Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,424 Members 36,290 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[TWEAK] AndroBot 0.3 [02-10-2013]

Tip us?
 
rio.
Old
(Last edited by rio.; 10th February 2013 at 01:06 PM.)
#1  
rio.'s Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 459
Posts: 567
Join Date: Jul 2012
Location: Zamboanga Del Norte
Default [TWEAK] AndroBot 0.3 [02-10-2013]

i wrote this script one by one since september just for my daily use only but now i decided to compile it all and make it as one then share it to you.. since there are many owesome tweaks here like Adrenaline and kuro i made my own tweak that compatible with the other tweaks., so you can use this with Adrenaline or Kuro


the main features of my tweak are:

Auto enable swap - this means that if you have swap partition with mmcblk0p3 it will auto enable else your 2nd partition (mmcblk0p2) will convert to swap and enable it as swap so make sure you dont have any link2sd or a2sd installed before using this..

cache to system - this means that your dalvik-cache will move to your system partition if it have 40mb free, so the performance was still remain..

brightness tweak - this will enable the lowest brightness of your device from 100% to 10% i think.. because the normal is until 20% only.

CPU tweak - i added this because i encountered that sometimes when i use application like nofrills and set it on boot then after rebooting the superuser sometimes too much delay to activate so the app will not work and got error.. in this method you can set your favorite settings on cpu without using any applications

zipalign - this is the most and common feature of any tweaks.. so i added it but it will only run if you are not using adrenaline or kuro

odexing application - i notice that stock rom is the best rom ever without any problem in performance or any lags on applications so i decided to odex the installed applications to boost its performance too :P

net boosting - this will speed up your IPv6 and IPv4

kernel tweak - setting up the proper settings on your kernel

DNS tweak - using google dns,sometimes it can bypass your network carrier to avoid blocking


ok i think its enough (my nose is bleeding)


NOTE: Before you proceed you must agree that i am not responsible if you damage your phone!



Requirements:

- Experienced in flashing zip file
- Usable brain
- Android Phone






Instruction:

- download the zip file
- go to CWM
- go to Mount and Storage
- mount your system an data
- then flash the zip file


after flashing just wait., it will reboot 2x that means its working.. so it is normal..

if you encounter force closing on application just reinstall it..


WARNING: again this is not compatible with a2sd or link2sd!!


sorry my english is bad lol


Packing Sand of a Beach!!!
The Following 20 Users Say Thank You to rio. For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rio.
Old
(Last edited by rio.; 10th February 2013 at 12:50 PM.)
#2  
rio.'s Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 459
Posts: 567
Join Date: Jul 2012
Location: Zamboanga Del Norte
Versions:

AnroBot 0.1

AnroBot 0.2

AnroBot 0.3

Change Log:

0.1
- first release!

0.2
- Added zram (auto activate depends on the kernel)
- Added Option with brightness and Odex data apks (you can now disable or enable it on boot)
- CPU setting moved to /data/AndroBot/system file to make it understandable

0.3
- fix compatibility issue for other kernel
- swap or zram disabled (but you can enable it by changing the command on "system" file inside /data/AndroBot)
The Following 6 Users Say Thank You to rio. For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
rio.
Old
(Last edited by rio.; 15th November 2012 at 07:17 AM.)
#3  
rio.'s Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 459
Posts: 567
Join Date: Jul 2012
Location: Zamboanga Del Norte
Credits to:

- Darky
- mikstev
- modaco
- ayintis
- PinoyDen members
- and YOU

Packing Sand of a Beach!!!
The Following 4 Users Say Thank You to rio. For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
maxxinn
Old
#4  
maxxinn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 321
Join Date: Mar 2012
Location: DELHI
Hi i want to check it but sadly i have link 2sd enabled. is there any other way to install it? Like, deleting swap partition from the zip file.

Sent from my GT-S5360 using xda premium

FROM GOD'S OWN COUNTRY...
 
rio.
Old
#5  
rio.'s Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 459
Posts: 567
Join Date: Jul 2012
Location: Zamboanga Del Norte
Quote:
Originally Posted by maxxinn View Post
Hi i want to check it but sadly i have link 2sd enabled. is there any other way to install it? Like, deleting swap partition from the zip file.

Sent from my GT-S5360 using xda premium
yes! just delete the 97swapon inside /data/AndroBot/.script

Packing Sand of a Beach!!!
The Following User Says Thank You to rio. For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
maxxinn
Old
#6  
maxxinn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 68
Posts: 321
Join Date: Mar 2012
Location: DELHI
Thanks bro.

Sent from my GT-S5360 using xda premium

FROM GOD'S OWN COUNTRY...
 
anonymous27
Old
#7  
anonymous27's Avatar
Member
Thanks Meter 14
Posts: 69
Join Date: Sep 2012
Location: Alaminos
just like pimp my rom. but pimp my rom has more features.

Device: Samsung GT-S5360
ROM: HYPERION.7-GM.FINAL
KERNEL:SAVIE #1
TWEAKS: ADRENALINE ENGINE, ☠ [APK] █ PIMP MY ROM █ >> Apk Alpha-Preview #2 <<



Device: HTC ONE S T-MOBILE
ROM: ViperOne S v1.20
 
sandyworsnop
Old
#8  
sandyworsnop's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 136
Posts: 472
Join Date: Oct 2012
Location: A Place Where The Sun Is Silent
Quote:
Originally Posted by anonymous27 View Post
just like pimp my rom. but pimp my rom has more features.
yes its true
 
Baskhara
Old
#9  
Baskhara's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 51
Posts: 340
Join Date: Jul 2012
Location: Pelaihari
Can this tweak give me more free RAM? Coz idk now my RAM always becomes full under 50MB (this is not happened before) I use the scripts like before but kept
Thanks before Sir

Sent from my GT-S5360 using xda premium
 
J-Man23
Old
#10  
J-Man23's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 39
Join Date: Jun 2012
Location: Iligan
Quote:
Originally Posted by anonymous27 View Post
just like pimp my rom. but pimp my rom has more features.
Quote:
Originally Posted by sandyworsnop View Post
yes its true
Then use PIMP YOUR ROM... very simple diba.

Nice work boss.

The Following 2 Users Say Thank You to J-Man23 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes