FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

[ROOT] HTC One X AT&T 2.20 Firmware - X-Factor root exploit

136 posts
Thanks Meter: 2,637
 
By djrbliss, Recognized Developer on 23rd October 2012, 09:20 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
23rd October 2012, 09:41 PM |#21  
bpear96's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 3,584
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jakew02

So this will work with the new HBOOT as well then? Say if someone uses the 2.20 RUU or got an ATT HOXL with the updated bootloader that came with 2.20 ?

Example - I can flash the 2.20 RUU to get a "fresh start" for my phone ( I have the older hboot , unlocked with S-On, never took the 2.20 update), run this, re-unlock, and then put CM10 back on and everything will function as it does now ?

Sent from my One X using Tapatalk 2

Yes of course, this is a root exploit for 2.20 users pretty much.
But keep in mind if you flash the 2.20 ruu you will have the newer HBoot that cant flash kernels, radios etc in recovery so using fastboot will be needed.
The Following User Says Thank You to bpear96 For This Useful Post: [ View ]
 
 
23rd October 2012, 09:41 PM |#22  
Gandalf's Avatar
Recognized Developer / Forum Moderator
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 4,296
 
More
Quote:
Originally Posted by qwertyaas

Why would you want to. Then you would have to flash boot.img separately which isn't that big of a deal but still annoying.

Quote:
Originally Posted by bpear96

Yes of course, this is a root exploit for 2.20 users pretty much.
But keep in mind if you flash the 2.20 ruu you will have the newer HBoot that cant flash kernels, radios etc in recovery so using fastboot will be needed.


Ah true, totally forgot about that. That's why I asked, knew I was forgetting about something! Thanks!

Sent from my One X using Tapatalk 2
23rd October 2012, 09:42 PM |#23  
CheesyNutz's Avatar
Senior Member
Flag Springfield
Thanks Meter: 3,371
 
More
Woot welcome to root land people!!!

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2
23rd October 2012, 09:45 PM |#24  
billydroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 228
 
More
Quote:
Originally Posted by djrbliss

Sorry, made a small mistake. I've uploaded a new version to the same URL, please re-download and try again.

Ahh, I was Gonna cry for a minute. Thanks

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
23rd October 2012, 09:50 PM |#25  
maddie01's Avatar
Senior Member
Flag New Orleans
Thanks Meter: 111
 
More
Quick question on Root and Unlock
Will this process to Root and Unlock, Recovery Flash erase any data on the phone or deos that come later when you Flash a New ROM?


Quote:
Originally Posted by qwertyaas

This will fully root your phone. Just follow instructions to root, Super CID, unlock BL then flash recovery.

The root itself is a different manner than 1.85 but the whole process after should be the same. This is a method to get you to unlock the BL.

23rd October 2012, 09:51 PM |#26  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Fantastic news! I know what I'll be doing when I tonight.
23rd October 2012, 09:51 PM |#27  
wlmeng11's Avatar
Senior Member
Flag Palo Alto, CA
Thanks Meter: 1,356
 
More
My friend was really mad about the 2.2 update...
Not anymore when he hears this.

Sent from my HTC Rezound
23rd October 2012, 09:55 PM |#28  
Senior Member
Massachusetts and stuff
Thanks Meter: 107
 
More
Hey, is it normal for the exploit to close when asking to hit any key to get the unlock token? It just closes as soon as I hit enter, before I get a chance to copy and paste the token.
23rd October 2012, 09:57 PM |#29  
alejobog's Avatar
Senior Member
Flag Bogota
Thanks Meter: 70
 
More
It works for me!, Says my CID is not 11111111, thank you very much
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	root.jpg
Views:	2060
Size:	74.8 KB
ID:	1425555  
Last edited by alejobog; 23rd October 2012 at 10:00 PM.
23rd October 2012, 09:57 PM |#30  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 2,637
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ronii1123

Hey, is it normal for the exploit to close when asking to hit any key to get the unlock token? It just closes as soon as I hit enter, before I get a chance to copy and paste the token.

Haha, good point. Uploaded a new version to the same URL that waits for you to confirm you want to quit. Thanks.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes