Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[TOOL]RootBoot for - 1.14.401.16 & 1.14.206.16-O2 BRANDED

OP shubhamchamaria

25th October 2012, 07:22 PM   |  #1  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
2,779 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
edited!
Last edited by shubhamchamaria; 18th January 2013 at 02:43 PM.
The Following 47 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ]
25th October 2012, 07:22 PM   |  #2  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
2,779 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
[TOOL]RootBoot for - 1.14.401.16 & 1.14.206.16-O2 BRANDED
F.A.Q.



1. If I unlock my phone's bootloader is my warranty void?
HTC Quote:
Quote:

It is our responsibility to caution you that not all claims resulting or caused by or from the unlocking of the bootloader may be covered under warranty.

Usually HTC honours your warranty unless they know for certain that a hardware propblem or even a software problem has been caused by unlocking your bootloader or any other custom software installed.

2. Will this work with all variants of the One X+?
No. This will not work all the variants and will cause an IMEI loss and Wifi not working if you do not adhere to the Software Number posted above. A correct RUU flash will fix this.
For RUU's go here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1918325

3. My software number is not there. How should I provide my boot.img
Sorry. Butif you have a RUU and are willing to test I will pm some instructions that might help and may work but I am not willing to put it out in the open as people will do things without listening.

4. Great, I'm rooted. Now what should I do?
Here are some links that might help you:
http://android.stackexchange.com/que...n-from-rooting
http://lifehacker.com/5806135/the-10...rth-the-hassle
http://www.addictivetips.com/mobile/...ndroid-device/
http://www.oneclickroot.com/root-and...-your-android/

I'll add more when I have ideas or you could post some questions in the thread that are applicable
Last edited by shubhamchamaria; 15th November 2012 at 04:15 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ]
26th October 2012, 12:25 AM   |  #3  
orb3000's Avatar
XDA Portal Team / Senior Moderator
Flag T r a v e l i n g Likes: HTC & XDA Dislikes: apples...
Thanks Meter: 3,043
 
22,288 posts
Join Date:Joined: Feb 2007
Donate to Me
Thanks, great work!
Last edited by orb3000; 15th November 2012 at 08:45 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to orb3000 For This Useful Post: [ View ]
28th October 2012, 06:27 PM   |  #4  
thekalby's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
310 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
What are the chance of this working with the AT&T version when it comes out?
28th October 2012, 06:49 PM   |  #5  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
2,779 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thekalby

What are the chance of this working with the AT&T version when it comes out?

Give me a boot.img and I'll make one for that

Sent from my HTC One V
The Following User Says Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ]
29th October 2012, 09:40 AM   |  #6  
nobnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,525
 
6,523 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Unfortunately it doesn't work.

As soon as you click 'install-bootroot-windows.bat' it boots and then just hangs on the HTC Quietly Brilliant screen.

It boots immediately once you click on the .bat file. There is no time for anything to be pushed to the phone.

After you get bored looking at the boot screen and long press the power button, the phone just boots normally... no root.

EDIT: I manually booted the bootroot.img file and still no root.

EDIT 2: The boot image kills all data connections.

EDIT 3: I flashed the original boot.img and radios are still FUBARed. I suggest you pull this until you have tested it.
Last edited by nobnut; 29th October 2012 at 10:38 AM.
30th October 2012, 03:52 AM   |  #7  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
2,779 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nobnut

Unfortunately it doesn't work.

As soon as you click 'install-bootroot-windows.bat' it boots and then just hangs on the HTC Quietly Brilliant screen.

It boots immediately once you click on the .bat file. There is no time for anything to be pushed to the phone.

After you get bored looking at the boot screen and long press the power button, the phone just boots normally... no root.

EDIT: I manually booted the bootroot.img file and still no root.

EDIT 2: The boot image kills all data connections.

EDIT 3: I flashed the original boot.img and radios are still FUBARed. I suggest you pull this until you have tested it.

Have you boot loader unlocked....also you have to be in fastboot....give me your stock boot.img and I'll upload another one...
Please provide your software version also....

Sent from my HTC One V using xda app-developers app
Last edited by shubhamchamaria; 30th October 2012 at 03:57 AM.
30th October 2012, 06:58 AM   |  #8  
hasoon2000's Avatar
Senior Member
Flag Orland Park, Illinois
Thanks Meter: 9,258
 
3,514 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nobnut

Unfortunately it doesn't work.

As soon as you click 'install-bootroot-windows.bat' it boots and then just hangs on the HTC Quietly Brilliant screen.

It boots immediately once you click on the .bat file. There is no time for anything to be pushed to the phone.

After you get bored looking at the boot screen and long press the power button, the phone just boots normally... no root.

EDIT: I manually booted the bootroot.img file and still no root.

EDIT 2: The boot image kills all data connections.

EDIT 3: I flashed the original boot.img and radios are still FUBARed. I suggest you pull this until you have tested it.

You need to push the modules or else data/WiFi won't work.

Sent From My HTC Amaze 4G via Someone's Room
30th October 2012, 07:04 AM   |  #9  
nobnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,525
 
6,523 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
I unlocked and yes, I pushed the modules.
30th October 2012, 12:53 PM   |  #10  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
2,779 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Please answer my questions....also u need the factory unlocked international version...... Give me your boot.img and I'll make one for you...

Sent from my HTC One V using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes