Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,740,807 Members 52,891 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]

Tip us?
 
jabeth407
Old
#221  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 43
Join Date: Dec 2012
Default Safestrap Utility

I believe the safestrap utlity is interfering with getting my phone back up to JB. I can't get to the next level of upgrade on ICS.
I've uninstalled it but, it's embedded in another area on the OS rom.
How can I get that back off? I temp unroot, try the upgrade (0.7.?.??) the one right before JB offered from manufact, it fails.

I don't want to loss root not after all I've had to do to get it. Will your process to rewrite the rom remove the safestrap?
 
wooddale
Old
#222  
wooddale's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 134
Posts: 1,581
Join Date: Nov 2010
Location: wood dale
Quote:
Originally Posted by jabeth407 View Post
I believe the safestrap utlity is interfering with getting my phone back up to JB. I can't get to the next level of upgrade on ICS.
I've uninstalled it but, it's embedded in another area on the OS rom.
How can I get that back off? I temp unroot, try the upgrade (0.7.?.??) the one right before JB offered from manufact, it fails.

I don't want to loss root not after all I've had to do to get it. Will your process to rewrite the rom remove the safestrap?
Idont think your supposed to have even been in safestrap until your already rooted in JB. Looks like your best bet is to start over and read the instructions.
The Following User Says Thank You to wooddale For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
GoClifGo05
Old
#223  
GoClifGo05's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 360
Posts: 1,500
Join Date: Jul 2012
Location: Maryland
Default Re: DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]

Right, install SS after root on JB....

Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
"She leans into me and I keep my arms around her. I don't fool myself that I hold her together -- She does that on her own -- But holding her keeps me from flying apart."

Moto X DE
Nexus 7 - Grouper
Retired: Droid RAZR HD XT926 Developer Edition / Droid X2
The Following User Says Thank You to GoClifGo05 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jabeth407
Old
#224  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 43
Join Date: Dec 2012
Default Re: DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]

Yes i'm beginning to see that. I did start over & rooted. Upgraded to 0.7.2.en, regained the root rerunning #2. Upgraded to 0.9.?.end(JB) lost the root. Started over. I'm at ics 0.7.2. Rooted with ota rootkeeper helping.
I'm looking towards upgrading the from through rom manager forcing an update from the external. Or force it myself through the bootloader.
JABę
 
DVDDave
Old
#225  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 35
Join Date: Feb 2009
Thank you Matt....just took my HD Jelly Bean back to ICS for the first time with this utility....couldn't have been easier !!!!! I do not understand how some people have problems.....
 
halo13
Old
#226  
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 23
Join Date: Oct 2012
Default Utility

Thanks for the nice utility!
 
pedmog
Old
#227  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2013
Default thanks and Question about XT925

absolutely amazing! I couldn't believe it is so easy!
do I have a possibilty to flash XT925 instead of XT926?
I guess this is the difference between the US-version and the European version LTE?

I have an verizon droid razr HD, that I can at least use in germany with my sim card!
thank you so much for that.

I bought the device in USA but, I use it in germany, with german carrier: vodaphone germany.
after using all your 4 programs:
systemversion: 0.6.25.XT926.verizon.en.US
android 4.0.4
 
D-Flo
Old
#228  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Aug 2010
I'm having difficulty rooting. I was able to restore to ICS just fine, but when attempting to root, I get the following:

'adb' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

I'm running windows 8 64-bit, if that makes a difference. I've extracted to several different locations (c:, downloads, desktop) to no avail. I've confirmed I have the updated drivers and I was able to restore just fine.
 
dvgb173
Old
#229  
dvgb173's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 109
Join Date: Apr 2011
Location: Guilderland, NY
Default Re: DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]

You have to run adb commands from the directory adb.exe is in.
Or put it in your path statement.

Doug B.
Doug B.
The Following User Says Thank You to dvgb173 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
D-Flo
Old
#230  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 10
Join Date: Aug 2010
Default Re: DROID RAZR HD Utility 1.10 [Windows]

I can see adb.exe in the folder I've extracted to my desktop, which is where I'm launching the .bat file. Should I have extracted it in the platform-tools folder of sdk? Sorry for the noobish questions... have rooted mostly Sammie phones recently.

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes