Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,324 Members 42,234 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

XDA Forum login issues.

Tip us?
 
jaykresge
Old
#21  
jaykresge's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 395
Posts: 672
Join Date: Nov 2010
Going back to the 1024 template fixed it for me. When I thought things had been fixed, I was still on the 1024 template. Switching back to the forum default is what messed me up again.

So, the forum default XDA 2013 beta has login issues. The 1024 version does not.
 
jacklebott
Old
(Last edited by jacklebott; 11th November 2012 at 03:40 AM.)
#22  
jacklebott's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 490
Posts: 1,642
Join Date: Oct 2010
Location: Land of the Idiots
Quote:
Originally Posted by jaykresge View Post
Going back to the 1024 template fixed it for me. When I thought things had been fixed, I was still on the 1024 template. Switching back to the forum default is what messed me up again.

So, the forum default XDA 2013 beta has login issues. The 1024 version does not.
Oh, I was only trying the beta one. I'll try the 1024 version and check back soon

EDIT: Neither 2013 versions work, I'll try wiping cookies and cache again
Cool Nexus 4 Gaming Thread
Past Device(s):
Apple iPod Touch 3G
Motorola Backflip MB300
Present Device(s):
Sony Ericsson Xperia Play R800x; WiFi-only, FW 2.3.7 [NXT Light]+[LuPuS-GB]
LG Nexus⁴ E960; AT&T, FW 4.2.1 [ParanoidAndroid AOSPA]+[Faux123 Kernel]

"Go into battle determined to die, and you will surely live. Go into battle hoping to live, and you will surely die."
 
jaykresge
Old
#23  
jaykresge's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 395
Posts: 672
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by jacklebott View Post
Oh, I was only trying the beta one. I'll try the 1024 version and check back soon
There are two beta ones.
-XDA 2013 beta
-XDA 2013 beta -1024

The former is the forum default. The latter doesn't seem to have any login issues that I've encountered so far.
 
jacklebott
Old
#24  
jacklebott's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 490
Posts: 1,642
Join Date: Oct 2010
Location: Land of the Idiots
Nope, I can't even get the beta 1024 to work. I tried wiping caches, clearing all XDA cookies, nothing works. Every 15 minutes, it thinks I'm logged out still
Cool Nexus 4 Gaming Thread
Past Device(s):
Apple iPod Touch 3G
Motorola Backflip MB300
Present Device(s):
Sony Ericsson Xperia Play R800x; WiFi-only, FW 2.3.7 [NXT Light]+[LuPuS-GB]
LG Nexus⁴ E960; AT&T, FW 4.2.1 [ParanoidAndroid AOSPA]+[Faux123 Kernel]

"Go into battle determined to die, and you will surely live. Go into battle hoping to live, and you will surely die."
 
vegaman
Old
#25  
vegaman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 445
Join Date: Jan 2010
Location: Auckland
I've been having issues with getting logged out as well. Trying the 1024 version theme to see if that works for me.
Phone: Samsung Galaxy S3 GT-I9300
MicroSDHC: 32GB Sandisk UHS
Kernel: Stock, Siyah or Devil
ROM: PA

Previous Phones: HTC Magic 32B, HTC HD2 Leo, Samsung Galaxy Tab 7.7
 
FloatingFatMan
Old
#26  
FloatingFatMan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 530
Posts: 2,632
Join Date: Apr 2005
Still doing it, despite cleaning cache. Not going to use the 1024 version of the new skin, because the new skin is crap. I use the 2010 skin.

Please fix this.
No stupid giant pics here! Just two lines of text!
Current Devices: Samsung Galaxy Note II (N7100), ASUS T100TA Convertible Tablet
 
3raser
Old
(Last edited by 3raser; 12th November 2012 at 01:12 PM.) Reason: not fixed
#27  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 116
Join Date: Oct 2008
Location: Gouda
I was having the same issue. I bookmarked the forum overview for my device, but every time i visited i was logged out. A refresh of the same page logged me back in.

I logged out, deleted all domain cookies and session cookies, logged back in -> same issue.
Then i deleted my bookmark (Firefox), did the same thing and recreated my bookmark. Now the issue is gone. Some sort of bookmark session/cookie bug or just dump luck? If i get logged out again i'll post back here.

[edit] My solution was temporary. After a couple of minutes (about 20 or so) i was logged out again.
The Beta 1024 doesn't fit my needs, so that's not an option. It's missing the sidebar as it seems.
 
tamanaco
Old
#28  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 436
Join Date: Jul 2006
Location: New York
I was experiencing the login issue with the skins and switched to the 2013 Beta - 1024... it worked for about a day or so, but now it also signs me off.
 
tallyforeman
Old
#29  
tallyforeman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 763
Posts: 1,718
Join Date: Nov 2011
Location: The Bikini State!
I have noticed that if you just keep navigating, you will inadvertantly log back in without going through the log in process. Also something else that works for me: just hit "back" and you will still logged in. Then navigate from there.
 
fortunz
Old
#30  
fortunz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 104
Posts: 811
Join Date: Apr 2009
Location: inside
I've been logged out almost daily despite checking stay logged in. I've just switched to the recommended theme, we'll see if that works. Thanks to the op.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes