Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[WIP] Modified libstagefright for Qualcomm OMX IL for MSM7x27 SoCs running JB

OP Rashed97

18th November 2012, 12:41 AM   |  #111  
Rashed97's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter: 9,715
 
1,508 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bieltv.3

Ok thanks, too late on spain must go sleep, ill take a look

Enviado desde mi GT-S5830 usando Tapatalk 2

Haha OK. Still 6:40 here in the great USA
18th November 2012, 01:15 AM   |  #112  
erikcas's Avatar
Recognized Developer
Flag Castricum
Thanks Meter: 5,042
 
2,067 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rashed97

Haha OK. Still 6:40 here in the great USA

1.14AM. But time allways is on my side

Verstuurd van mijn GT-S5660 met Tapatalk
18th November 2012, 01:32 AM   |  #113  
OliverG96's Avatar
Recognized Developer
Flag Canary Islands
Thanks Meter: 2,037
 
1,313 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by bieltv.3

Ok thanks, too late on spain must go sleep, ill take a look

Enviado desde mi GT-S5830 usando Tapatalk 2

I'm on spain too

Enviado desde mi Wildfire S A510e usando Tapatalk 2
18th November 2012, 03:53 AM   |  #114  
Rashed97's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter: 9,715
 
1,508 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
All of you are European, not surprising. Americans are more consumers than developers...
18th November 2012, 04:03 AM   |  #115  
erikcas's Avatar
Recognized Developer
Flag Castricum
Thanks Meter: 5,042
 
2,067 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rashed97

All of you are European, not surprising. Americans are more consumers than developers...

And still awake

Are you sure about this?
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=106
Last edited by erikcas; 18th November 2012 at 04:09 AM.
18th November 2012, 05:14 AM   |  #116  
Rashed97's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter: 9,715
 
1,508 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by erikcas

And still awake

Are you sure about this?
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=106

Yeah I'm sure. My build just finished and it has the black screen issue. nobodyAtall tested without the EGL hacks and it worked semi-perfectly. Better than nothing though I changed the entire EGL commit here: https://github.com/androidarmv6/andr...538655c7903d39
The Following 3 Users Say Thank You to Rashed97 For This Useful Post: [ View ]
18th November 2012, 11:13 AM   |  #117  
erikcas's Avatar
Recognized Developer
Flag Castricum
Thanks Meter: 5,042
 
2,067 posts
Join Date:Joined: May 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Rashed97

Yeah I'm sure. My build just finished and it has the black screen issue. nobodyAtall tested without the EGL hacks and it worked semi-perfectly. Better than nothing though I changed the entire EGL commit here: https://github.com/androidarmv6/andr...538655c7903d39

confirmed
The Following User Says Thank You to erikcas For This Useful Post: [ View ]
18th November 2012, 12:25 PM   |  #118  
bieltv.3's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 9,767
 
1,295 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
So, reverting changes we got hq working, but camcorder is still giving us bad colors right?

Enviado desde mi GT-S5830 usando Tapatalk 2
18th November 2012, 03:17 PM   |  #119  
Rashed97's Avatar
OP Recognized Contributor / Recognized Developer
Thanks Meter: 9,715
 
1,508 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bieltv.3

So, reverting changes we got hq working, but camcorder is still giving us bad colors right?

Enviado desde mi GT-S5830 usando Tapatalk 2

nobodyAtall has his camcorder working fully with the changes disabled and HQ semi-works. But again, he didn't have the correct media_codecs.xml so that should repair that too

erikcas, a quick question, does your mic work in 3rd party apps or does it fail like mine?


Sent from my iPod touch using Tapatalk
18th November 2012, 03:38 PM   |  #120  
Recognized Developer
Thanks Meter: 2,568
 
1,605 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I've got YouTube hq and camcorder working.

I got rid of all cts hacks and using konstat's gerrit patch and GitHub patches and the media codecs file from earlier in the thread both work at the same time.

The Following 5 Users Say Thank You to tilal6991 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes