Post Reply

[Q] "Unfortunately, Chrome has stopped."

OP Ahmed Attallah

7th November 2012, 03:10 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
When I tried to use Chrome this morning and enter in a URL, I got the message "Unfortunately, Chrome has stopped." and the app quit. After a couple more attempts, I tried the Internet app, which gave me the same result
8th November 2012, 04:33 PM   |  #2  
OTAw's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 60
 
265 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Could you give us more info? Like rom you're using? Kernel? Things you may have tried already to fix this etc.

How about clearing those apps data? Have you tried that for starters?

-*Sent from my T-Mobile GS3*-
13th November 2012, 04:19 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 0
 
68 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
I had a similar issue and when clearing cache didn't work, I uninstalled Chrome, then re-installed. I don't recall if my stock browser was effected or not.

Quote:
Originally Posted by Ahmed Attallah

When I tried to use Chrome this morning and enter in a URL, I got the message "Unfortunately, Chrome has stopped." and the app quit. After a couple more attempts, I tried the Internet app, which gave me the same result

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes