Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,947 Members 40,686 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Wireless Hotspot hack procedure *Working*

Tip us?
 
bwhite757
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 107
Join Date: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by Jay A whY View Post
Me too!

Thunderbolt (Voice and Data on 3G!)
Bionic (Horrible Radio!)
Droid Razr (Didn't get to use it that much, damn Best Buy mobile sold me a used/touched/tampered phone!)
Rezound (Best Radio, Ever! Superb screen for its size)
Galaxy Nexus (Horrible radio, great development community)
GS3 (Better radio than GN - just wished the radio was on par with the Rezound, cheap build quality, great hardware specs)
Razr Maxx HD (Great build quality! Expected more from a Moto Radio)

.


Sent from my iPhone 5
I'm thinking about jumping from my SGS3 to the Razr HD Dev edition. Are you having buyer's remorse or would you do it again. I'm dropping way to many calls with my SGS3, even more than I did with the GNex. I really miss Moto's build quality..

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
 
Xelios029
Old
#12  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 31
Join Date: Oct 2012
Thought I'd tip you all to this, FoxFi works if you download the add-on thats in the play store for FoxFi.
 
blacknet101
Old
#13  
blacknet101's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 78
Posts: 414
Join Date: Dec 2010
Location: California

 
DONATE TO ME
by using this hack, when i use the USB tethering, I will be using up the Data i have on my plan correct? the only thing is that i dont have to pay for the Hotspot?

*.what we do in life, echoes in eternity.*
|| Device: HTC One [M8] || Future Device: Galaxy s5 ||ROM: Stock Sense 6.0 || Kernel: Stock || Recovery: Stock ||

|| Samsung Fascinate || iPhone 4 || Nexus S 4G || Droid Bionic || iPhone 4 || iPhone 4s || Galaxy Nexus || Droid RAZR HD ||
Galaxy sIII || iPhone 5 || Galaxy s4 || HTC One || Nexus 4 || MotoX || Galaxy s4 || iPhone 5s || LG G2 || Nexus 5 || iPhone 5s || Samsung Note 3 || HTC One [M8] || Samsung Galaxy s5 ||
 
Ban-Hammer
Old
#14  
Ban-Hammer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 123
Posts: 415
Join Date: Aug 2011
Location: Who cares
Anybody try out barnacle? If not I can test it out.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
 
gtabnoob
Old
#15  
Junior Member - OP
Thanks Meter 24
Posts: 15
Join Date: Dec 2010
Yes nearly every app had been tested essentially, including barnacle. Nothing worked when the phone was released.

Now, Foxfi has been updated and it works so hopefully all the others follow suit as well. Feel free to test it out and report back.
 
Ban-Hammer
Old
#16  
Ban-Hammer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 123
Posts: 415
Join Date: Aug 2011
Location: Who cares
Barnacle is a no go

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
 
OtechMobile
Old
#17  
OtechMobile's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 31
Posts: 118
Join Date: Feb 2010
Location: Charleston
Quote:
Originally Posted by Jay A whY View Post
Me too!

Thunderbolt (Voice and Data on 3G!)
Bionic (Horrible Radio!)
Droid Razr (Didn't get to use it that much, damn Best Buy mobile sold me a used/touched/tampered phone!)
Rezound (Best Radio, Ever! Superb screen for its size)
Galaxy Nexus (Horrible radio, great development community)
GS3 (Better radio than GN - just wished the radio was on par with the Rezound, cheap build quality, great hardware specs)
Razr Maxx HD (Great build quality! Expected more from a Moto Radio)





Sent from my iPhone 5
I 2nd ur opinion on expecting more from the radio. It just doesn't seen to get enough signal bars as other previously owned moto devices. I haven't had any dropped calls yet, but can't really complain it is a new device and maybe it can be fixed on a future update!

Sent from my DROID RAZR HD using xda premium
 
acorsino
Old
#18  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 21
Join Date: Jul 2010
I have a maxx HD not rooted and I also downloaded the fox fi add on app and it is not working for me. Any ideas?

Sent from my DROID RAZR HD MAXX using xda premium
 
trincisor
Old
#19  
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 217
Join Date: Feb 2008
Not working here as well

IM rooted any other solutions?

Sent from my XT925 using xda app-developers app
 
antawnm26
Old
#20  
antawnm26's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 1,018
Join Date: Apr 2008
Location: Atlanta
Im confused really...whats wrong with using the android wifi its working fine..Does foxfi do anything special that the android wifi app doesnt?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes