Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Recovery] Safestrap Recovery V3.0 [11/07/2012 V3.05.x] [All Versions]

OP GoClifGo05

10th January 2013, 03:39 AM   |  #101  
Member
Thanks Meter: 2
 
54 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
Is there a way to boot a ROM slot into BP Tools mode for service programming purpose? When I pressed the Power + Vol up + Vol down keys and pick BP Tools, it went to the Safestrap menu, if I rebooted from inside the Safestrap, no diagnostic port would come up and QPST could not see the phone. Anyone knows a way around this? My phone is on prepaid, I really would like to know how to accomplish this. Thanks a lot!
15th January 2013, 06:37 AM   |  #102  
M@|ice's Avatar
Senior Member
Flag Noblesville, Indiana
Thanks Meter: 138
 
1,132 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by M@|ice

how close are we getting to stock rom slot flashing?

bump.

i know your working on it, but just curious if you have an idea. thanks!
15th January 2013, 09:24 PM   |  #103  
Am I correct in the assumption, that [All Versions] means CDMA and GSM?



Thanks to eagleeyetom for the sticky
Last edited by TonyStark; 15th January 2013 at 10:02 PM.
24th January 2013, 11:17 AM   |  #104  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
safestrap
[QUOTE=Hashcode;33829385]I have a few things I'm going to try for the paid app fix.

Feel free to monitor the other thread or follow me on twitter for updates:
@hashcode0f

Sent from my XT894 using Tapatalk 2[/QU OTE]

This is not reall a reply , just a question about safestrap 3.11. i dropped my phone and now it won't boot past safestrap. i have reflashed through the excellent for noobs razr utility and that won't boot either. but if i reflash through the android recovery after the utility) i am able to boot. then root and put safestrap on again. do a restore of my old backup and i am back to not booting past safestrap again. any ideas would really be appreciated. thank you in advance.
28th January 2013, 08:20 PM   |  #105  
exitmood's Avatar
Senior Member
Tehran
Thanks Meter: 51
 
134 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
excellent
thank you
The Following User Says Thank You to exitmood For This Useful Post: [ View ]
2nd February 2013, 04:03 PM   |  #106  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: May 2011
Can not create rom slot
I've been on the JB leak since xmas...stock with root. Just installed Safestrap 3.11 and trying to create a rom slot. I backed up the stock rom but when I go to create a rom slot i'm not able to select the button to create it. Like it's grayed out if that makes sense.

What am I doing wrong?
8th February 2013, 05:16 AM   |  #107  
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
297 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Does anyone else see a blank/empty list when they navigate to sdcard1 in the file manager?
26th February 2013, 01:57 PM   |  #108  
fegone's Avatar
Member
Thanks Meter: 5
 
52 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
Thumbs up Multiboot recovery
Hi guys, thanks for the developpement. I have a razr hd xt925 (european) with retail jelly bean from Germany, rooted, bootloader unlocked, with CWM recovery. I installed safestrap3. Now I have the 2 recoveries and can try "any" rom without hassle.

Thanks to the people concerned.
2nd March 2013, 03:37 AM   |  #109  
archcantor's Avatar
Senior Member
Flag Bristol CT USA
Thanks Meter: 53
 
160 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by coolbird

if my Razr HD is running stock ICS ROM, can I flash JB based ROM to a rom slot and run it? Or I have to be on stock JB to do that.

I think if you do not have an unlocked bootloader and you are using Safestrap you can not mix ICS and JB versions inside of Safestrap. Once you upgrade your phone with JB your phone takes the JB kernel so all the other Safestrap ROM slots need to contain a JB ROM. If you are running ICS and Safestrap you can try any ICS ROM but not JB because your phone is running the ICS kernel. If you have an unlocked bootloader you have more flexibility because you can change the kernel along with the ROM. I am not an expert so if I am wrong hopefully someone will add to the discussion.
2nd March 2013, 04:16 PM   |  #110  
GoClifGo05's Avatar
OP Senior Member
Flag Maryland
Thanks Meter: 365
 
1,521 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Re: [Recovery] Safestrap Recovery V3.0 [11/07/2012 V3.05.x] [All Versions]
You're right. You can't use SS to flash JB overtop of ICS.

Sent from my CM10.1 RAZR HD

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes