Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,238 Members 49,114 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[RECOVERY]TeamWin Recovery Project - TWRP Touch [v2.2.2.1]

Tip us?
 
kemoba
Old
(Last edited by kemoba; 23rd September 2012 at 09:37 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 728
Join Date: Mar 2006
Location: Mostar
Default [RECOVERY]TeamWin Recovery Project - TWRP Touch [v2.2.2.1]

Here is TWRP v2.2.2.1 recovery i made from source

Problems:
---When installing ROM or making backup if text goes over screen recovery doesnt go into new line
---Formatting takes ages, if you dont want to wait go to settings and check use rm -rf instead of format, it should give you the same effect
---You tell me

How to install:
---Download the .zip and put it on your SD card
---Reboot to recovery
---Flash the .zip
---Reboot and say hello to your new recovery

Credits:
---TeamWin
---Cyanogenmod (Used their android_device_htc_hero)
---Shelnutt2 (Taught me how to compile something from source)
---My laptop for giving me it's processing power to build this

Download links:
---19.Sep.2012
http://www.mediafire.com/?glxal7xhmokrrln


Screenshots:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	kf.png
Views:	1384
Size:	15.8 KB
ID:	1339377   Click image for larger version

Name:	lv.png
Views:	1021
Size:	9.4 KB
ID:	1339378   Click image for larger version

Name:	twr.png
Views:	908
Size:	9.9 KB
ID:	1339379   Click image for larger version

Name:	twrp.png
Views:	754
Size:	17.0 KB
ID:	1339380  
The Following 6 Users Say Thank You to kemoba For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
faZevoLv
Old
#2  
faZevoLv's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 801
Posts: 899
Join Date: Mar 2012
Location: Nantwich

 
DONATE TO ME
I already did this?
But good job anyway

Recognised Contributor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
,
 
kemoba
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 728
Join Date: Mar 2006
Location: Mostar
Yes you did, but that was v2.2.2.0 this is latest build 2.2.2.1 and it's built from source, sorry if i offended you
 
faZevoLv
Old
#4  
faZevoLv's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 801
Posts: 899
Join Date: Mar 2012
Location: Nantwich

 
DONATE TO ME
No no its fine
I'm glad you did it
Oh and I may have fixed the CM10 booting problems, but I wont spam this thread about it

Recognised Contributor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
,
The Following User Says Thank You to faZevoLv For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kemoba
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 728
Join Date: Mar 2006
Location: Mostar
Quote:
Originally Posted by jordfaz View Post
No no its fine
I'm glad you did it
Oh and I may have fixed the CM10 booting problems, but I wont spam this thread about it
Will you please PM me about the way you did it so i can try too, btw i might try to compile CM9&CM10 from source..
The Following 2 Users Say Thank You to kemoba For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
faZevoLv
Old
#6  
faZevoLv's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 801
Posts: 899
Join Date: Mar 2012
Location: Nantwich

 
DONATE TO ME
Ill pm you tonight if it works, and I can't wait for you to compile CM9/10

Recognised Contributor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
,
 
kemoba
Old
#7  
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 728
Join Date: Mar 2006
Location: Mostar
Quote:
Originally Posted by jordfaz View Post
Ill pm you tonight if it works, and I can't wait for you to compile CM9/10
Well i cant wait either, but im not that sure i can compile CM10, but CM9 i think it's doable
 
kemoba
Old
#8  
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 728
Join Date: Mar 2006
Location: Mostar
Did you managed to port it ??
 
faZevoLv
Old
#9  
faZevoLv's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 801
Posts: 899
Join Date: Mar 2012
Location: Nantwich

 
DONATE TO ME
Ye its on my Github, its in my signature, just zip it up and flash, havnt tested it yet though.

Recognised Contributor

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
,
 
kemoba
Old
#10  
Senior Member - OP
Thanks Meter 323
Posts: 728
Join Date: Mar 2006
Location: Mostar
Quote:
Originally Posted by jordfaz View Post
Ye its on my Github, its in my signature, just zip it up and flash, havnt tested it yet though.
I cant test it either, my Heros touchscreen is messed up, shows input even when im not touching it, im gonna try to fix it so i could continue development, btw can you PM me about the way you ported or you compiled from source

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes