.

It's leaving me an unstable device that requires a factory reset to operate. Any insight would be appreciated.
 
scs1man
Old
#12  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 2
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by BELASCO View Post
Kindle Fire HD 7.2.1 using the Qemu auto - thing keeps stalling at step 3 "looking for access"

The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect.

It's leaving me an unstable device that requires a factory reset to operate. Any insight would be appreciated.

Mine did the same, simply ignore it..
CTRL c

to stop
restart the script and start with step 4 --> it will stall again but will work..

Scsi
The Following User Says Thank You to scs1man For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
BELASCO
Old
#13  
BELASCO's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 84
Posts: 381
Join Date: Nov 2012
Location: Houston, Texas

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by scs1man View Post
Mine did the same, simply ignore it..
CTRL c

to stop
restart the script and start with step 4 --> it will stall again but will work..

Scsi
Happily rooted and hunting through Gplay.
 
dexxa05
Old
#14  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 233
Join Date: May 2007
Location: Metz
Root works great with KFHD7 (firmware 7.2.1)
 
maxx1985
Old
#15  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 2
Join Date: Dec 2012
someonhe has sucessfuly rooted a 7.2.2 version?
The Following User Says Thank You to maxx1985 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
VbSin
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Dec 2012
Exclamation 7.2.2

So my system updated to 7.2.2 - darn!

So what's the current status...

- Google Chrome, Play store and frameworks still present - and working.

- ES Explorer is not able to enable Root Explorer, so root obviously shorted.

- The Superuser app remains, but is useless without the 'su' file.

- GoLauncher was completely removed.

- The Qemu exploit is not working. Gives error on cmd line: echo 'ro.kernel.qemu=1' > /data/local.prop

Hope everyone still on 7.2.1 puts up their firewalls. And praying that our developer legends work something out on what Amazon did to lock 7.2.2.
 
Imenak
Old
#17  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 15
Join Date: Jan 2011
Also, an additional warning about the 7.2.2 update... I don't know if this happened to anyone else, but I had the Swype Beta installed on my rooted KFHD. The new update also came with Swype, and for some reason, instead of overwriting mine, there's this bizarre conflict with the two. When attempting to type, Swype tells me have an incorrect license, and refuses to work and tells me to redownload the beta. On top of that, attempts at removal or reinstallation are impossible since I no longer have root (Swype is in the system/apps directory).

Just about everything else works (minus apps needing root), including Nova Launcher Prime. I still can't type though. Yay Amazon.
 
jacewt
Old
#18  
jacewt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 333
Join Date: Mar 2009
Location: Los Angeles
I had Swype too, but I used nook tools to choose the Amazon keyboard and it works fine.

Sent from my KFTT using Tapatalk 2
 
zlucoblij
Old
#19  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by VbSin View Post
So my system updated to 7.2.2 - darn!
- GoLauncher was completely removed.
That's interesting. I had ADWLauncher before the update and it stayed. I've lost my desktop layout, I can't bind it to the home button and I can't add widgets but otherwise it works OK.
 
nora_noob
Old
#20  
nora_noob's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 19
Join Date: Nov 2012
Location: Milan
Thumbs down No root yet for 7.2.2

Quote:
Originally Posted by maxx1985 View Post
someonhe has sucessfuly rooted a 7.2.2 version?
I tried and tried, but no success. With the automatic procedure I get always the same error ( screenshot attached) and it sends me to NOROOT-

Going to try the cmd one, let's hope!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture1.PNG
Views:	206
Size:	43.7 KB
ID:	1545171  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes