Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,083 Members 42,383 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][ICS][P920/P925]XBSA ICS VR3D with Nuance Voice Control

Tip us?
 
martinakerman
Old
#1971  
martinakerman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 103
Join Date: Sep 2007
Location: Fuengirola
I am very happy with the rom, just one but..... Battery life.
Any advise, kernel, or something?

Sent from my LG-P920 using Tapatalk 2
 
JastaPein
Old
#1972  
JastaPein's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 476
Join Date: Mar 2011
Location: Philippines

 
DONATE TO ME
Is there any easiest way to install this coming from roOted GB w/ CwM?

What if i flash the V30 Euro, then roOt then install TwRp or CwM then flash this Rom, do you guys think it will work that way?
Optimus 3D (Entertainment at its BEST)
Optimus Black (White Edition)

Optimus One sold
_______________________________
Button is There .. Use It
 
daniel.mota
Old
#1973  
daniel.mota's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 564
Join Date: Sep 2008
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by martinakerman View Post
I am very happy with the rom, just one but..... Battery life.
Any advise, kernel, or something?

Sent from my LG-P920 using Tapatalk 2
Try different kernels, and try different kernel configurations (max speed, governors, schedulers).

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------

Quote:
Originally Posted by JastaPein View Post
Is there any easiest way to install this coming from roOted GB w/ CwM?

What if i flash the V30 Euro, then roOt then install TwRp or CwM then flash this Rom, do you guys think it will work that way?
If you first flash the v30a kdz, then you can do those steps, yes.
_____________________________
Cumprimentos
 
JastaPein
Old
#1974  
JastaPein's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 476
Join Date: Mar 2011
Location: Philippines

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by daniel.mota View Post
Try different kernels, and try different kernel configurations (max speed, governors, schedulers).

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------



If you first flash the v30a kdz, then you can do those steps, yes.
i would like to ask as well if i can install a pre-rooted v30a using smartflashtool?

i saw it here.. http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=58
Optimus 3D (Entertainment at its BEST)
Optimus Black (White Edition)

Optimus One sold
_______________________________
Button is There .. Use It
 
daniel.mota
Old
#1975  
daniel.mota's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 564
Join Date: Sep 2008
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by JastaPein View Post
i would like to ask as well if i can install a pre-rooted v30a using smartflashtool?

i saw it here.. http://forum.xda-developers.com/show...7&postcount=58
No.

That zip is meant for flashing in recovery.

You need to previously flash a kdz or a bin, so the phone creates the necessary partitions for ics.
_____________________________
Cumprimentos
 
JastaPein
Old
(Last edited by JastaPein; 10th April 2013 at 11:14 AM.)
#1976  
JastaPein's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 476
Join Date: Mar 2011
Location: Philippines

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by daniel.mota View Post
Try different kernels, and try different kernel configurations (max speed, governors, schedulers).

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------



If you first flash the v30a kdz, then you can do those steps, yes.
Quote:
Originally Posted by daniel.mota View Post
No.

That zip is meant for flashing in recovery.

You need to previously flash a kdz or a bin, so the phone creates the necessary partitions for ics.
can i flash that over to Official GB? mine is rooted with cwm in it..

what about this one .. its a v30a fls & bin file.. .
http://gdriv.es/P920
Optimus 3D (Entertainment at its BEST)
Optimus Black (White Edition)

Optimus One sold
_______________________________
Button is There .. Use It
 
daniel.mota
Old
#1977  
daniel.mota's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 564
Join Date: Sep 2008
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by JastaPein View Post
what about this one .. its a v30a fls & bin file.. .
http://gdriv.es/P920
Yes, that's it.

As I said, flash the kdz or the bin.

If you flash the bin (rom), then you must separately flash the baseband (fls).

The kdz file already includes the baseband.
_____________________________
Cumprimentos
 
JastaPein
Old
#1978  
JastaPein's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 476
Join Date: Mar 2011
Location: Philippines

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by daniel.mota View Post
Yes, that's it.

As I said, flash the kdz or the bin.

If you flash the bin (rom), then you must separately flash the baseband (fls).

The kdz file already includes the baseband.
alright.. anyway i always used smartflashtool everytime i upgrade my wife's Optimus Black so im really comfortable using that tool.
and it will take about 3 minutes only.. that's why i always use it.

anyway how to flash the first link i provided using kdz?
Optimus 3D (Entertainment at its BEST)
Optimus Black (White Edition)

Optimus One sold
_______________________________
Button is There .. Use It
 
daniel.mota
Old
#1979  
daniel.mota's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 166
Posts: 564
Join Date: Sep 2008
Location: Porto
Quote:
Originally Posted by JastaPein View Post
alright.. anyway i always used smartflashtool everytime i upgrade my wife's Optimus Black so im really comfortable using that tool.
and it will take about 3 minutes only.. that's why i always use it.

anyway how to flash the first link i provided using kdz?
Search the "General" forum, there's a tutorial for flashing kdz, using an offline installer.

But if you're familiar with flashing bins and fls, flash both files and you'll be ok.
_____________________________
Cumprimentos
 
JastaPein
Old
#1980  
JastaPein's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 476
Join Date: Mar 2011
Location: Philippines

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by daniel.mota View Post
Search the "General" forum, there's a tutorial for flashing kdz, using an offline installer.

But if you're familiar with flashing bins and fls, flash both files and you'll be ok.
thanks man.. but i found the easiest way to do it

i downloaded the official v28b w/ twrp extract it so ive got the fls & bin and flash it using smartflashtool

so i now have a rooted v28b then i flash xbsall v8 rom
Optimus 3D (Entertainment at its BEST)
Optimus Black (White Edition)

Optimus One sold
_______________________________
Button is There .. Use It

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes