FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[REF][INFO] Galaxy S3 SGH-T999 stock supported USSD codes

189 posts
Thanks Meter: 54
 
By joederp, Senior Member on 19th September 2012, 04:07 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
25th September 2012, 04:32 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 637
 
More
Cool thread, thanks for the list
 
 
12th October 2012, 03:03 PM |#12  
MadTaz's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Wink Take a look here:
[http://forum.xda-developers.com/show...1069015&page=7
18th October 2012, 12:04 AM |#13  
Mr.Zombie's Avatar
Senior Member
Flag Kuala Lumpur
Thanks Meter: 32
 
More
Wow ! There's alot of it :||
9th November 2012, 03:12 PM |#14  
neim81094's Avatar
Senior Member
Flag Brooklyn
Thanks Meter: 36
 
More
Thumbs up
Thanks for this, I will definitely test some of these out
12th November 2012, 05:09 AM |#15  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
I never knew that there were this many ussd codes. Thanks for all the info C:
26th November 2012, 02:25 PM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Any way to check the rtn?
16th December 2012, 09:25 PM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Anyone have problem using the *#simlock# on custom ROM?
9th January 2013, 01:03 PM |#18  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
AT Commands for Samsung s3
Can you please tell me how to set the samsung s3 to accept and respond to AT COMMANDs, like AT+CFUN=0
3rd June 2013, 06:39 PM |#19  
LuigiBull23's Avatar
Recognized Contributor
Flag Holyoke
Thanks Meter: 6,186
 
Donate to Me
More
This came very useful to me. Thank you very much!
9th March 2014, 04:06 AM |#20  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
additional help
Ive seen online u can switch ur phn to 3g for when u go over data network. Can u tell me how to do this via secret codes. I also believe you can just reset ur data so it doesnt register goin over data limits. Is this possible? Im workin with a Samsung galaxy exhibit sgh-t559n on metro
6th March 2015, 05:28 PM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Cloud Search Regarding Tmobile Call Forwarding to International Number
Hello Guys,
I am moving into South Asia so I want to forwrd my call into my that country local number.Is there any way I can forward my call into any internatinal NUmber?
My Carrier is Tmobile.

Thanks

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes