Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

RAZR HD XT925 Firmwares SuperThread (Ice Cream Sandwich)

OP Pzyduck

18th October 2012, 08:34 PM   |  #1  
Pzyduck's Avatar
OP Senior Member
Flag La Rioja
Thanks Meter: 797
 
396 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
FIRMWARE TEAM proudly presents "RAZR HD XT925 firmwares Superthread"!

!!!USE AT YOUR OWN RISK!!!
ALL FIRMWARES ARE UNLOCKED. FLASHING A FIRMWARE WILL NOT UNLOCK YOUR PHONE!!!

!ALL FILES ARE OEM MOTOROLA!


RAZR HD XT925 - North America


Branding: Rogers Canada
Version: 7.7.1Q-144_VQL_S3-49 FULL
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD



RAZR HD XT925 - LATAM

Branding: Telcel Mexico
Version: 7.7.1Q-144_VQL_S3-58 Full
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD


Branding: Retail Brasil
Version: 7.7.1Q-144_VQL_S3-49 Service
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD


Branding: Claro Brasil
Version: 7.7.1Q-144_VQL_S3-49 Service
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD


Branding: Vivo Brasil
Version: 7.7.1Q-144_VQL_S3-49 Service
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Webtop version: WT-3.0.0
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD


Branding: Tim Brasil
Version: 7.7.1Q-144_VQL_S3-49 Service
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD


Branding: Oi Brasil
Version: 7.7.1Q-144_VQL_S3-49 Service
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD



RAZR HD XT925 - EUROPE

Branding: O2 Germany
Version: 7.7.1Q-144_VQU_DE_S3-35-26 FULL
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD

Branding: SFR Vodafone France
Version: 7.7.1Q-144_VQU_S3-35 FULL
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD


Branding: Orange France
Version: 7.7.1Q-144_VQU_S3-35 FULL
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD



RAZR HD XT925 - Asia

Branding: Telstra Australia
Version: 7.7.1Q-144_VQU_S3-35-19 Service
Android Version: 4.0.4
Bootloader Version: N/A
Requires RSD Lite 6.0
DOWNLOAD



How to request for a firmware:
Submit the following files (using adb pull):
/system/default.prop
/system/build.prop
MSU.txt of Motorola Software Update (You only need the version of Flex)

Configuration > About phone > Webtop version
NOTE: I only MIGHT find that firmware or newer version of it.



Total Credits to "Firmware TEAM"
Last edited by Pzyduck; 10th December 2012 at 07:26 PM.
The Following 15 Users Say Thank You to Pzyduck For This Useful Post: [ View ]
20th October 2012, 10:45 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 84
 
231 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
I have a Rogers (Canada) version, is there a way I can dump it for you?
21st October 2012, 03:24 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by nawoa

I have a Rogers (Canada) version, is there a way I can dump it for you?

Ive got tesltra (australia) version as well
The Following User Says Thank You to ryuhou For This Useful Post: [ View ]
21st October 2012, 09:44 AM   |  #4  
madmonkey57's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 247
 
523 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by nawoa

I have a Rogers (Canada) version, is there a way I can dump it for you?

Same for me here, I have the Orange (France) version (rooted).

By the way:
- I attached my build.prop and default.prop (extracted with root explorer)
- AP flex versions are GAS_EMEA_LSAVNQICSORAFR_P041 and GAS_EMEA_LSAVNQICSORAFR_A038
- nothing about WebTop in "About phone"...

Not sure if/how this can help.

Looking for stock ICS 4.0.4 EU or FR retail.

Thanks
Attached Files
File Type: zip props.zip - [Click for QR Code] (3.4 KB, 40 views)
Last edited by madmonkey57; 21st October 2012 at 10:13 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to madmonkey57 For This Useful Post: [ View ]
22nd October 2012, 08:48 AM   |  #5  
Pzyduck's Avatar
OP Senior Member
Flag La Rioja
Thanks Meter: 797
 
396 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by madmonkey57

Same for me here, I have the Orange (France) version (rooted).

By the way:
- I attached my build.prop and default.prop (extracted with root explorer)
- AP flex versions are GAS_EMEA_LSAVNQICSORAFR_P041 and GAS_EMEA_LSAVNQICSORAFR_A038
- nothing about WebTop in "About phone"...

Not sure if/how this can help.

Looking for stock ICS 4.0.4 EU or FR retail.

Thanks

Thanks, Upload coming Soon!
The Following User Says Thank You to Pzyduck For This Useful Post: [ View ]
22nd October 2012, 10:48 AM   |  #6  
Member
Flag Lagny-sur-Marne
Thanks Meter: 44
 
97 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Thank you, for Orange F ROM upload
22nd October 2012, 11:11 AM   |  #7  
madmonkey57's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 247
 
523 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Just wondering...

The SFR France ROM name suggests the baseband configuration version is USAVANQUSFRLTEOFF021.0R.
The Orange France ROM currently installed on my device says USAVANQUFRORLTEOFF021.0R.

Could the "LTEOFF" mean that SFR and Orange purposely disabled LTE in their ROMs?
Last edited by madmonkey57; 22nd October 2012 at 11:15 AM.
22nd October 2012, 11:17 AM   |  #8  
Member
Flag Lagny-sur-Marne
Thanks Meter: 44
 
97 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
Yes I think so.

At the moment there is no LTE network in France. It is logical that LTE is disabled. Does the Brazil Rom contain the baseband?

I think not?

Now the question is: Can I activate a LTE in an orange Rom.
22nd October 2012, 11:29 AM   |  #9  
madmonkey57's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 247
 
523 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by kaktuss77

Yes I think so.

At the moment there is no LTE network in France. It is logical that LTE is disabled.

Well yes and and no. How about roaming? If I travel to a country that has LTE, I want LTE!
In addition, our device supports LTE, and even though there aren't LTE networks in France yet, why disable it? Battery saver? Or maybe network operators see another opportunity to locks us up to their network...


Quote:
Originally Posted by kaktuss77

Does the Brazil Rom contain the baseband?

I think not?

Not sure but it seems it doesn't.

Quote:
Originally Posted by kaktuss77

Now the question is: Can I activate a LTE in an orange Rom.

Activate by tweaking the system? Mmm... I'd rather wait for a retail build...
22nd October 2012, 11:39 AM   |  #10  
Member
Flag Lagny-sur-Marne
Thanks Meter: 44
 
97 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
More
LTE is currently in beta testing in several cities (notably Marseilles city pilot 4G LTE in France)

LTE is little to be disabled to prevent anyone connects to a network. I know I have an antenna equipped with 4G near where I live.

I think it is to avoid disturbing during testing LTE.

I'm pretty sure Orange will release a rom with LTE unlocked. when the network is fully deployed

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes