FORUMS

EVLeaks Shows Off Possible BlackBerry Android Phone

It wasn’t too long ago that we received reports of BlackBerry planning to use … more

Mysterious GG1 Google Device Stops by FCC. Glass v2?

As the year progresses, we draw further away from Google’s annual I/O … more

Material and Material Dark Hit Samsung’s Theme Store

The latest version of Touchwiz, launched alongside the Galaxy S6 and S6 Edge, … more

Swappa’s New App Helps You Value Your Device

There comes a sad time in everyone’s life where you must part ways with your … more

[TOOL]RootBoot for - 1.14.401.16 & 1.14.206.16-O2 BRANDED

2,781 posts
Thanks Meter: 2,267
 
By shubhamchamaria, Recognized Contributor on 25th October 2012, 06:22 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
edited!
Last edited by shubhamchamaria; 18th January 2013 at 01:43 PM.
The Following 47 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ]
 
 
25th October 2012, 06:22 PM |#2  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
Donate to Me
More
[TOOL]RootBoot for - 1.14.401.16 & 1.14.206.16-O2 BRANDED
F.A.Q.



1. If I unlock my phone's bootloader is my warranty void?
HTC Quote:
Quote:

It is our responsibility to caution you that not all claims resulting or caused by or from the unlocking of the bootloader may be covered under warranty.

Usually HTC honours your warranty unless they know for certain that a hardware propblem or even a software problem has been caused by unlocking your bootloader or any other custom software installed.

2. Will this work with all variants of the One X+?
No. This will not work all the variants and will cause an IMEI loss and Wifi not working if you do not adhere to the Software Number posted above. A correct RUU flash will fix this.
For RUU's go here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1918325

3. My software number is not there. How should I provide my boot.img
Sorry. Butif you have a RUU and are willing to test I will pm some instructions that might help and may work but I am not willing to put it out in the open as people will do things without listening.

4. Great, I'm rooted. Now what should I do?
Here are some links that might help you:
http://android.stackexchange.com/que...n-from-rooting
http://lifehacker.com/5806135/the-10...rth-the-hassle
http://www.addictivetips.com/mobile/...ndroid-device/
http://www.oneclickroot.com/root-and...-your-android/

I'll add more when I have ideas or you could post some questions in the thread that are applicable
Last edited by shubhamchamaria; 15th November 2012 at 03:15 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ]
25th October 2012, 11:25 PM |#3  
orb3000's Avatar
XDA Portal Team / Retired Senior Moderator
Flag T r a v e l i n g Likes: HTC & XDA Dislikes: apples...
Thanks Meter: 3,054
 
Donate to Me
More
Thanks, great work!
Last edited by orb3000; 15th November 2012 at 07:45 PM.
The Following 2 Users Say Thank You to orb3000 For This Useful Post: [ View ]
28th October 2012, 05:27 PM |#4  
thekalby's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
What are the chance of this working with the AT&T version when it comes out?
28th October 2012, 05:49 PM |#5  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thekalby

What are the chance of this working with the AT&T version when it comes out?

Give me a boot.img and I'll make one for that

Sent from my HTC One V
The Following User Says Thank You to shubhamchamaria For This Useful Post: [ View ]
29th October 2012, 08:40 AM |#6  
nobnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,571
 
More
Unfortunately it doesn't work.

As soon as you click 'install-bootroot-windows.bat' it boots and then just hangs on the HTC Quietly Brilliant screen.

It boots immediately once you click on the .bat file. There is no time for anything to be pushed to the phone.

After you get bored looking at the boot screen and long press the power button, the phone just boots normally... no root.

EDIT: I manually booted the bootroot.img file and still no root.

EDIT 2: The boot image kills all data connections.

EDIT 3: I flashed the original boot.img and radios are still FUBARed. I suggest you pull this until you have tested it.
Last edited by nobnut; 29th October 2012 at 09:38 AM.
30th October 2012, 02:52 AM |#7  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nobnut

Unfortunately it doesn't work.

As soon as you click 'install-bootroot-windows.bat' it boots and then just hangs on the HTC Quietly Brilliant screen.

It boots immediately once you click on the .bat file. There is no time for anything to be pushed to the phone.

After you get bored looking at the boot screen and long press the power button, the phone just boots normally... no root.

EDIT: I manually booted the bootroot.img file and still no root.

EDIT 2: The boot image kills all data connections.

EDIT 3: I flashed the original boot.img and radios are still FUBARed. I suggest you pull this until you have tested it.

Have you boot loader unlocked....also you have to be in fastboot....give me your stock boot.img and I'll upload another one...
Please provide your software version also....

Sent from my HTC One V using xda app-developers app
Last edited by shubhamchamaria; 30th October 2012 at 02:57 AM.
30th October 2012, 05:58 AM |#8  
hasoon2000's Avatar
Senior Member
Flag Orland Park, Illinois
Thanks Meter: 9,404
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by nobnut

Unfortunately it doesn't work.

As soon as you click 'install-bootroot-windows.bat' it boots and then just hangs on the HTC Quietly Brilliant screen.

It boots immediately once you click on the .bat file. There is no time for anything to be pushed to the phone.

After you get bored looking at the boot screen and long press the power button, the phone just boots normally... no root.

EDIT: I manually booted the bootroot.img file and still no root.

EDIT 2: The boot image kills all data connections.

EDIT 3: I flashed the original boot.img and radios are still FUBARed. I suggest you pull this until you have tested it.

You need to push the modules or else data/WiFi won't work.

Sent From My HTC Amaze 4G via Someone's Room
30th October 2012, 06:04 AM |#9  
nobnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,571
 
More
I unlocked and yes, I pushed the modules.
30th October 2012, 11:53 AM |#10  
OP Recognized Contributor
Flag Mumbai
Thanks Meter: 2,267
 
Donate to Me
More
Please answer my questions....also u need the factory unlocked international version...... Give me your boot.img and I'll make one for you...

Sent from my HTC One V using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes