Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

WM6.5 strange characters on youtube client

OP arpcpro

22nd September 2012, 11:35 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
153 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Hello,

I'm using a custom ROM WM6.5 and everything was working fine. But last week I've noticed that the youtube client for windows mobile I'm using started displaying very strange characters. The numbers appear ok, but for example a search result of "ssss" appears on the search history as strange characters.
I've already removed and installed the app. Also deleted the apps folder from program files and it has always with the same problem:





I've changed region and rebooted but problem remained. I've changed text size, clear type, landscape, problem remains.

Anyone knows what might be causing this behaviour?
31st October 2012, 01:38 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 2
 
153 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
More
Finally I solved it. I renamed /Windows/Fonts to /Windows/Fonts2, restarted the phone and youtube was fine.

Then I moved the files from font2 to font one by one and isolated the ones causing the problem. PROPHHIN is one of then, but there are others that I'm still moving.
Last edited by arpcpro; 31st October 2012 at 02:27 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes