Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[THEME]JB Touchwiz Toggle Mod Themes - Red Theme Added to 23 Toggles!! 01.02.2013

OP David Dee

7th October 2012, 06:10 PM   |  #21  
OP Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 821
 
1,847 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by NightSkylar

I flashed the 15 Toggle Stock Style Odexed and Deodexed, currently on stock rooted LH1 (747M). I will try your suggestion and report later.

That one definitely should work as the script should delete the odex file during flashing. If it is still there delete and reboot.

Sent from my SGH-I747M using XDA Premium HD app
8th October 2012, 12:31 AM   |  #22  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
166 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by David Dee

That one definitely should work as the script should delete the odex file during flashing. If it is still there delete and reboot.

Sent from my SGH-I747M using XDA Premium HD app

The Odex file wasn't there, just normal system UI.
8th October 2012, 12:46 AM   |  #23  
OP Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 821
 
1,847 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by NightSkylar

The Odex file wasn't there, just normal system UI.

Maybe a bad download? Try downloading the file again and reflashing. Also, have you done any other modifications on your phone? This zip has been downloaded 42 times and this is the first I have heard of any issues. Also, try flashing the regular 15 toggle blue theme and let me know what happens.
8th October 2012, 12:51 AM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
166 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by David Dee

Maybe a bad download? Try downloading the file again and reflashing. Also, have you done any other modifications on your phone? This zip has been downloaded 42 times and this is the first I have heard of any issues. Also, try flashing the regular 15 toggle blue theme and let me know what happens.

I have redownloaded the file and flashed, I have attempted to flash the 15 toggle blue theme as well with similar results. Perhaps this would work better with a dedeoxed stock rom?

On the second note, I have made no modification to the phone other then root, but no MOD's and such.

Hope this helps
8th October 2012, 01:19 AM   |  #25  
OP Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 821
 
1,847 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by NightSkylar

I have redownloaded the file and flashed, I have attempted to flash the 15 toggle blue theme as well with similar results. Perhaps this would work better with a dedeoxed stock rom?

On the second note, I have made no modification to the phone other then root, but no MOD's and such.

Hope this helps

If the odex file is gone shouldn't make a difference. Try this:


1. Make sure you have a file named lidroid-res.apk in your /system/framework file.

2. I have pulled the systemui.apk from my phone, being used with 15 toggles on lh1. Download (link below) and paste in /system/app, replacing your existing one. Then immediately reboot.

http://www.mediafire.com/?3ay3f0bu8042qp4

Let me know what happens...

Sent from my SGH-I747M using XDA Premium HD app
8th October 2012, 01:32 AM   |  #26  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
166 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by David Dee

If the odex file is gone shouldn't make a difference. Try this:


1. Make sure you have a file named lidroid-res.apk in your /system/framework file.

2. I have pulled the systemui.apk from my phone, being used with 15 toggles on lh1. Download (link below) and paste in /system/app, replacing your existing one. Then immediately reboot.

http://www.mediafire.com/?3ay3f0bu8042qp4

Let me know what happens...

Sent from my SGH-I747M using XDA Premium HD app

After following your steps, my System UI is now crashing.

The lidroid-res.apk was in the located area as well.
8th October 2012, 02:29 AM   |  #27  
OP Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 821
 
1,847 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by NightSkylar

After following your steps, my System UI is now crashing.

The lidroid-res.apk was in the located area as well.

It will crash until you reboot.

Sent from my SGH-I747M using XDA Premium HD app
8th October 2012, 03:34 AM   |  #28  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
166 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by David Dee

It will crash until you reboot.

Sent from my SGH-I747M using XDA Premium HD app

I rebooted, still crashing..ende dup restoring from a backup.
8th October 2012, 04:01 AM   |  #29  
OP Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 821
 
1,847 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by NightSkylar

I rebooted, still crashing..ende dup restoring from a backup.

Sorry man, not sure I can further help you. There has to be something different about your phone as this has been successfully tested on multiple LH1 and LH9 Touchwiz roms without issue.

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using XDA Premium HD app
The Following User Says Thank You to David Dee For This Useful Post: [ View ]
8th October 2012, 04:10 AM   |  #30  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
166 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by David Dee

Sorry man, not sure I can further help you. There has to be something different about your phone as this has been successfully tested on multiple LH1 and LH9 Touchwiz roms without issue.

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using XDA Premium HD app

Hey, don`t worry about it!
Im just glad you took the time and patience to try to resolve the problem

Thanks allot

The Following User Says Thank You to NightSkylar For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes